En yeniler

Görselli Yorumlar

En yeniler

En yeniler

En çok beğenilenler

En çok değerlendirilenler

Daha fazla ürün

CIPO & BAXX

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde kurulan Cipo & Baxx, tekstil alanında faaliyet gösteren bir marka. Sıra dışı ve benzersiz giyim tarzı ile ön plana çıkmak isteyenler için birbirinden özel tasarımların yer aldığı Cipo & Baxx, ürünleriyle sektöre yeni bir soluk getirerek adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. Moda ve yeniliklerin daimi takipçisi olan Cipo & Baxx, yarattığı özel çizgisiyle sektörün öncü markaları arasında yer alıyor. Geniş ürün gamıyla dikkatleri üzerine çeken markanın ürünlerine Trendyol üzerinden erişebilirsiniz.

Cipo & Baxx ürünlerini tek tıkla kapınıza kadar getiren Trendyol güvencesiyle çok şık bir tarza sahip olabilirsiniz. Kaliteli ürün, mutlu müşteri anlayışını ilke edinen Cipo & Baxx'ta t-shirt, mont, pantolon, sweatshirt, parka, şort, saat, ceket, bot, kemer, şapka, kot ve etek gibi ürünler yer alıyor. Cipo & Baxx kampanyaları ve fırsatlarından yararlanmak için markayı Trendyol üzerinden takip edebilirsiniz. Cipo & Baxx ürünleri ile fark yaratmak için vakit kaybetmeden Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz.

Cipo & Baxx Giyim Ürünleri ile Tüm Dikkatleri Üzerinize Çekin!

Cipo & Baxx Giyim Ürünleri ile Tüm Dikkatleri Üzerinize Çekin!

Cipo & Baxx birbirinden başarılı koleksiyonlarıyla, gençlere ve kendini daima genç hissedenlere havalı ve çarpıcı bir tarz sunuyor. Farklı renk, desen, baskı ve aksesuarlarla hazırlanan Cipo & Baxx ürünleri, son derece geniş bir yelpaze ile kullanıcılara sunuluyor. Kaliteli kumaş ve materyallerle ürünlerini hazırlayan Trendyol Cipo & Baxx erkek, kadın ve çocuk koleksiyonlarıyla ön plana çıkıyor. Markanın Trendyol mağazasında Cipo & Baxx kapri, gömlek, tişört, hırka yelek, kadife ceket, mont, örgü elbise, yırtık jeans, kazak, eşofman altı ve kışlık mont gibi farklı kategoriler yer alıyor.

Kaliteli ürünleri avantajlı fiyatlarla parmaklarınızın ucuna taşıyan mağaza, tüm dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz benzersiz bir tarz yaratmanıza yardımcı oluyor. Karizmatik bir tarz yaratmak için Cipo & Baxx motorcu ceketleri arasından seçim yapabilirsiniz. Kombininizi Cipo & Baxx erkek kazak kategorisinde yer alan modellerle tamamlayarak arzu ettiğiniz tarzı zahmetsiz bir şekilde yaratabilirsiniz. Cipo & Baxx indirimlerinden faydalanmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilir veya Cipo & Baxx outlet ve jeans outlet kategorilerinde sunulan indirimli ürünlere göz atabilirsiniz.

Çekici ve Şık: Cipo & Baxx Jeans Modelleri Trendyol'da!

Hızlı ve çabasız şıklığın simgesi haline gelen jeans modelleri mağazada farklı boy, kalıp ve renklerle karşınıza çıkıyor. Trendyol Cipo & Baxx mağazası en kaliteli ve en çekici pantolon modellerini sizlere sunuyor. Her kategoride olduğu gibi pantolon kategorisinde de son derece geniş bir ürün çeşitliliği sunan Cipo & Baxx'ta jeans, kargo pantolon, erkek kot şort, rapper ve erkek kot pantolon gibi farklı tarza sahip ürünler bulunuyor. Siz de beğendiğiniz pantolon modellerini Cipo & Baxx polo yaka tişörtlerle tamamlayarak klasik bir görünüm oluşturabilirsiniz. Markanın Trendyol mağazası, modaya ayak uyduran modelleri de bünyesine katıyor. Cipo & Baxx yüksek bel ve düşük bel pantolon modelleri ile siz de modern bir tarz oluşturabilirsiniz.

Cipo & Baxx Ürünleri Trendyol'da!

Cipo & Baxx Ürünleri Trendyol'da!

Yenilikçi bakış açısıyla sektöre farklı bir soluk getirmeyi başaran Cipo & Baxx kadın kot ceket, yelek, eldiven, atkı, kemer, dolgu topuklu ayakkabı ve babet gibi kategorilerde de oldukça başarılı tasarımlara imzasını atıyor. Cipo & Baxx koleksiyonları arasında hem günlük hayatta hem de iş hayatında rahatlıkla tercih edebileceğiniz modeller bulunuyor.

Siz de markanın Trendyol mağazasını ziyaret ederek beğendiğiniz ürün için hızlı sipariş oluşturabilir ve Cipo & Baxx'la online alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Marka, ürünler, kargo ve iade süreçleri hakkında merak ettiğiniz tüm sorulara Trendyol üzerinden Cipo & Baxx'la iletişime geçerek yanıt bulabilirsiniz. Bununla birlikte Cipo & Baxx yorumlar bölümünden de kullanıcı deneyimlerini inceleme şansına sahip olabilirsiniz.