En çok satanlar

En yeniler

En çok beğenilenler

balbal

Balbal; A'dan Z'ye çeşitli mutfak gereçlerini kullanıcılarla buluşturan bir marka. Balbal birbirinden güzel ürünlerini, Trendyol aracılığı ve online alışveriş kolaylığıyla Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırıyor. Siz de evinizin konforunda zahmetsizce ihtiyaçlarınızı karşılamak için Trendyol Balbal mağazasını tercih edebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyerek Trendyol güvencesiyle satın alabilirsiniz. Sipariş verdiğiniz ürünleri, hızlı kargo avantajıyla en kısa sürede kapınızdan teslim alarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hem Kaliteli Hem de Kullanışlı Balbal Ürünleri Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Hem Kaliteli Hem de Kullanışlı Balbal Ürünleri Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Balbal birbirinden güzel ve şık servis ürünlerini beğeninize sunuyor. Balbal, servis gereçleri kategorisinde yemek takımı, mama takımı, kaşık, çatal, bıçak, bardak, karaf ve sunum tepsisi gibi ürünlere yer veriyor. 12 parçadan oluşan yemek çatalı, yemek kaşığı ve çay kaşığı setleri; modern tasarımlarının yanı sıra avantajlı fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Servis bardakları ise özel tasarımlarıyla öne çıkıyor. Çay bardağı modellerinin ise saplı ve sapsız seçenekleri bulunuyor. Siz de cam bardak modelleriyle hem sıcak hem de soğuk içecekler servis edebilirsiniz. Mini ayaklı kapaklı servis modelleriyle de kek, kurabiye ve makaron gibi lezzetli ikramları hoş bir şekilde sunabilirsiniz. Dayanıklı malzemelerden üretilen sunum tepsisi modellerini ise çay kahve servisinden tatlı ikramına kadar pek çok amaçla kullanabilirsiniz. Kapaklı ve kapaksız karaf modelleriyle de su, limonata ve şerbet gibi pek çok içeceği şık bir şekilde saklayabilir ve servis edebilirsiniz.

Şık sofraların olmazsa olmazı 6 kişilik yemek takımı modelleri de Trendyol Balbal mağazasında yer alıyor. Farklı renk ve desenlere sahip yemek takımı modelleri arasında her zevke ve bütçeye uygun seçenekler bulunuyor. Siz de yemek takımı modellerini inceleyerek en beğendiğiniz modeli tek tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz. Ayrıca yemek takımı modellerinin yanı sıra kaliteli malzemelerden üretilen sevimli mama takımı modellerini de Balbal ürünleri arasında bulabilirsiniz. Capcanlı renklere sahip şirin figürlerle süslü mama takımı modellerini, sağlıklı yapısı sayesinde bebeğiniz için güvenle tercih edebilirsiniz. Mama takımlarının ilgi çekici tasarımları sayesinde yemek saatlerini bebeğiniz için daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Çocukların en sevdiği karakterlerle süslenen pipetli matara modelleriyle de minikleri mutlu edebilirsiniz.

Siz de Çeşitli İhtiyaçlarınızı Balbal İndirimleri Sayesinde Avantajlı Fiyatlarla Karşılayabilirsiniz!

Siz de Çeşitli İhtiyaçlarınızı Balbal İndirimleri Sayesinde Avantajlı Fiyatlarla Karşılayabilirsiniz!

Balbal, sunum ve servis ürünlerinin yanı sıra hazırlama ve pişirme gereçlerine de yelpazesinde yer veriyor. Pişirme gereçleri arasında 3 parça spagetti tencere seti, döküm granit tencere seti, düdüklü tencere, maksi tava, balık tavası, sac kavurma ve gözleme tavası gibi pek çok model bulunuyor. İhtiyaç duyduğunuz tencere ve tava modellerini ister tek tek ister set halinde satın alabilirsiniz. Sağlıklı ve kaliteli malzemelerden üretilen tencere ve tava modelleriyle çeşitli yiyecekleri en iyi şekilde pişirebilirsiniz. Bitki çayı makinesi ve çaydanlık modelleriyle de çay çeşitlerini çok kısa sürede kolayca hazırlayabilirsiniz.

Pişirme gereçleriyle birlikte yemek hazırlama ve saklama malzemeleri de Balbal ürünleri arasında sizleri bekliyor. Ergonomik tasarıma sahip el rondosu modelleri, beş bıçaklı yapısıyla çeşitli yiyecekleri irili ufaklı pek çok boyutta doğramanıza imkan tanıyor. Siz de el rondosu modelleriyle yemek hazırlamayı daha kolay bir hale getirerek mutfakta zaman kazanabilirsiniz. Silikon yuvarlak borcam ve tencere kapağı gibi işlevsel ürünleri de Trendyol Balbal mağazasında bulabilirsiniz. Farklı boyutlara sahip yuvarlak silikon kapakları çeşitli tencere, tava ve borcam modellerinin üzerini örtmek için kullanabilirsiniz.

Siz de Trendyol kullanıcıları tarafından yapılan Balbal yorumlarına göz atarak marka ve ürünler hakkında fikir edinebilirsiniz. Ayrıca Trendyol sayesinde Balbal ile iletişim kurarak soru, görüş ve önerilerinizi kolayca markaya iletebilirsiniz. Dilerseniz Balbal kampanyalarından haberdar olmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz. Böylece güncel Balbal fırsatlarını yakalayarak bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz.