En Çok Satanlar

Görselli Yorumlar

En Yeni Ürünler

Yeni Ürünler

Ekran ve Kamera Koruyucu

En Çok Beğenilenler

Videolar
Zebana 3D Wrink Silikon Kılıf
2976
Zebana Kalpli Love Silikon Kılıf
14.1B
Zebana Mona Magsafe Silikon Kılıf
5651
Zebana Elite Cool Magsafe Rubber Kılıf
767
Magsafe Glint Silikon Kılıf-Kablosuz Şarj Destekli
30.5B

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Dara Aksesuar

Dara Aksesuar; telefon ve tabletinizle kullanabileceğiniz, yüzlerce şık ve kaliteli aksesuarı beğeninize sunuyor. Estetik dokunuşlarla her ürününü birer sanat eserine dönüştüren Dara Aksesuar Mardin’deki mağazasından Türkiye’nin dört bir yanına ulaşabilmek için artık Trendyol’da!

Dara Aksesuar telefon kılıfı, tablet kılıfı, bluetooth kulaklık modellerini ve daha birçok ürünü markanın Trendyol mağazasında bulabilirsiniz. Siz de hemen mağazayı ziyaret edip Trendyol kullanıcılarının Dara Aksesuar yorumlarını da okuyarak güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Alışverişiniz sonrası Dara Aksesuar sipariş takip, kargo takip, iade işlemlerinizi Trendyol güvencesiyle kolayca yönetebilir ve dilerseniz Trendyol üzerinden Dara Aksesuar ile iletişime geçerek merak ettiğiniz her konuda destek alabilirsiniz. Trendyol Dara Aksesuar kampanyaları ve indirimlerini kaçırmamak için mağazayı takip edip beğendiğiniz ürünleri favorilerinize eklemeyi unutmayın!

Telefon ve Tabletinizi Dara Aksesuar Kılıf Modelleri ile Koruyun

Telefon ve Tabletinizi Dara Aksesuar Kılıf Modelleri ile Koruyun

Onarımı ya da yenilenmesi yüksek maliyetler gerektiren akıllı telefon ve tabletlerinizi, Dara Aksesuar kılıf ve ekran koruyucu çeşitleriyle güvenle kullanabilirsiniz. Dara Aksesuar kılıf modelleri; telefon ve tabletinizi darbelere karşı korumak için dayanıklı materyallerden özenle tasarlanıyor.

Deri, silikon ya da polikarbonat camdan üretilen Dara Aksesuar telefon kılıfı modelleri; size uzun ömürlü kullanım vadediyor. Telefonunuzun aldığı darbeyi yumuşatarak kasa ve çerçevesinin zedelenmesini önlüyor. Dara Aksesuar deri kılıf ve silikon kılıf çeşitleri; estetik duruşlarıyla telefonunuzu şıklığınızın bir parçası hâline getiriyor. Çizilmeye ve kırılmaya dirençli polikarbonattan üretilen Dara Aksesuar cam kılıf ürünleri ise şeffaf yapıları sayesinde telefonunuzu, kendi rengi ve görünümüyle kullanabilmenizi sağlıyor.

Telefonunuzun ön yüzünü de tüm darbe ve çizilmelerden korumak istiyorsanız Dara Aksesuar 360 derece kılıf modellerini inceleyebilirsiniz. Akıllı telefonların en hassas kısmı olan ekranını korumak için ise Dara Aksesuar ekran koruyucu, kırılmaz cam çeşitlerine ve kapaklı kılıf modellerine bakabilirsiniz.

Dara Aksesuar Apple, Samsung, Huawei, Lenovo ve diğer birçok markaya ait tabletler için de son derece şık ve kullanışlı kılıf modelleri sunuyor. Dönebilen ve stant olarak da kullanabileceğiniz Dara Aksesuar tablet kılıfı modellerine, Trendyol avantajlarıyla kolayca sahip olabilirsiniz.

Dara Aksesuar Kılıf Modelleri ile Hayatınıza Renk Katın

Telefonunuzu korurken şık bir aksesuara da dönüştürmek istiyorsanız Dara Aksesuar resimli kılıf ve baskılı kılıf modelleri tam size göre! Âdeta bir sanat eseri gibi özenle tasarlanmış desenleriyle telefon kılıflarını, ürün sayfalarındaki Dara Aksesuar kullanıcı yorumlarını okuyarak güvenle satın alabilirsiniz. Üstelik Dara Aksesuar Redmi Note, Galaxy Note, Mate gibi farklı markalara ait telefon serileri için de pek çok seçenek sunuyor.

Mat, simli, aynalı, şeffaf, sade ya da çok renkli yüzlerce telefon kılıfı modeli Trendyol Dara Aksesuar mağazasında sizi bekliyor. En sevdiğiniz dizi ve film karakterleriyle, araba modeliyle ya da karikatürle süslenmiş kılıfların yanı sıra; futbol tutkunları için tasarlanmış Dara Aksesuar taraftar kılıfı çeşitleri de markanın Trendyol mağazasında!

Banka ve ulaşım kartlarınız için pratik bir çözüm sunan cepli kılıf modelleriyle birlikte yüzüklü veya stantlı telefon kılıfı modellerini de Trendyol Dara Aksesuar mağazasında bulabilirsiniz!

Dara Aksesuar Ürünlerine Trendyol Fırsatlarıyla Sahip Olun

Dara Aksesuar Ürünlerine Trendyol Fırsatlarıyla Sahip Olun

Gün boyu sık sık kullandığınız akıllı telefon ve tabletinizin şık kılıfıyla içinizi aydınlatmasını sağlayan Dara Aksesuar; kulaklık, powerbank, airpods kılıfı ve araç içi telefon tutucu gibi ihtiyaçlarınız için de pek çok seçenek sunuyor.

Dara Aksesuar; Oppo, Huawei, Samsung, Sony gibi birçok markayla uyumlu geniş bir ürün yelpazesine sahip. Xiaomi markasına ait akıllı telefonlar için Dara Aksesuar Xiaomi Redmi Note serisi aksesuarları inceleyebilirsiniz. Apple’ın tüm telefon modelleri için de Dara Aksesuar IPhone uyumlu aksesuarlara bakabilirsiniz.

Siz de hemen Trendyol kullanıcılarının Dara Aksesuar hakkındaki yorumlarını okuyarak deneyimleri hakkında bilgi sahibi olun ve alışverişe başlayın!