En Yeniler

Çok Beğendikleriniz 🤩

Videolar
Tinya Siyah
28.6B
MİSTY TABA
4254
ribbo renkler
10.9B
Mambo kırmızı saten
4047
Mambo puantiye renkler
6419

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Divolya

Divolya, kadın ayakkabı ve çanta modellerini kullanıcılarla buluşturan bir mağaza. Divolya; bot, babet, terlik, sandalet, çizme, topuklu ayakkabı, spor ayakkabı ve çantalarda birbirinden kaliteli ve zevkli ürünlere ev sahipliği yapıyor. Her tarza hitap eden çeşit çeşit Divolya ayakkabı ürünleri ile dört mevsim ayaklarınızda rahatlığı ve şıklığı taşıyabilirsiniz. Ayakkabı modasında öne çıkan bot, çizme, klasik topuklu ayakkabı ve sandalet modellerine koleksiyonunda yer veren Divolya, çanta çeşitlerinde de farkını ortaya koyuyor. Divolya deri çanta çeşitlerinin yanı sıra omuz ve kol çantası modelleriyle kombinlerinize uyum sağlıyor.

Siz de Trendyol Divolya mağazasına giriş yaparak aradığınız ayakkabı ve çanta modellerine avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Kalite ve şıklığı bir araya getiren Divolya ürünleri içerisinden beğendiğiniz modelleri favori listenize ekleyebilirsiniz. Mağazayı takip ederek Divolya indirimlerinden haberdar olabilir, beğendiğiniz ürünleri tükenmeden satın almanın keyfini yaşayabilirsiniz. Trendyol mağazasında Divolya sipariş takip seçeneğiyle kargolarınızı takip edebilirsiniz. Sipariş süreci ve ürünler hakkında sorularınızı Divolya ile iletişim kurarak mağaza satıcısına iletebilirsiniz.

Divolya Kadın Bot ve Çizme Modelleriyle Soğuk Havalarda Bile Göz Kamaştırın!

Divolya Kadın Bot ve Çizme Modelleriyle Soğuk Havalarda Bile Göz Kamaştırın!

Divolya, ürün yelpazesinde bot ve çizmelere geniş bir yer veriyor. Divolya'nın bot ve çizmeleri ile kış aylarında da şıklığınızdan ödün vermeden ayaklarınızı sıcacık tutabilirsiniz. Deri ve süet ayakkabılarda topuklu ve düz taban modellere göz atabilir, Divolya'nın bağcıklı ayakkabıları arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Fermuarlı ve topuklu botlar kaliteli dokuları ve rahatlığıyla öne çıkıyor. Bağcıklı botlar, postal ve klasik topuklu modelleriyle farklı tarzlara hitap ediyor. Divolya, çorap botlar ile ayağı sararak konforlu bir kullanım sunan modellere de koleksiyonunda yer veriyor. Markanın süet ayakkabı çeşitleri arasında yer alan Western model botları ya da topuklu ve bağcıklı botları tercih edebilirsiniz. Kahverengi, vizon, füme, siyah, beyaz ve krem renklere sahip botlarda zengin çeşitlilik Trendyol Divolya mağazasında sizlerle buluşuyor.

Divolya çizme seçenekleri arasında en tarz modelleri bir arada bulabilirsiniz. Topuklu çizmelerde deri ve çorap çizme seçenekleri arasından size en çok hitap eden ürünü seçebilir, dilerseniz zincir ve toka detaylı çizmelere de göz atabilirsiniz. Kovboy tarzlı süet çizmeler zarif renkleriyle uyumlu bir şıklık oluşturuyor. Divolya'nın çizme seçeneklerinde ince ve kalın topuklu modeller arasından en beğendiğiniz ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünlerde Divolya yorumlarını okuyarak diğer Trendyol kullanıcılarının deneyimlerinden yararlanabilir, alışverişlerinizi birkaç tıkla tamamlayabilirsiniz.

Ayakkabı, Terlik ve Çantalarda Trendyol'a Özel Divolya Fırsatlarını Kaçırmayın!

Ayakkabı, Terlik ve Çantalarda Trendyol'a Özel Divolya Fırsatlarını Kaçırmayın!

Divolya; sneaker, sandalet, klasik ayakkabı ve çanta çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Düz taban sivri burun babetler, şık görüntüsüyle aradığınız rahatlığı sizlere sunarken yaz aylarında içinizi kıpır kıpır edecek capcanlı renklere sahip fiyonk detaylı sandaletler göz kamaştırıyor. Divolya platform ayakkabı çeşitlerinde yüksek topuk terlik ve sandaletleri inceleyebilir, klasik ayakkabılar ile özel davetlerde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Günlük kullanım ayakkabılarda rugan ve deri modeller arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Sade ayakkabılarda klasik topuklu modelleri ister günlük olarak ister iş ortamınızda kullanabilirsiniz. Divolya dekolte ayakkabı ve topuklu modelleri ile ayaklarınızda yaratıcı tarzlar oluşturabilirsiniz.

Mağazanın sneaker modelleri ile günlük yürüyüşlerinizi gerçekleştirebilir, dilerseniz spor bir şıklık oluşturarak dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Kalın taban spor ayakkabılar beyaz ve siyah renkleriyle sizleri Trendyol mağazasında bekliyor. Renkli ve hareketli spor ayakkabılar, bağcıklı ve cırt cırt bantlı seçenekleriyle öne çıkıyor. Markanın omuz ve kol çantalarında zengin renk ve model seçeneklerini de bir arada bulabilirsiniz. Zincir detaylı, yılan derili ve sade modeller ile göz alıcı renklere sahip çantalar için Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz. Mağazayı takip ederek beğendiğiniz çanta ve ayakkabı ürünlerinde Divolya kampanyalarından yararlanabilir, en güncel fırsatlardan haberdar olabilirsiniz.