Görselli Yorumlar

Ürün Alanı Başlığı

Daha fazla ürün

BoxBox

BoxBox Kamp Masası Outdoor Aktivitelerinizde Size Eşlik Ediyor

BoxBox

Trendyol BoxBox mağazası, hayatınızı kolaylaştıracak ürünleriyle dikkat çekiyor. Hafif ve ergonomik tasarımlı düzenleyiciler, raf üniteleri, saklama kutuları gibi ürünlerle daha organize evler yaratmanıza yardım ediyor. Bebekler için yürüteç, kamp severler için katlanabilir masa seçeneklerini de geniş ürün yelpazesiyle sizlere sunuyor. Aksesuar kategorisinde ise şık gümüş tasarımlara imza atan BoxBox ürünleri, uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla Trendyol’da sizleri bekliyor.

Zaman zaman şehir hayatının karmaşasından uzaklaşıp doğayla baş başa vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Huzur dolu bir doğa gezisine çıktığınız anlarda yanınızda götüreceğiniz malzemelerin hafif yapılı ve portatif özellikte olması gerekir. BoxBox kamp masası modelleri alüminyum gövdesi sayesinde oldukça kolay bir kullanım sağlar. Ayrıca sıcağa ve neme karşı direnç gösterip paslanmayı engeller. Üst kısımda kullanılan "Oxford kumaş" ağırlığa oldukça dayanıklı ve sağlam yapısıyla dikkat çeker. Kolayca açılıp katlanabilen özelliğiyle aracınızda, bisikletinizde veya evinizde yerden tasarruf sağlar. Omuz askı aparatlı kılıfı sayesinde yürüyüş, tırmanış gibi hareketli etkinliklerde de rahatça taşınabilir.

Siz de Trendyol mağazasını ziyaret ederek BoxBox piknik masası veya kamp masası modellerini inceleyerek avantajlı fiyat fırsatıyla birbirinden kaliteli ürünlere ulaşabilirsiniz.

Banyonuzda Boxbox Çamaşır Sepeti İçin Yer Açın!

Banyonuzda Boxbox Çamaşır Sepeti İçin Yer Açın!

Banyolarda kirli çamaşırları muhafaza etmek dönem dönem can sıkıcı bir hal alabilir. Özellikle dar mekanlarda kullanılan büyük ebatlardaki sepetler, alan kullanımı anlamında dezavantaj yaratır. İşte tam da bu noktada BoxBox çamaşır sepeti modelleri akıllı tasarımlarıyla yardımınıza koşar. Tekli, ikili ve üçlü bölmelerden oluşan birbirinden farklı ölçüleriyle banyonuza en uygun seçimi yapmanıza olanak sağlar. Ayrıca BoxBox çamaşır sepeti bölmeleri sayesinde, çamaşırları renklerine veya türlerine göre de ayırabilirsiniz. Ekstra bir sepete ihtiyacınız olmaz. Su geçirmez özel kumaşıyla ıslak eşyalarda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çanta gibi şekil alabilir ve arzu ettiğinizde katlayıp kaldırabilirsiniz.

BoxBox Düzenleyici Ürünlerle Evinizi Organize Edebilirsiniz

Düzenleyici kategorisindeki BoxBox ürünleri, evinizin her alanında dolaplarınızın ve çekmecelerinizin daha düzenli görünmesine destek olur. BoxBox dolap düzenleyicileri hem kapalı bölmelerde hem de raflarda kullanabilirsiniz. Derin ve dar yapısıyla geniş hacim avantajı sunan düzenleyiciler, aynı zamanda yer tasarrufu sağlar. Gıdayla temasa uygun düzenleyiciler sayesinde meyve, sebze gibi ürünlerinizi de hem güvenli hem de organize bir şekilde saklayabilirsiniz. BoxBox raf üniteleri ise mutfak, banyo, balkon veya bahçe gibi ihtiyaç duyduğunuz her alanda kullanabileceğiniz bir çözüm sunar.

Dolaplarınızı daha düzenli hale getirmenize yardımcı olacak ürünlerden biri de BoxBox ayakkabı kutusu modelleri. 5’li, 10’lu ve 20’li setler halinde satışa sunulan düzenleyici kutularla, saklama alanlarınızda görüntü kirliliğini önleyebilirsiniz. Kapaklı yapısı tozlanmayı ve kirlenmeyi engellerken, hava delikleri koku oluşumunun önüne geçer. Kutu üzerinde yer alan tutma sapı sayesinde özellikle seyahatlerde taşıma kolaylığı sağlar. Özellikle ayakkabı tutkunlarının yüzünü güldürecek ürüne siz de Trendyol Boxbox kampanyaları ile sahip olabilirsiniz.

BoxBox Aksesuarları Gümüşün Zarafetini Sizlerle Buluşturuyor!

BoxBox’ın bir diğer şaşırtıcı koleksiyonu ise 925 ayar gümüşten üretilen kolyeler. Birinci sınıf, özel kesim zirkon taşlarla bezenen gümüş kolyeler, kaliteli yapısı ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Kullanılan malzeme nedeniyle antialerjik özellikte olup kararma yapmıyor. Hediye kutusuyla birlikte gönderilen kolyelerin bakımı ise oldukça kolay. Parfüm, krem, alkol gibi maddelerden uzak tutup pamuklu bir bezle temizliğini yapabilirsiniz. Siz de Trendyol BoxBox mağazasını ziyaret edip kendinize veya sevdiklerinize BoxBox gümüş kolyelerden armağan edebilirsiniz.

BoxBox indirimleri ve fırsatlarını takip etmek için mağazanın Trendyol sayfasını takip etmeyi unutmayın!