Çok satanları hemen incele🤎

Videolar
7231
169.6B
Dikişsiz Lazer Kesim Sütyen
71.3B
SİLİKON GÖĞÜS UCU KAPATICISI
66.4B
7015 Silikon Sütyen
77.7B
9099
6702

Görselli Yorumlar

En Yeni Sütyen Modelleri❤️

Daha fazla ürün

C&CITY

C&CITY, birbirinden şık iç giyim ürünlerinin satışını yapan bir mağaza. İç giyim trendlerini ilgiyle takip eden Çamaşır City mağazasında kadın, erkek ve çocuk tüketiciler için birçok alternatif mevcut. C&CITY ürünleri, geniş beden aralığı sayesinde her yaştan ve her bedenden kullanıcıya hitap ediyor. Siz de C&CITY mağazasında bulunan ürünlere Trendyol aracılığı ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Trendyol kullanıcılarının C&CITY yorumlarını okuyarak ürün ve alışveriş deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Mağazayı takip ederek C&CITY kampanyalarından ve fırsatlarından haberdar olabilir, bütçe dostu fiyatlarla keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Trendyol C&CITY mağazasında bulabileceğiniz bazı ürün gruplarının listesi ise şu şekilde:

  • İç Çamaşırı Takımları
  • Pijama Takımı
  • Gecelik
  • Eşofman Altı
  • Sabahlık
  • Büstiyer
  • Mayo
  • Bikini
  • Deniz Şortu

C&CITY Plaj Elbisesi Modelleri ile Bu Yazın Yıldızı Siz Olacaksınız!

C&CITY Plaj Elbisesi Modelleri ile Bu Yazın Yıldızı Siz Olacaksınız!

C&CITY, geniş ürün yelpazesi sayesinde kullanıcılar için birbirinden farklı ve şık ürünler sunuyor. Trendyol C&CITY mağazası ile plajda da stilinizle tüm bakışları üzerinize toplayabilir, ortamın yıldızı siz olabilirsiniz.

C&CITY plaj elbisesi modelleriyle püfür püfür esen rüzgarı teninizde hissederken sahilin en havalı ve sıra dışı kombinlerinin sahibi olabilirsiniz. Birbirinden renkli ve cıvıl cıvıl plaj elbiselerini, hem güneşten korunmak hem de şıklığınızı tamamlamak için kullanabilirsiniz. C&CITY plaj elbisesi modellerinin geniş beden ve renk seçenekleri sayesinde stilinizi en uygun biçimde tamamlayabilirsiniz. Şıklığından ve asil tarzından plajda da ödün vermeyen kadınların tercihi olan plaj elbiselerini, boncuk bilekliklerle ve hasır çantalarla kombinleyebilirsiniz.

C&CITY mayo ve bikini modelleri de bu yaza damgasını vuracak, pek çok sıra dışı tasarımla sunuluyor. Siz de hemen Trendyol C&CITY mağazasını ziyaret ederek akılları baştan alacak plaj stilinizi oluşturabilirsiniz. Her tarza uygun birçok alternatif bulunduran mağazada, bikini ve mayolarınızı kombinlemek için deniz şapkası ve plaj çantası modellerine de ulaşabilirsiniz. C&CITY erkek ve kadın deniz şortlarını da hem denize girerken hem de sahilde güneşin keyfini çıkarırken kullanabilirsiniz.

İç Giyime Dair Aradığınız Her Ürün C&CITY Mağazasında!

İç Giyime Dair Aradığınız Her Ürün C&CITY Mağazasında!

İç giyime dair aradığınız her ürünü Trendyol C&CITY mağazasında bulabilirsiniz. C&CITY ürünleri ile evinizin konforunda da şıklığınızla baş döndürebilirsiniz.

Pamuklu, yumuşacık yapıları ile size bulutların üzerinde uyuyormuş hissi veren C&CITY pijama takımı modellerini gün boyu giyebilir ve evde geçirdiğiniz vakitleri kusursuz bir konforla taçlandırabilirsiniz. Vücudunuzdan akıp giden bir kumaşa sahip olan C&CITY saten gecelik modellerinin ışıltılı ve eğlenceli tasarımlarıyla tüm gününüze renk katabilirsiniz. Dilerseniz saten gecelik takımlarını, markanın birbirinden şık detaylarla dizayn edilen büstiyer modelleriyle de kombinleyebilirsiniz.

C&CITY fitness yaparken de kullanabileceğiniz birbirinden rahat çamaşır ve giyim ürünlerini de bünyesinde bulunduruyor. C&CITY şortlu takım modellerini yürüyüşlerinizde ve antrenmanlarınızda gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. C&CITY sporcu iç giyim ürünleri ile özgürce hareket edebilir, kaliteli ve keyifli bir spor deneyimi yaşayabilirsiniz. Erkek iç giyiminin vazgeçilmezi olan C&CITY boxer modelleri; özel tasarımları ve esnek kumaşları sayesinde hatlarınızı en doğru şekilde sarar, kıyafetlerinizin içinde sizi rahatsız etmez.

Şıklığın ve konforun keyfini hayatın her alanında çıkarmak için Trendyol C&CITY mağazasını keşfetmeye başlayabilirsiniz. Binlerce ürün arasından ihtiyaçlarınıza en uygun olanları evinizin konforunda bir tıkla satın alabilirsiniz. Trendyol'un hızlı gönderim ayrıcalıklarıyla ürünlerinizi en kısa sürede, kapınızdan teslim alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Mağaza ve ürünler hakkındaki tüm sorularınız için Trendyol üzerinden C&CITY ile iletişime geçebilir ve destek alabilirsiniz.

Keyifli bir alışveriş deneyimini ve C&CITY indirimlerini kaçırmamak için mağazayı Trendyol'da takip edip beğendiğiniz ürünleri favorilerinize eklemeyi unutmayın!