Seçili Ürünler

En Çok Satanlar

En Çok Beğenilenler

2023 Yazlık Çok Satanlar

Popüler Ürünler

Daha fazla ürün

CARNAVAL SOCKS

1988 yılında kurulmuş bir marka olan Carnaval Socks; kadın, erkek ve çocuklar için çok özel çorap tasarımlarına imza atıyor. Büyüleyici şehir İstanbul'un güzelliğinden ve enerjisinden ilham alınarak aşkla tasarlanan Carnaval Socks çorapları, şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Üretim tesislerinde ileri teknoloji dokuma ve baskı makineleri kullanan marka; yalnızca Türkiye'de değil, uluslararası pazarda da aktif faaliyet gösteriyor. Tekstil sektöründeki eksiklikleri saptayarak etkili çözümler geliştiren Carnaval Socks, kullanıcılarını en kaliteli ve en şık modellerle buluşturmayı da kendisine ilke ediniyor.

Büyük bir aşkla tasarlayıp ürettiği tüm ürünlerini Trendyol mağazası üzerinden satışa sunan Carnaval Socks, hem ürün kalitesiyle hem de geniş model seçenekleriyle fark yaratmayı başarıyor. Tasarımlarıyla klasik çorap anlayışına dair kurulmuş olan tabuları yıkmayı hedefleyen Trendyol Carnaval Socks mağazası aracılığıyla siz de ayak modasına yön veren ürünlere sahip olabilirsiniz. Yediden yetmişe herkesin gönlünü fethetmeye hazırlanan Carnaval Socks'ta her zevke hitap edecek eşsiz ürünler yer alıyor. Carnaval Socks indirimleri ile keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamak için Trendyol üzerinden mağazayı takip etmeyi unutmayın.

Carnaval Socks Çorapları ile Kolej Modasına Yön Verin!

Carnaval Socks Çorapları ile Kolej Modasına Yön Verin!

Sıra dışı çizgisiyle sektöre yeni bir soluk getiren Carnaval Socks tasarım çorap modelleri ile kullanıcılarının beğenisini kazanarak onlardan tam not almayı başarıyor. Hem kadın hem de erkek kullanıcıları için ayrı koleksiyonlar hazırlayan Carnaval Socks, her an rahatlıkla tercih edebileceğiniz ürünleri sizlere sunuyor. Son derece geniş bir renk ve desen skalası sunan markanın çorap kategorisinde, her zevke hitap edecek birbirinden şık modeller de yer alıyor. Dilerseniz tekli dilerseniz de çoklu paketler halinde satın alabileceğiniz Carnaval Socks çoraplarıyla siz de tarzınıza eğlenceli bir dokunuş yapabilirsiniz.

Patik çorap, soket çorap veya tenis çorabı gibi farklı forma sahip ürünleri bir arada sunan Carnaval Socks'ın old school çorap kategorisine göz atarak stilinizle ikonikleşmiş hale gelen kolej modasına öncülük edebilirsiniz. Markanın birbirinden eğlenceli ürünleri ve alışveriş süreçleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için Trendyol kullanıcılarının Carnaval Socks yorumlarını inceleyebilir, alışveriş ve ürün deneyimleriyle ilgili fikir edinebilirsiniz. Alışverişinizin ardından Trendyol ürün değerlendirme sayfasını ziyaret ederek yorumunuzla memnuniyetinizi paylaşabilirsiniz.

Carnaval Socks Moda Kutusu ile Sevdiklerinizi Mutlu Edin!

Ürünlerini şık bir kutu içerisinde çoklu halde sunan Carnaval Socks, moda kutusu koleksiyonuyla ön plana çıkıyor. En trend ürün tasarımlarına imza atarak adını sektörün öncü markaları arasına yazdıran Carnaval Socks'ta Sylvester, Tweety, Pokemon, Jordan, baston şeker, Stranger Things ve karpuz patik temalı çorap setleri de bulunuyor. Tarzınıza eğlenceli ve dinamik bir dokunuş yapmak için siz de Carnaval Socks'ın çizgi film koleksiyonuna göz atabilir ve çocuksu masumiyetinizi gözler önüne serebilirsiniz.

Koleksiyonlarını Trendyol üzerinden kullanıcısıyla buluşturan markanın ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak için Trendyol mobil uygulaması veya web sitesi üzerinden mağazayı takip ederek Carnaval Socks kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

Carnaval Socks Ürünleri Trendyol'da!

Carnaval Socks Ürünleri Trendyol'da!

Yola çıktığı ilk günkü heyecanını koruyarak üretmeye ve tasarlamaya hız kesmeden devam eden Trendyol Carnaval Socks mağazası, ürün yelpazesini yeni modellerle genişletmek için de büyük bir efor sarf ediyor. Mağaza, kendi üretiminin yanı sıra Vans markasına ait çorap modellerini de en şık haliyle sizlere sunuyor. Tüm bu ürünlerle birlikte Carnaval Socks'ta Fila baskılı seçenekler de yer alıyor.

Kargo ücreti, sipariş takibi, beden seçenekleri, iptal ve iade koşulları gibi konularla alakalı aklınıza takılan bütün sorular için Trendyol üzerinden Carnaval Socks ile iletişime geçebilirsiniz. Sorularınıza hızlı ve etkili geri dönüşler almak için Trendyol'un "Satıcıya Soru Sor" özelliğini kullanarak merak ettiklerinizi markaya iletebilirsiniz. Trendyol ayrıcalıkları ve Carnaval Socks fırsatlarından faydalanarak kendinizi alışverişin ritmine kaptırmak ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamak için hemen mağazayı ziyaret ederek ürünleri incelemeye başlayabilirsiniz.