Seçili Ürünler

Görselli Yorumlar

ÇOK SATANLAR

Videolar
805 Vizon Sultani
139
805 GRİ SULTANİ
227
806 GRİ SULTANİ
47
901 KIRMIZI BAMBOS
32
902 KIRMIZI BAMBOS
29

İSKANDİNAV HALILAR

ÖRGÜ DOKULU İSKANDİNAV HALILAR

JÜT & SİSAL

Daha fazla ürün

Çam Halı

Çam Halı

Yaşam alanlarının vazgeçilmez unsuru olan halılar; farklı renk, doku ve ölçü seçenekleriyle kullanıcıların beğenisini kazanır. Zemini örtmekle kalmayıp tozu tutmak, evi ısıtmak gibi farklı işlevleri de yerine getirir. Halı söz konusu olduğunda akla gelen ilk isimlerden birisi de Çam Halı olur. 1949 yılında birbirinden özgün koleksiyonlarıyla sektöre giriş yapan mağaza, Isparta’da kurularak faaliyetlerine başlamıştır. Kısa sürede farklı şehirlerde bulunmayı başaran firma, kullanışlı modelleri sayesinde başta Antalya olmak üzere Akdeniz’in farklı noktalarına yayılır. Teknolojik gelişmeleri yakından takip eder ve Trendyol sayfalarında kullanıcılarla online olarak buluşur. Böylece ulaştığı kitleyi günden güne genişletir. Trendyol üzerinden kilim, yolluk gibi farklı seçenekleri incelemeniz ve bu eşsiz ürünleri Çam Halı güvencesiyle satın almanız mümkündür. Geometrik desenler, aynı rengin farklı tonlarının buluştuğu kilimler, makineyle dokunan ya da yüzde yüz yün olan seçeneklerden ihtiyacınız olanı bulmanız kolaylaşır. Satın aldığınız ürünlerle ofisinizi, evinizi ya da çocuk odalarını dizayn edebilirsiniz. Açık ve koyu renkleri bir arada görmeyi sevenler için sanat eserlerini andıran akrilik kilimler Çam Halı da incelenebilir. Bunlar haricinde çift taraflı olanlar, küçük boyutlu yolluklar, büyük yün dokuma halılar, ince ve makinede dokunmuş seçenekler zevkinize hitap edebilir. Tercihte bulunurken ürünlerin püsküllü olup olmadığını da dikkate alabilirsiniz. Püsküllü etnik motifli ürünler, özellikle salonlarda minimal orta sehpaların altında şık görünür. Mağazanın tüm ürün seçeneklerine Trendyol’a özel fırsatlarla sahip olabilirsiniz.  

Halılar bir evin dekorasyonunda birincil olan ürünlerdendir. Kimi zaman koltuk ve perde renklerine uygun olarak tercih edilir kimi zamansa zemin rengiyle uyumlu olmaları dikkate alınır. Eğer sıfırdan bir ev döşüyorsanız işe önce halınızı satın alarak başlamanız bile mümkündür. Çam Halı online satış sayesinde doğal viskozdan üretilmiş, siyah ve gri tonlarını ağırlayan bir modelle modern dokunuşlar elde edebilirsiniz. Geometrik olarak tekrar eden desenlerin yerleştiği yüzeyler, özellikle bej ve tonlarındaki koltuk takımlarıyla uyum gösterir. Çam Halı modelleri bunlarla sınırlı değildir. En yeni teknolojilerle üretimini gerçekleştiren mağaza, kilimlerinde kolay temizlenme imkanını da sunar. Makinede yıkanabilen akrilik kilimler, geleneksel renk tonlarının haricinde soyut tabloları anımsatan özgür tasarımları da bünyelerinde toplar. İnce makine halılarında bile güven sertifikasına sahip olur. Hav vermeyen, makinede kolaylıkla yıkanıp temizlenebilen şık ürünleri kullanıcılara sunar. Modern olduğu kadar çevre dostu olmayı da önemseyen Eko serisindeki modeller, diğer serilerde olduğu gibi kaymaz taban özelliği de gösterir. Halıların kiminde pamuk, viskoz, akrilik bir arada kullanılır. Aynı kilimin farklı boyutlarını bulmak mümkün olduğundan dilerseniz büyük bir mutfakta iki farklı boyutta kilimi değerlendirirsiniz. Makinede yıkanabilen ürünlerden birini yemek masasının altına koyabilir, diğer ürünü mutfak dolaplarının arasındaki boşluğa serersiniz. Yeşil, kırmızı, sarı gibi göz alıcı renklere sahip mutfak dolaplarınız varsa gri, melanj tonlarında ince dokuma halılar ideal ürünler olur. Kullanmadığınız ürünleri rulo yaparak saklayabilirsiniz. Özellikle kış ve yaz aylarında farklı modeller kullanmak isteyen kullanıcılar için Çam Halı aranılan ilk adreslerden olur. Dokuma yün halılar, en soğuk iklim koşullarında bile adımlarınızı sıcak atmanızı sağlar. İnce akrilik ve polyester modeller ise yaz sıcağında serin bir zemin sağlar. Çam Halı outlet modelleri arasında göze çarpan renklerden biri de mavi tonları olur. Çift taraflı pamuklu ürünlerde kullanılan gök mavisi ve pastel tonları; gri, antrasit, siyah koltuklar tercih ettiğinizde kontrast etkisi yaratmada idealdir. Natürel tonlardan hoşlananlar; bej, krem, beyaz gibi renkleri tercih edebilir. Bu tonlar vintage dokulara sahip köşe koltukların da iyi bir tamamlayıcısıdır. Trendyol üzerinden ulaşabileceğiniz ve özellikle küçük alanlarda kullanabileceğiniz bu renkteki kilimler; aydınlık ve ferah görülür, mekanın olduğundan daha büyük algılanmasını sağlar.

Farklı Bütçelere ve İhtiyaçlara Yanıt Veren Modeller

Farklı Bütçelere ve İhtiyaçlara Yanıt Veren Modeller

Çam Halı, toz bırakmayan kompakt tasarımlara sahip modellerinde dayanıklılığı önemser. Yıllar geçse de ışıltısından bir şey yitirmeyen, yıpranmaya karşı dayanıklı olan ve güneşten solmayan modeller üretir. Ürüne bakım yaparken çok sert çırpmamak, elektrik süpürgesiyle sert darbelerde bulunarak süpürmemek gerekir. Böylece ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz. Trendyol üzerinde Çam Halı fiyatları uygun olduğundan, dilerseniz tek seferde birden fazla model alarak kendinize ileriye dönük alternatifler oluşturabilirsiniz. Koltuk takımlarınızı ya da perdelerinizi değiştirdiğinizde yedekte duran farklı renkte ve malzemedeki halınızı kullanabilirsiniz. Kare ya da dikdörtgen biçiminde farklı tabakaların bir araya gelmesiyle oluşan halılar bohem tarzlar yakalamak isteyenler için mükemmeldir. Polyester kumaş üzerine baskı tekniğiyle uygulanan modellerde çiçek desenleri, doğanın dokuları görünürlük kazanır. Çok renkli ve dikkat çekici kilimlerden hoşlananlar, bu ürünleri beğeniyle karşılar. Otantik tarzları, lacivert, turuncu, bordo, siyah gibi tonların buluşmasını sevenler Trendyol üzerindeki modeller arasında Buhari Afgan modellerini de gözlemleyebilir. Çam Halı, gelenekselden moderne varan geniş bir çeşitliliği bünyesinde barındırır. Kaliteli materyallerle dokunan halılar, toz ve tüy bırakmayacağı için alerjik reaksiyonların da önüne geçer. Özellikle çocuk odalarında ideal bir uyku ürünlerine dönüşmeleri kaçınılmaz olur. Çam Halı modelleri arasında çocuk odalarında kullanıma uygun, eğlenceli ve renkli figürleri ağırlayan ürünler de öne çıkar. Kız ve erkek çocukların ilgisini çekecek olan desenler sayesinde çocuklar odalarında vakit geçirmekten keyif alır. Aynı zamanda kilimin yüzeyini de oyun oynamak için kullanır. Tüm bu gelişmiş özelliklere sahip modeller, uygun fiyatlar ile kullanıcıların karşısına çıkar. Farklı bütçelerin satın alabileceği avantajlı modeller üreten Çam Halı, Trendyol sayfalarında zengin seçeneklerle listelenir.

Trendyol’a Özel Avantajlı Çam Halı Fiyatları

Trendyol’a Özel Avantajlı Çam Halı Fiyatları

Kilimleri temizlerken lekelerin yayılmasını engellemek ve küçük hareketlerle çalışmak önemlidir. Çam Halı kilim modellerinin üzerine dökülen sıvıları kağıt havlu ile kolayca temizleyebilir, beyaz sabun ve su kullanarak yumuşak hareketlerle lekeyi çıkarabilirsiniz. Kuruduktan sonra halınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Halının büyüklüğünü ise sereceğiniz alanın fiziksel özelliklerine göre belirlemeniz gerekir. Çok büyük halılar, mobilyaların altında ezilme tehlikesi taşır. Gereksiz yere ürünün üzerinde izler oluşabilir. Bunun yerine yer döşemesini ya da parkeyi kenarlardan açıkta bırakacak genişlikte modeller, tasarımda her zaman daha şık durur. Etnik desenlerin, mermer görüntüsünün, dal motiflerinin, farklı boyutlarda çiçeklerin, üçgen ve çizgilerin yerleştiği tüm modelleri Trendyol’da mağazanın ürünleri arasında bulabilirsiniz. Çam Halı, Trendyol üzerinden kullanıcılara uygun fiyatları sunar. Avantajlı dönemleri ya da indirim fırsatlarını takip ettiğinizde bütçenizi de yönetmiş olursunuz. Tarz sahibi dekorasyon ürünleri arasından tercihte bulunurken Trendyol’da yer alan kullanıcı yorumları da size yol gösterebilir. Koridor, yatak odası, salon, mutfak ve evin diğer bölümleri için Çam Halı ürünleri büyük yardımcınız olur. İlham veren renkler ve desenler, yaşamaktan zevk alacağınız mekanlar tasarlamanızı da destekler. Kış aylarında sıcak bir oturma alanını, gün batımı tonlarını buluşturan bir kilimle kolayca sağlarsınız. Kaymaz tabanlar, özellikle parlak parkelerde taş döşenmiş koridorlarda güvenli adımlar atmanıza yardımcı olur. Ek bir kaydırmaz kullanmanıza gerek kalmadan Çam Halı ürününüzün keyfini sürersiniz. Yeni emeklemeye başlayan çocuklar için doğa dostu yüzeyler de kurtarıcıdır. Onlarca avantajı barındıran modelleri, Trendyol’da tek bir sayfada görüntüleyebilirsiniz. Ek bir araştırmaya ihtiyaç duymadan Çam Halı modelleri arasından zevk sahibi tercihlerde bulunabilirsiniz.