En yeniler

Daha fazla ürün

COSAR GROUP

Cosargroup, mobilya ve ev gereçlerini avantajlı fiyatlarla kullanıcılara sunan bir marka. Cosargroup masadan sandalyeye, lambaderden orta sehpaya onlarca mobilya modeliyle çeşitli mutfak gereçlerine geniş ürün yelpazesinde yer veriyor. Online alışveriş avantajıyla binlerce kullanıcıya ulaşan Cosargroup, ürünlerini Trendyol güvencesiyle Türkiye'nin dört bir yanına gönderiyor. Trendyol, Cosargroup iletişim kanalıyla kullanıcılarına markayla kolayca irtibat kurma imkanı tanıyor. Siz de evinizin konforunda kolay ve güvenli alışveriş için Trendyol Cosargroup mağazasını tercih edebilirsiniz. Alışverişiniz sırasında ürün sayfalarında yer alan Cosargroup yorumlarına göz atarak Trendyol kullanıcılarının alışveriş deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Yüzlerce ürün arasından beğendiklerinizi tek tıkla sepetinize ekleyerek Trendyol'a özel Cosargroup indirimleriyle bütçenizi yormadan satın alabilirsiniz. Dilerseniz markayı Trendyol'da takip ederek Cosargroup kampanyalarından haberdar olabilirsiniz.

Siz de Cosargroup Mobilya Modelleriyle Evinize Konfor ve Şıklık Katabilirsiniz!

Siz de Cosargroup Mobilya Modelleriyle Evinize Konfor ve Şıklık Katabilirsiniz!

Cosargroup masa ve sandalye modellerine ürünleri arasında geniş bir yer veriyor. Metal ve ahşap gibi dayanıklı malzemelerden üretilen uzun ömürlü masa modelleri arasında farklı amaçlara yönelik pek çok seçenek yer alıyor. Siz de Cosargroup çalışma masası modelleri arasında hem ihtiyacınıza hem de bütçenize uygun bir seçenek bulabilirsiniz. Raflı ve rafsız tasarımlara sahip çalışma masası modelleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca portatif tasarımlarıyla öne çıkan, pratik kullanıma sahip katlanabilir çalışma masası modellerini de inceleyebilirsiniz. Çalışma masası modellerinin yanı sıra farklı boyutlara sahip yemek masası modellerini de Trendyol Cosargroup mağazasında bulabilirsiniz. Sandalyeli ve sandalyesiz seçenekleri bulunan yemek masası modellerini, ister yemek odasında ister mutfakta kullanabilirsiniz. Dış mekanda kullanıma uygun olan piknik ve balkon masası modellerini de sepetinize ekleyebilirsiniz. Piknik ve balkon masası modellerini; katlanır tasarımları sayesinde kolayca taşıyabilir, kullanmadığınız zamanlarda yer kaplamaması için pratik bir şekilde kaldırabilirsiniz. Ayrıca Cosargroup fırın masası modellerini de işlevsel tasarımları sayesinde çeşitli amaçlarla mutfağınızda rahatça kullanabilirsiniz.

Ofis, bahçe, kamp ve mutfak sandalyesi modelleri de Cosargroup ürünleri arasında boy gösteriyor. Sandalye modellerinin yanı sıra Cosargroup çiçeklik, lambader ve duvar rafı gibi dekoratif mobilya modellerini de modern tasarımlarla beğeninize sunuyor. Siz de işlevsel tasarımlarıyla dikkat çeken dekoratif mobilya modelleriyle ev dekorasyonunuza hoş bir dokunuş yapabilirsiniz. Farklı özellikleriyle öne çıkan sandalye modellerini de evinizin pek çok alanında kullanabilirsiniz. Konforlu ve şık ofis sandalyesi modellerini, çalışma odanız için tercih edebilirsiniz. Bahçe sandalyesi modelleriyle de balkon ve bahçe gibi dış mekanlarda birbirinden güzel oturma alanları oluşturabilirsiniz. Cosargroup sallanır sandalye modellerini ise salondan çalışma odasına evinizin pek çok alanında konumlandırabilirsiniz. Kitap okurken, TV izlerken ve çay kahve içerken kullanabileceğiniz sallanır sandalye modelleriyle gününüze keyif katabilirsiniz.

Kullanışlı ve Kaliteli Mutfak Gereçleri de Cosargroup Ürünleri Arasında Sizleri Bekliyor!

Kullanışlı ve Kaliteli Mutfak Gereçleri de Cosargroup Ürünleri Arasında Sizleri Bekliyor!

Cosargroup mutfak gereçleri kategorisinde hazırlama, pişirme ve servis etme aşamalarına yönelik pek çok ürüne yer veriyor. Ekmek sepeti, cam kase, çay takımı, su ve meşrubat bardağı, çay kaşığı, maşa, ölçü kaşığı ve yağ kevgiri gibi pek çok ürün mutfak gereçleri kategorisinde yer alıyor. Cam karaf, süt şişesi, detoks filtreli su matarası, sos şişesi ve yağlık sirkelik gibi pek çok ürün de Trendyol Cosargroup mağazasında boy gösteriyor. Siz de fırında ve ocakta güvenle kullanabileceğiniz sac kavurma-gözleme tavası ve kek kalıbı gibi pişirme gereçleriyle birbirinden lezzetli tarifler deneyebilirsiniz. Kahvaltılık, sosluk, reçellik ve çerezlik kase modelleriyle de pek çok gıdayı şık bir şekilde servis edebilirsiniz. Ayrıca dondurma kalıbı, zeytin çizme aparatı, çiğ börek kalıbı, içli köfte yapma aparatı, mantı kalıbı, ergonomik sarımsak ezici ve el rondosu gibi pratik mutfak gereçlerini de Trendyol Cosargroup mağazasında bulabilirsiniz. Dijital LCD ekranlı pilli hassas elektronik mutfak terazisi ve pilli su damacana pompası gibi elektronik mutfak gereçlerini de Cosargroup fırsatları sayesinde avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.