Görselli Yorumlar

Storlu Minber Perdeleri

Seçili Ürünler

Anşap Rahleler

Seçili Ürünler

En yeniler

Daha fazla ürün

Camimarket

Camimarket, 2011 yılından bu yana cami malzemeleri ve elektronik ürünler alanında faaliyet gösteriyor. Cami malzemeleri pazarında Türkiye'nin en saygın ve tanınmış firmalarından biri olan Camimarket, kullanıcılarına daima kaliteli ürünler sunuyor. Trendyol, güvenli online alışveriş ayrıcalıklarıyla Camimarket ürünlerini de parmaklarınızın ucuna taşıyor.

Camimarket, Konya, İzmir ve diğer şehirler fark etmeksizin ürünlerini Trendyol aracığıyla Türkiye'nin her yerine ulaştırıyor. Sizler de camilerde gereken düzeni sağlamak, cami görevlilerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve gelen cemaatin kullanacağı dini malzemeleri tamamlamak için Trendyol Camimarket mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Aradığınız ürünü Trendyol Camimarket mağazasında kolayca bulabilir, saniyeler içerisinde satın alabilir ve ayağınıza kadar getirtebilirsiniz. Ürünlerle ilgili tüm detaylar hakkında Trendyol üzerinden Camimarket ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol kullanıcılarının ürün sayfalarındaki Camimarket yorumlarını okuyarak alışveriş deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

İhtiyacınız Olan Cami Ses Sistemlerine Camimarket Farkıyla Sahip Olun!

İhtiyacınız Olan Cami Ses Sistemlerine Camimarket Farkıyla Sahip Olun! 

Camimarket, ezan sesinin herkese ulaşması, kürsüdeki konuşmaların anlaşılması ve namaz esnasında okunan sesli duaların daha rahat duyulması için geliştirilen birçok farklı ekipmanı sizlerin beğenisine sunuyor. Üstelik Camimarket; Mert Elektronik, DDS, Odesan, Osawa, Jameson ve Stetech gibi seslendirme sistemleri geliştiren ve bu alanda lider olan markaları çatısı altında toplayarak da farkını ortaya koyuyor.

Sizler de camilere gerekli ses sistemleri için Camimarket'teki ezanmatik, amfi, jak, hoparlör, mikrofon, vakitmatik, megafon ve ezan okuyucu ürünlerine göz gezdirebilirsiniz. Otomatik açılıp kapanma özelliğiyle kullanıcısına büyük bir kolaylık sağlayan Camimarket ezanmatik çeşitlerini tüm namaz vakitlerinde güvenle kullanabilirsiniz.

Camimarket'in ezan okuyan saat modelleri ise cami, medrese ve diğer tüm alanlarda kullanılabiliyor. Sizler de dünyanın neresinde olursanız olun, enlem ve boylam ayarlaması yaparak ezan vakitlerini bu cihazlara kolayca yükleyebilirsiniz.

Cami ses sistemi kategorisinin en konforlu ürünlerinden biri olan Camimarket mevlüt amfisi modelleriyle istediğiniz her yerde kolay ve rahat bir yayın yapabilirsiniz. İmam ve müezzinlerin adeta eli kolu olan mikrofon çeşitleri için ise Camimarket'te yaka ve kürsü mikrofonu ile kablolu ve telsiz mikrofon çeşitlerini inceleyebilirsiniz.

Camimarket'te hoparlör ayağı, mikrofon standı, jak çoğaltıcı ve prompter gibi farklı aksesuar ve aparat çeşitlerini de bir arada bulabilirsiniz. Ayrıca Camimarket'ten cami ses sistemleri seçmeden önce caminin iç kısmının kaç metre olduğunu ve cemaatin kaç kişiden oluştuğunu göz önünde bulundurursanız ürünlerinizden daha fazla verim alabilirsiniz.

Camimarket İndirimleri ile Cami Malzemelerini Çok Özel Fiyatlara Getirebilirsiniz

Camimarket İndirimleri ile Cami Malzemelerini Çok Özel Fiyatlara Getirebilirsiniz

Kullanıcısına en iyi hizmeti sunmak için çalışan Camimarket'te cami süpürgesi, kokusu ve şamdanları gibi pek çok farklı ürün grubu birlikte boy gösteriyor. Siz de Camimarket'te kefenden halı süpürgesine, asansörlü rahleden zikirmatiğe, namaz taburesinden kitap rafına kadar yüzlerce cami malzemesine ve dini ürüne ulaşabilir, kolayca satın alabilir ve Trendyol'un hızlı teslimat seçenekleri sayesinde en kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz.

Camimarket'in rahle, Kur'an okuma sehpası ve Kur'an tahtası ürünleri taşınabilir olmasıyla kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Pratik kullanımları ve göz alıcı güzellikleriyle dikkat çeken Camimarket rahle modellerinin üzerinde siz de rahatça okuyup yazabilirsiniz.

Renkli tasarımları ve ince işçilikleriyle göz dolduran Camimarket minber perdesi ve stor perde ürünleriyle ortama daha estetik bir görünüm kazandırabilirsiniz. Camimarket'in şamdanlık ve wallwasher ürünlerini ise bulunduğunuz ortamları aydınlatmak için kullanabilirsiniz. Camilerin ve yaşadığınız ortamların mis gibi kokmasını isterseniz de Camimarket'ten esans alabilirsiniz.

Camilerde gereken hijyeni ve temizliği sağlamak için Camimarket'in Hamra cami elektrik süpürgesi ya da ilaçlama ve sırt pompası ürünlerini kullanabilirsiniz. En iyi dini kıyafet ve aksesuar çeşitleri için Camimarket'in börk, mest ve sarık modellerine göz atabilirsiniz. Camimarket'ten deri veya termal mest alarak ayaklarınızı sıcacık tutabilir ve tüm gün özgürce hareket edebilirsiniz. Camimarket kampanyalarını ve fırsatlarını kaçırmamak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.