Favori Ürünler

Monitörler

En çok satanlar

Daha fazla ürün

Betaplus

Betaplus, 2016 yılında kurulan ve iletişim teknolojileri alanında faaliyet gösteren bir marka. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Betaplus, Trendyol mağazasında çok sayıda markanın bilgisayar modelleri ve bilgisayar parçalarına ev sahipliği yapıyor. Siz de markanın Trendyol mağazasına girerek yeni bir bilgisayar satın alabilir ya da var olan bilgisayarınızın tüm eksiklerini güvenle tamamlayabilirsiniz.

Kullanıcılarının ihtiyaçlarını anlayan, yorumlayan ve en doğru ürünü en avantajlı fiyatlarla sunan Betaplus'ın kampanyaları ve fırsatlarını kaçırmamak için markayı Trendyol'da takip edebilirsiniz. Ürün sayfalarında yer alan Betaplus yorumlarını okuyarak diğer kullanıcıların alışveriş deneyimlerini ve ürünler hakkındaki görüşlerini öğrenebilirsiniz. Sipariş verdiğiniz ya da satın almayı düşündüğünüz ürünler hakkında bir şikayetiniz veya sorunuz olursa Trendyol üzerinden Betaplus ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Aradığınız Bilgisayar Modelleri En Özel Fiyatlarla Trendyol Betaplus Mağazasında!

Aradığınız Bilgisayar Modelleri En Özel Fiyatlarla Trendyol Betaplus Mağazasında!

Betaplus Teknoloji; hem iş, hem oyun hem de kişisel kullanımlar için vazgeçilmez olan bilgisayar modellerini avantajlı fiyat ve marka çeşitliliğiyle sizlerin beğenisine sunuyor. En son teknolojiyle donatılan özellikleri sayesinde kullanıcılarına hayatı kolaylaştıran ve tüm hayal ettiklerini gerçeğe dönüştüren bilgisayar modellerini incelemek için siz de Trendyol Betaplus mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Betaplus'ta Lenovo ve Dell gibi kaliteli markalar tarafından üretilen bilgisayar modellerine ulaşabilir, yalnızca bir tık ile sepetinize ekleyebilir ve Trendyol'un hızlı teslimat seçenekleri sayesinde kısa sürede teslim alabilirsiniz. Üstün performans özellikleri ve kolay taşınabilir olması sayesinde kullanıcılarına işlevsel ve fonksiyonel bir deneyim yaşatan Betaplus laptop modelleri, özellikle iş dünyasının vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Siz de dinamik ve hareketli iş hayatınıza ayak uyduracak bu ürünler aracılığıyla sunumlarınızı, tasarımlarınızı ve iş hayatının getirdiği birçok farklı yükümlülüğü kolayca halledebilirsiniz.

Betaplus'ın masaüstü bilgisayar modelleri ise kullanıcıların ev ya da iş yerlerinde belirli amaç ve görevleri gerçekleştirebilmesine yardımcı olmasının yanı sıra sınırsız bir eğlence de vadediyor. Siz de birbirinden önemli markalar tarafından hazırlanmış Betaplus masaüstü bilgisayar modelleri ile sorunsuz ve profesyonel düzeylerde oyun oynayabilir, arkadaşlarınızla sohbet edebilir, komik videolar seyredebilir, yeni şeyler keşfedebilir ve hatta kendi içeriğinizi yaratıp çeşitli sosyal mecralarda paylaşabilirsiniz. Bilgisayarınızda yaptığınız işlerin aksamaması ve rahatça internete bağlanabilmek için de Betaplus'ın ADSL modem ürünlerinden yardım alabilirsiniz. Böylece bilgisayarınız üzerinden bağlandığınız internet ile sevdiğiniz bir dizi ya da filmi izlerken yemek siparişi verebilir, tüm gün kesintisiz eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Birbirinden Kaliteli Betaplus Bilgisayar Aksesuarlarıyla Tanışmaya Hazır mısınız?

Birbirinden Kaliteli Betaplus Bilgisayar Aksesuarlarıyla Tanışmaya Hazır mısınız?

Çantadan klavyeye, fareden kablolara kadar uzanan çok geniş yelpazedeki Betaplus bilgisayar aksesuarları cihazınızı daha rahat ve daha kolay kullanabilmenize olanak sağlıyor. Siz de her biri birbirinden kullanışlı ve kaliteli olan bilgisayar aksesuarlarıyla tanışmak için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilir, Betaplus ürünlerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Geniş hacimli iç kısmı ve şık tasarımlarıyla hem fonksiyonel kullanım sağlayan hem de oldukça estetik görünen Betaplus bilgisayar çantası modelleri ile bilgisayarınızı darbe ve çizik gibi dış etkilere karşı korurken güvenle yanınızda taşıyabilirsiniz. Çevrim içi oyunlarda daha aktif, hızlı ve profesyonel hareket etmek için bilgisayarınızın özelliklerini geliştirmek isterseniz de Betaplus'ın oyuncu faresi, klavyesi, kulaklığı ve monitörü ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Bilgisayarların vazgeçilmez parçaları arasında yer alan Betaplus klavye ve mouse ürünleriyle yazı ve çizim işlemlerinizi daha pratik bir şekilde hallederken yazıcı modelleriyle de bilgisayar ortamındaki grafik ya da metinleri bir kağıt üzerine işleyebilirsiniz. Yazıcıdan çıkaracağınız her sayfada yüksek çözünürlüklü görseller, net satırlar ve tutarlı baskılar görmek için ise Betaplus'ın yazıcı sarf malzemelerini tercih edebilirsiniz. Bilgisayarınızın içindeki fotoğrafları, videoları, belgeleri ve diğer tüm verileri güvenle saklayabilmek için Betaplus'ta SSD, hard disk ve hafıza kartı ürünlerine göz atabilirsiniz. Her zaman avantajlı fiyatlar sunan Betaplus indirimleriyle tanışmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.