Sizin Seçtikleriniz - Kadın

Görselli Yorumlar

CZ London Yeni Sezon - Kadın

Aradığınız Tüm Ürünler

En Çok Satanlar

Görselli Yorumlar

Erkek Ayakkabı - En Beğenilen

Videolar
Hakiki Deri Kadın Bağcıklı Çizme
19B
Hakiki Deri Kadın Bot Önden Fermuarlı
39.5B
Hakiki Deri Kadın Çizme Saraçlı Topuklu Kışlık
15.8B
Hakiki Deri Kadın Topuklu Çizme Sivri Burun
14.9B
Kadın Hakiki Deri Çizme
16.2B

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

CZ London

CZ London Ankara'da kurulan ve kısa süre içerisinde önemli ölçüde büyüme kaydederek adını geniş kitlelere duyurmuş olan bir marka. 2007 yılında faaliyete başlayan CZ London, ayakkabı üretimi ve yeni modeller geliştirme alanında lider markalar arasında yerini alıyor. Her sezon farklı modellerle müşterilerinin karşısına çıkan CZ London, ayakkabı fiyatlarını her bütçeye hitap edecek fiyat politikasıyla kullanıcıya sunuyor.

Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan CZ London çizmeden topuklu bota, deri sandaletten spor ayakkabıya, hakiki deri çizmeden eldivene uzanan geniş ürün çeşitliliği ile beğeni topluyor. Özel tasarım ve son moda ayakkabı modelleriyle hem ulusal hem de uluslararası alanda faaliyet gösteren marka, birinci sınıf kalitedeki ürünlerini Trendyol mağazası aracılığıyla kullanıcıya sunuyor. Siz de Trendyol CZ London mağazasını takip ederek birbirinden şık ve özel tasarım modellerle kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.

Hem Şık Hem Rahat CZ London Klasik Ayakkabı Modelleri ile Tanışın

Hem Şık Hem Rahat CZ London Klasik Ayakkabı Modelleri ile Tanışın

Yüksek kalitedeki ürünleri ekonomik fiyatlarla kullanıcıya sunan CZ London markası, özellikle klasik ayakkabı modelleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Klasik giyim, hem kadınların hem de erkeklerin gerek iş hayatında gerekse de özel günlerde sıkça tercih ettiği bir tarz olarak karşımıza çıkıyor. Özenle seçilen materyallerle tasarlanan CZ London Loafer, Makosen ve Oxford ayakkabı modelleri ise kadın ve erkek klasik giyiminin tamamlayıcısı olarak önemli bir rol üstleniyor.

%100 hakiki deriden üretilen CZ London ürünleri, hem maskülen hem de feminen bir görünüm yakalamanıza yardımcı oluyor. CZ London erkek ayakkabı kategorisinde yer alan modelleri, takım elbiselerle kombin yapabileceğiniz gibi günlük kıyafetlerinizin altına da rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte erkek ve kadın kullanıcılar için çok özel tasarımlar geliştiren CZ London, kadın ayakkabı modelleri ile de ön plana çıkıyor. Markanın Trendyol mağazasında yer alan bağcıklı, bağcıksız veya fermuarlı gibi farklı modeller arasından dilediğiniz ürüne bütçe dostu fiyatlarla sahip olabilir ve CZ London ürünleri ile güzelliğinizi şık dokunuşlarla taçlandırabilirsiniz.

CZ London Bot Modelleri ile Kış Günlerinde de Fark Yaratın

Birbirinden farklı modellerle ürün yelpazesini genişleten CZ London'ın çizme ve bot kategorisinde de oldukça özel tasarımlar yer alıyor. CZ London kadın çizme ve erkek bot modelleri, ayaklarınızın soğuk havalardan korunmasına yardımcı olurken eşsiz tasarımlarıyla da fark yaratan bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Yağmur ve kar gibi olumsuz hava koşullarında dahi rahatlıkla kullanabileceğiniz CZ London hakiki deri bot ve deri çizme modelleri, tasarımında yer alan ince detaylarıyla büyük beğeni topluyor. CZ London ayakkabı yorumları bölümünden ayakkabıyı kullananların bırakmış olduğu yorumları okuyarak beğendiğiniz ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Siz de markanın Trendyol mağazasını takip ederek CZ London kampanyaları ve fırsatlarından haberdar olabilir, farklı dönemlere ait CZ London indirimlerini kaçırmadan faydalanabilirsiniz.

CZ London Terlik Modelleri Trendyol'da!

CZ London Terlik Modelleri Trendyol'da!

Rahat ve keyifli bir deneyim sunan terlikler, özellikle yaz aylarında kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. İnce topuklu, kalın topuklu ve düz taban olarak karşımıza çıkan CZ London terlik modelleri, farklı renk ve detay tasarımıyla sıradan modellerin dışına çıkıyor. CZ London sandalet ve terlik kategorisinde bulunan ürünlerle tarzınıza zarif bir şıklık katabilirsiniz. Trendyol'da "satıcıya sor" bölümünden CZ London'la iletişime geçerek ürünler hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. CZ London yorumlarına bakarak kullanıcı deneyimlerini inceleyebilirsiniz.

Markanın Trendyol mağazasında ayakkabı, bot ve terlik modellerinin yanı sıra CZ London sneaker modelleri de bulunuyor. CZ London erkek sneaker modelleri geniş renk seçenekleriyle her tarza hitap ediyor. Kadın sneaker modelleri ise her zevke uyum sağlayan geniş ürün skalasıyla göz dolduruyor. CZ London kargo takip yöntemiyle gönderinizin durumunu anbean kontrol edebilir, satın almış olduğunuz ürünü değiştirmek istediğiniz takdirde Trendyol güvencesiyle CZ London iade talebi oluşturabilirsiniz.