Daha fazla ürün

Bebehits

Geniş ürün yelpazesinde bebek arabasından oto koltuğuna, oyuncaktan kitaba yüzlerce ürün bulunan Bebehits, ürünlerini Trendyol güvencesiyle Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırıyor. Onlarca kategoride yüzlerce ürün seçeneği sunan Bebehits Kraft, Chicco, Baby2Go, Hasbro, Fisher Price, Play Doh, Bübchen, Kanz ve Bubu gibi seçkin markaların birbirinden kaliteli ürünlerini en avantajlı fiyatlarla kullanıcılarla buluşturuyor.

Beslenme Saatinden Oyun Saatine Bebeğinizle Geçirdiğiniz Her Anda Bebehits Yanınızda!

Beslenme Saatinden Oyun Saatine Bebeğinizle Geçirdiğiniz Her Anda Bebehits Yanınızda!

Bebek bakımında çok önemli bir yere sahip olan beslenme saati, doğru ürünler seçilmediğinde hem anne hem de bebek için zor ve yorucu bir hal alabiliyor. Bu nedenle mama sandalyesinden tabak-kaşığa kadar her bir ürün beslenme saati için büyük önem taşıyor. Bebehits mama sandalyesi modellerini Kraft ve TinyCare marka seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunarak bebeklerin beslenme saatine konfor katıyor. Ayrıca bebekler için özel olarak tasarlanan renkli ve güvenli silikon ürünlerle beslenme saatlerini eğlenceli bir hale getiriyor. Yüzeye yapışan vakum tabanlı tabak ve kaseler, ergonomik tutuş sağlayan silikon kaşıklar ve gıdayla temasa uygun silikon bardaklarla yemek yemek bebekler için keyifli bir aktiviteye dönüşüyor. Bebehits, geniş ürün yelpazesinde yer alan silikon mama önlüğü, emzik, emzik askısı, biberon, püre sebze-meyve filesi, diş kaşıyıcı, emzik ve biberon temizleyici, emzik saklama kutusu, süt saklama şişesi ve biberon temizleme fırçası gibi kullanışlı ürünlerle de ebeveynlerin işini kolaylaştırıyor.

Bebehits akülü araba, bebek arabası, kanguru, oto koltuğu gibi seyahat ürünlerine de geniş ürün gamında yer veriyor. Her biri birbirinden kaliteli ve kullanışlı ürünler bebeklerin ebeveynleriyle birlikte güvenle yolculuk yapmasına imkan tanıyor. Farklı marka ve model seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkan seyahat ürünleri modern tasarımıyla keyifli, dayanıklı yapısıyla da uzun süreli kullanım imkanı sunuyor.

Bebehits bebek ayakkabısı, tulum, çıtçıtlı body, pantolon, pijama takımı, hastane çıkışı, sweat, ceket-pantolon takımı ve yelek gibi giyim ürünlerine de geniş ürün gamında yer vererek ebeveynlerin yardımına koşuyor. Giyim kategorisinin yanı sıra zengin oyuncak kategorisiyle de dikkatleri üzerine çeken Bebehits; oyun halısı modelleri arasında Pukido, Fisher Price ve Clementoni gibi markaların birbirinden renkli ve eğlenceli ürünlerine yer veriyor. Ayrıca Bebehits buhar makinası, bebek bakım çantası, hamile külodu, göğüs pompası, göğüs ucu koruyucu ve çok amaçlı dolap kilidi gibi farklı kategorilerde yer alan modellerle ebeveynlerin ihtiyaç duyduğu çeşitli ürünleri bir araya getiriyor.

Bebeğiniz İçin Aradığınız Ne Varsa Trendyol Bebehits Mağazasında!

Bebeğiniz İçin Aradığınız Ne Varsa Trendyol Bebehits Mağazasında!

Siz de şampuandan kreme, ateş ölçerden beşiğe kadar bebeğiniz için ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünleri Bebehits indirimleriyle satın almak için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz. İsterseniz güncel Bebehits kampanyalarından haberdar olmak için mağazayı takip edebilirsiniz. Bebehits fırsatlarıyla satışa sunulan yüzlerce ürün arasından seçim yaparken Trendyol'un sunduğu mağaza içi arama özelliğini ve filtreleme seçeneklerini kullanabilirsiniz. Bu sayede sadece aradığınız kriterlere uygun ürünleri listeleyerek kolayca sepetinizi oluşturabilirsiniz. Satın almak istediğiniz ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyebileceğiniz gibi daha sonra satın almak üzere favorilerinize de kaydedebilirsiniz. Siparişinizi oluşturduktan sonra Bebehits kargo takip sayfasına girerek siparişinizin ne zaman elinize ulaşacağını öğrenebilirsiniz.

Alışverişiniz sırasında Bebehits yorumlarını incelemek isterseniz ürün sayfasında yer alan kullanıcı değerlendirmeleri kısmına girebilir, böylece ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorumlarını okuyabilirsiniz. Ayrıca Trendyol'un sunduğu Bebehits iletişim kanalını kullanarak markayla iletişime geçebilir, bu sayede aklınızdaki soruları gidererek sorunsuz bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Bebehits sipariş takibi, iade güvencesi imkanından yararlanarak bebeğiniz için ihtiyaç duyduğunuz ürünleri evinizin konforunda, Trendyol farkıyla satın alabilirsiniz.