Daha fazla ürün

Birikibir

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde kurulan Birikibir, aksesuar ve donanım ürünleri alanında faaliyet gösteren bir marka. Günümüz teknolojisinin gerektirdiği birçok elektronik ürünü tüketici ile buluşturan Birikibir, kalitesinden emin olduğu ürün seçenekleri ile beğeni topluyor. Müşteri memnuniyeti ve mutluluğunu ilke edinerek bu doğrultuda hizmet sunan marka, ürün yelpazesini günbegün genişleterek kullanıcılarına farklı alanlarda da destek olmaya gayret gösteriyor.

Ürünlerini Trendyol güvencesiyle Türkiye'nin her bir köşesine hızlı kargo imkanıyla gönderen Birikibir saat, webcam, araç içi kamera, kablo, usb çevirici, adaptör, oyuncu klavyesi, mouse, akıllı saat, duvar saati ve güvenlik cihazlarını bir arada bulabileceğiniz bir mağaza. Birbirinden kaliteli ürünleri kullanıcı ile buluşturan Birikibir Nacar, Daniel Klein, Upwatch, Lee Cooper, Slazenger, Everest, Lacoste, Casio ve Dice Kayek gibi başarılı markaların en beğenilen koleksiyonlarını da bünyesine dahil ediyor. Birikibir indirimlerinden faydalanarak dilediğiniz ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.

Birikibir Saat Modelleri ile Çekici Bir Tarz Yaratın!

Birikibir Saat Modelleri ile Çekici Bir Tarz Yaratın!

Birikibir, birbirinden şık saat modelleri ile stiliyle fark yaratmak isteyenler için iddialı ve havalı bir tarz sunuyor. Her zevke hitap edecek şekilde koleksiyonlarında farklı tarzları bir araya getiren Trendyol Birikibir mağazasında, siyah, gümüş rengi ve altın rengi gibi daha klasik renkler ağırlıklı olarak tercih edilse de, mor, beyaz, bronz, kırmızı, pembe ve yeşil gibi daha canlı renklerle eğlenceli görünüm sunan saat modelleri de yer alıyor. Kadın, erkek ve çocuk kullanıcıları için ayrı koleksiyonlar hazırlayan Birikibir'in kol saati kategorisindeki modelleri dilerseniz klasik giyim tarzınızla, dilerseniz de spor giyiminizle tamamlayarak şıklığınızla göz doldurabilirsiniz.

Trendyol Birikibir mağazasında bulunan ürünleri inceleyerek analog, dijital, dokunmatik veya otomatik gibi farklı özelliklerle zenginleştirilen saat modelleri arasından beğendiğiniz ürünü tek tıkla sepetinize ekleyerek hızlı sipariş oluşturabilirsiniz. Kaliteli ürünleri parmaklarınızın ucuna taşıyan Birikibir'in şık tasarımlı ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmak için markayı Trendyol üzerinden ziyaret ederek en güncel Birikibir kampanyalarını kaçırmadan faydalanabilirsiniz.

Birikibir Araç İçi Kamera Çeşitleri ile Aracınızın Güvenliğini Arttırın!

Teknolojik gelişmelerin daimi takipçisi olan Birikibir, güvenlik cihazları kategorisiyle de ön plana çıkan bir marka. Ürünleri ile aracınızın iç donanımını üst noktaya taşıyan Trendyol Birikibir mağazasında, yüksek çözünürlüklü görüntü sistemlerine ulaşmak mümkün. Birikibir'in araç içi kamera koleksiyonunda yer alan ve oldukça net bir çekim fırsatı sunan ürünleri tercih ederek, sürüş esnasında aracınızın ön ve arka kısmında gerçekleşen olayları kayıt altına alabilirsiniz. 12 MP'lik kamera özelliği ile yüksek oranda fonksiyonellik sunan Birikibir görüntü sistemlerine Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Ürünler, iade koşulları, ödeme yöntemleri ve sipariş takibi hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için Trendyol'un "Satıcıya Soru Sor" butonunu kullanarak Birikibir ile iletişime geçebilirsiniz.

Birikibir Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Birikibir Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Trendyol Birikibir mağazasında bulabileceğiniz ürünler arasında, bilgisayar donanım ürünleri de yer alıyor. Markanın kablosuz klavye ve optik mouse seçenekleri ile özgürce çalışmanın dayanılmaz hafifliğini yaşarken, Birikibir webcam çeşitleri ile de bir profesyonel gibi video çekebilir veya kesintisiz bir şekilde görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Tüm bu ürünlerin yanı sıra Trendyol Birikibir mağazasında; oyuncu klavyesi, akıllı saat ve duvar saati gibi seçenekler de kullanıcıya sunuluyor.

Bununla birlikte markanın kullanıcıları için özenle hazırladığı "yıldönümü hediyeleri" koleksiyonu da tüketicinin dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor. Dilerseniz Trendyol kullanıcılarının Birikibir yorumlarını inceleyerek ürün ve hizmet deneyimleri hakkında fikir edinebilir, dilerseniz de kendi görüşlerinizi farklı kullanıcılarla paylaşabilirsiniz. Birikibir fırsatları ve Trendyol ayrıcalıklarıyla keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamak için siz de mağazayı hemen ziyaret edebilirsiniz.