Görselli Yorumlar

Havlu Çorap

Kürklü Çoraplar

Kadın/Erkek İç Giyim

Daha fazla ürün

Bross

Bross, Asım Yavuzarslan ve Mustafa Kozuva'nın ortak çalışmaları ve tecrübeleriyle 2008 yılında kurulan bir tekstil firması. Kurulduğu günden bu yana sektördeki tüm yenilikleri yakından takip ederek kendini sürekli geliştiren Bross, donanımlı ekibiyle kaliteli hizmet ve ürünler sunmaya devam ediyor.

İç giyimden çoraba geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Bross, artık Trendyol güvencesi ile Türkiye'nin dört bir yanındaki milyonlarca kullanıcıya ulaşıyor. Siz de Bross'un maske, boxer, atlet, pijama, fanila, çıtçıtlı body, müslin örtü, külot gibi birbirinden kaliteli ürünlerine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Bross kampanyaları ve fırsatlarından daha erken haberdar olmak isterseniz markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.

Bross Çorap Çeşitleriyle Tarzınıza Renk Getirebilir ve Ayak Sağlığınızı Koruyabilirsiniz

Bross Çorap Çeşitleriyle Tarzınıza Renk Getirebilir ve Ayak Sağlığınızı Koruyabilirsiniz

Tüm stilleri mükemmel bir şekilde tamamlayacak, birbirinden şık çorapları tüketicileriyle buluşturan Bross, özgün tasarıma ve cıvıl cıvıl renklere sahip çoraplarıyla beğeni topluyor. Siz de markanın Trendyol mağazasına giderek Bross'un birbirinden kaliteli çorap çeşitlerini inceleyebilirsiniz.

Pamuksu yapısıyla ayakları nazikçe saran, farklı uzunluklardaki Bross konç kadın çorap çeşitleri; ısıl konfor özellikleriyle ayaklarınız için gerekli ısı, nem ve hava geçişini sağlar. Böylece ayaklarınızı soğuğa karşı koruyabilir, terleme probleminin önüne geçebilirsiniz. Ayakkabınızın sınırlarından taşmayan modeller için Bross babet çorap çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Ayağın üst kısmını açıkta bırakarak daha estetik bir görüntü sunan Bross babet çorap ürünlerini spor ayakkabılarınızla da rahatça kullanabilirsiniz. Yoga ya da pilates yaparken daha kolay hareket etmek isterseniz Bross pilates çorabı ürünleri tam size göre! Özel olarak tasarlanan ve tabanı kaymaz yapıda olan Bross pilates çorabı seçenekleriyle tüm pilates hareketlerini, daha güvenli ve kontrollü bir şekilde yapabilirsiniz.

Birbirinden farklı desenlere, renklere ve çizgilere sahip olan Bross uzun çorap modelleriyle tanışmak için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Pantolonlarınıza ve elbiselerinize hareket kazandıracak Bross uzun çorap modelleriyle tarzınıza ekstra bir şıklık getirebilirsiniz. Bross çorap fiyatlarıyla da avantajlı bir alışveriş deneyimi sunuyor. Siz de Trendyol'da Bross indirimleriyle bu ürünlere ve daha fazlasına sahip olabilir, bütçenizi yormadan alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Bross Tekstil Ürünleriyle İç Giyimde En Doğru Tercihleri Yapın!

İç giyimde de özgün ve iddialı bir stile sahip olmak istiyorsanız aradığınız her şeyi Bross ürünleri arasında bulabilirsiniz. Öyleyse Bross'un kadın, erkek ve çocuklar için özel olarak tasarladığı iç çamaşırı modellerine sahip olarak her an bakımlı ve şık görünebilirsiniz.

Bross erkek atlet modelleri, konforu ve kalitesiyle eşsiz bir deneyim sunuyor. Sıcak yaz günlerinde teri emen Bross atlet modelleri soğuk kış günlerinde de adeta bir zırh görevi görerek sizi hastalıklara karşı koruyor. Siz de bedeninizi sıkıca saran Bross atlet modellerini tercih ederek kış aylarının dondurucu soğuğu ve yaz aylarının sıcaklarına karşı önlem alabilirsiniz. Bross erkek atlet fiyatlarıyla da bütçenizi yormaz. Siz de Trendyol Bross mağazasını ziyaret ederek avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Bross ürünleri arasında yer alan boxer modelleri, esnek yapılarıyla gün boyu rahat hareket etme imkanı sağlıyor. Siz de hem çok konforlu ve sağlıklı hem de birbirinden farklı tarz ve ölçülere sahip Bross boxer modellerine markanın Trendyol mağazası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bross Cerrahi Maske Çeşitleriyle Mikroplara ve Virüslere Karşı Korunabilirsiniz

Bross Cerrahi Maske Çeşitleriyle Mikroplara ve Virüslere Karşı Korunabilirsiniz

Hayatı kolaylaştıran ürünleriyle her zaman tüketicinin yanında yer alan Bross'un Trendyol mağazasında maske çeşitleri de yer alıyor. Siz de kendinizi ve çocukları havadaki zararlı mikrop ve virüslerden koruyarak hastalıklara karşı tedbirli olmak istiyorsanız Bross'un medikal maske, çocuk cerrahi maske gibi ürünlerini inceleyebilirsiniz. Bakterilerden korunmak için klasik maskeler yerine farklı tarzlara sahip maskelerden yardım almak isterseniz de Bross renkli maske ve desenli maske ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Diğer kullanıcıların görüş ve önerilerinden faydalanmak isterseniz markanın Trendyol mağazasını takip edebilir, Bross maske yorumlarına göz atabilirsiniz.