En çok satanlar

En çok beğenilenler

En çok değerlendirilenler

En yeniler

Daha fazla ürün

BeymaHome

BeymaHome, masif ahşaptan üretilen kaliteli ve şık mobilya modellerini kullanıcılarla buluşturan bir marka. BeymaHome; dresuar, kitaplık, ayna, berjer, masa, sehpa, puf ve koltuk gibi onlarca mobilya modeline geniş ürün yelpazesinde yer veriyor. BeymaHome'un masif mobilya modelleri hem kaliteli yapıları hem de etkileyici tasarımlarıyla kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Siz de Trendyol BeymaHome mağazasında yer alan yüzlerce mobilya modelini inceleyerek beğendiklerinizi evinizin konforunda satın alabilirsiniz. Alışverişe başlamadan önce ürün sayfalarında yer alan BeymaHome yorumlarına göz atarak Trendyol kullanıcılarının marka ve ürünler hakkındaki deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Trendyol'a özel BeymaHome iletişim kanalı üzerinden markayla irtibat kurarak ürünler ve siparişlerinizle ilgili destek alabilirsiniz.

BeymaHome Mobilyalarıyla Evinizin Her Köşesine Konfor ve Şıklığı Hakim Kılın!

BeymaHome Mobilyalarıyla Evinizin Her Köşesine Konfor ve Şıklığı Hakim Kılın!

BeymaHome, çalışma odasından yatak odasına evinizin tüm alanları için uygun mobilya modellerini modern tasarımlarla beğeninize sunuyor. Siz de BeymaHome gardırop, komodin, şifonyer ve puf modellerini yatak odanızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gardırop ve şifonyer modelleriyle çeşitli kıyafetlerinizi düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Yatağınızın her iki yanında konumlandırabileceğiniz komodin modelleriyle de hem kitap ve gözlük gibi çeşitli eşyalarınızı saklayabilir hem de dekoratif objeler sergileyebilirsiniz. BeymaHome puf yatak ucu bench modelleriyle ise yatak odanızda küçük bir oturma alanı oluşturabilirsiniz. Dilerseniz puf tercihinizi sandıklı modellerden yana kullanarak oturma alanıyla birlikte fonksiyonel bir depolama alanına da sahip olabilirsiniz.

Yatak odası mobilyalarının yanı sıra BeymaHome masa ve sandalye modellerini de inceleyebilirsiniz. Farklı özellikleriyle öne çıkan masa ve sandalye modelleri arasında hem çalışma odanız hem de yemek odanız için uygun seçenekler bulabilirsiniz. BeymaHome yemek masası modellerini dilediğiniz sayıda sandalye ile birleştirerek zevkinize ve ihtiyacınıza uygun bir yemek masası takımı oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz yemek masası takımını, ister yemek odasında isterseniz de mutfakta kullanabilirsiniz. Çalışma odanız için aradığınız mobilyaları da BeymaHome ürünleri arasında bulabilirsiniz. BeymaHome çalışma masası, kitaplık ve çalışma sandalyesi modellerini de çalışma odanız için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Döner tekerlekli tasarıma sahip, yüksekliği ayarlanabilen çalışma sandalyeleriyle masa başında uzun saatler boyunca konforlu bir şekilde çalışabilirsiniz. Çekmeceli ve raflı modelleriyle dikkat çeken çalışma masası modelleriyle de çalışma alanınızı daima düzenli tutabilirsiniz.

BeymaHome Fırsatlarıyla Trendyol'da Avantajlı Mobilya Alışverişinin Keyfini Çıkarın!

BeymaHome Fırsatlarıyla Trendyol'da Avantajlı Mobilya Alışverişinin Keyfini Çıkarın!

BeymaHome salon mobilyası modelleri arasında hem şık hem de kaliteli pek çok seçenek yer alıyor. BeymaHome TV ünitesi, konsol, vitrin, orta sehpa ve yan sehpa modelleri arasında her zevke uygun tasarımlar sizleri bekliyor. Siz de birbirinden güzel ve kullanışlı salon mobilyaları arasında salonunuzun dekorasyonuna uygun parçalar bulabilir ya da kaliteli ve avantajlı mobilya modelleriyle salonunuzu yeniden dekore edebilirsiniz. Salon mobilyalarıyla birlikte BeymaHome ayna modellerini de inceleyebilirsiniz. BeymaHome'un pencere ayna ve klasik çerçeveli ayna modelleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. BeymaHome'un dekoratif pencere ayna modellerini etkileyici tasarımları sayesinde salonda, antrede veya dilediğiniz herhangi bir alanda kullanabilirsiniz.

BeymaHome, antre mobilyaları arasında da farklı seçeneklere yer veriyor. Siz de BeymaHome dresuar, portmanto ve ayakkabılık modelleriyle antrenizi kullanışlı ve şık bir şekilde değerlendirebilirsiniz. BeymaHome ayakkabılık modelleri arasından kapaklı ya da kapaksız bir tasarım seçebilirsiniz. BeymaHome portmanto modelleri arasında ise farklı kapasitelere sahip kullanışlı tasarımlar bulabilirsiniz. Raf, askı, kapaklı dolap ve çekmecelerden oluşan portmanto modelleriyle pek çok eşyanızı düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz. BeymaHome dresuar modellerini de şık ve işlevsel yapıları sayesinde antrenizde keyifle kullanabilirsiniz. Siz de BeymaHome kampanyalarından haberdar olmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz. Böylece Trendyol'a özel BeymaHome indirimlerinden yararlanarak bütçenizi yormadan mobilya alışverişi yapabilirsiniz.