Hoparlör ve Kulaklık Önerileri

Ev & Yaşam Ürün Önerileri

SES SİSTEMİ ÜRÜN ÖNERİLERİ

En çok satanlar

En çok değerlendirilenler

Görselli Yorumlar

Görselli Yorumlar

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Desibela

Desibela birbirinden farklı kategorilerdeki ürünlerini Trendyol güvencesiyle kapınıza getiriyor. Siz de bilgisayar aksesuarlarından soundbara pek çok ürünü Trendyol Desibela mağazasında bulabilirsiniz. Desibela'nın geniş ürün yelpazesini şu kategoriler altında inceleyebilirsiniz:

Trendyol Desibela mağazası ile pek çok elektronik ihtiyacınızı tek bir mağazadan kolayca karşılayabilirsiniz. Alışverişiniz sonrası dilerseniz Desibela iade işlemlerinizi de Trendyol güvencesiyle kolayca yönetebilirsiniz. Ürünlerle ilgili tüm detaylar için Trendyol üzerinden Desibela iletişim seçenekleriyle mağazaya ulaşabilirsiniz.

  • Kulaklık
  • Fotoğraf Makineleri
  • Drone
  • Kahve Makinesi
  • Foto&Kamera Aksesuarları
  • Hoparlör
  • Kablo & Adaptör
  • Çantalar
  • Yazıcılar
  • Oyuncu Masası
  • Oyuncu Mouseları
  • Oyuncu Mousepad
  • Powerbank
  • TV Askı Aparatları

Desibela Plaktan Kulaklığa Geniş Ürün Yelpazesiyle Trendyol'da!

Desibela popüler teknoloji markalarının en modern ürünlerini Trendyol ayrıcalıklarıyla beğeninize sunuyor. Fotoğraf makinelerinden lazer yazıcılara, oyuncu masası ve aksesuarlarından ses sistemlerine yüzlerce çeşit ürünüyle dijital dünyanın kapılarını ardına kadar açan Desibela; plak, pikap, gramafon gibi ürünleri de nostalji meraklılarıyla buluşturuyor.

Kaliteli ürün satışı ve %100 tüketici memnuniyeti ilkeleriyle çalışan Desibela Smeg, Lenco, JBL, GoPro, Marshall, Sony, Philips, Sennheiser, Urbanears, Harman Kardon, Jabra Elite ve onlarca başarılı markayı tüketicisiyle buluşturuyor. Siz de tüm dijital teknoloji ürünlerine ve aksesuarlarına Desibela fırsatlarıyla sahip olabilmek için mağazadaki ürünleri inceleyip sipariş oluşturabilir ve Trendyol'un hızlı kargo ayrıcalığıyla en kısa sürede teslim alabilirsiniz.

Unutmak İstemediğiniz Anları Desibela Instax Seçenekleriyle Ölümsüzleştirin!

Unutmak İstemediğiniz Anları Desibela Instax Seçenekleriyle Ölümsüzleştirin!

En özel, en eğlenceli veya en duygusal anlarınızı Desibela fotoğraf makinesi seçenekleriyle sonsuza dek saklayabilirsiniz. Anlık mini fotoğraflar çekebileceğiniz Instax fotoğraf makinelerine Desibela indirimleriyle çok özel fiyatlara sahip olabilirsiniz. Ayrıca Desibela Instax film ve polaroid film seçeneklerine de göz atabilirsiniz.

Desibela Instax fotoğraf makinesi ürünleri ile anlık fotoğraflarınızı saniyeler içinde kredi kartı boyutunda alabilirsiniz. Siz de albümlerinizi renklendirmek ya da ölümsüzleştirdiğiniz anları sevdiklerinize hediye edebilmek istiyorsanız Desibela ürünlerini hemen inceleyebilirsiniz. Instax fotoğraf makinelerini dilerseniz kılıf, iki adet pil, şık bir albüm ve 10 adet Instax filmden oluşan set hâliyle de Trendyol Desibela mağazasında bulabilir; bu setleri sevdiklerinize özel hediyeler aradığınızda da tercih edebilirsiniz.

Desibela Pikap Seçenekleriyle Geçmişe Tatlı Bir Yolculuk Yapın!

Desibela Pikap Seçenekleriyle Geçmişe Tatlı Bir Yolculuk Yapın!

Desibela elektronik ürünlerle birlikte nostalji tutkunlarının evlerinin en özel köşesinde saklayacağı pikap ve gramafon modellerini de beğeninize sunuyor. Rahatlıkla taşınabilir çanta formunda ya da şık ahşap tasarımlı Desibela pikap modellerinin bluetooth, CD çalar, FM radyo özelliklerine de sahip modern versiyonlarını da mağaza ürünleri içerisinde inceleyebilirsiniz.

Desibela geçmişle bugün arasında sıkı bağlar kurmanızı sağlayan plak ürünlerinde de pek çok seçenek sunuyor. Müzeyyen Senar'dan Tarkan'a, Neşet Ertaş'tan Sezen Aksu'ya Türk müziğinin farklı türlerine imza atmış isimlerin plaklarını Desibela ürünleri arasında bulabilirsiniz. Ayrıca Dire Straits gibi 70'ler, 80'ler ve 90'larda derin izler bırakmış, yabancı grup ve sanatçıların plaklarını da inceleyebilirsiniz.

Desibela Ürünleri ile Müzik ve Oyun Keyfinizi Taçlandırın

Müzik hayatınızın bir parçasıysa daha pek çok ihtiyacınızı Desibela kampanyalarıyla karşılayabilirsiniz. Desibela bluetooth kulaklık, bluetooth hoparlör, soundbar, kulak içi kulaklık, telefon kulaklığı, bose ses sistemi, kulak üstü kulaklık gibi yüzlerce ürün seçeneğiyle müzik dinleme deneyiminizi yukarı taşıyor. Siz de mağazayı ziyaret ederek avantajlı Desibela kulaklık, pikap ve hoparlör fiyatlarına göz atabilir; Trendyol ayrıcalıklarıyla evinizin konforunda keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Desibela oyuncu masası, oyuncu kulaklığı, klavye ve mouse çeşitleriyle oyun tutkunlarına da seçenekler sunuyor. Çok daha konforlu bir oyun deneyimi için Desibela gaming masa modellerini hemen inceleyebilirsiniz. Ayrıca Desibela'nın gimball, tripod gibi çekim aksesuarları için sunduğu seçeneklere de göz atabilirsiniz.

Desibela ürünlerindeki kampanya ve indirimleri kaçırmamak için markanın Trendyol mağazasını takip edip beğendiğiniz ürünleri favorilerinize eklemeyi unutmayın!