Görselli Yorumlar

En çok beğenilenler

AVANTAJLI ÜRÜNLER

Daha fazla ürün

Babymall

Babymall şubeleri, Trendyol ayrıcalıklarıyla artık evinize kadar taşınıyor! Babymall Ankara, Bursa, İzmir, İstanbul, Antalya, Konya, Samsun, Denizli demeden ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanında bulunan milyonlarca kullanıcıya ulaştırıyor. Siz de markanın Trendyol mağazası aracılığıyla Babymall ürünlerini inceleyebilir, istediğiniz ürünleri sepetinize ekleyebilir ve Babymall indirimleriyle bütçenizi yormadan alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Bebeğinizin sosyal, fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunacak oyuncaklar için de Babymall Lego, Fisher Price ve Carioca markalarının ürünlerine göz atabilirsiniz.

Babymall Bebek Arabası, Mama Sandalyesi Gibi Yüzlerce Araç Gereç Ürünü Trendyol'da!

Babymall Bebek Arabası, Mama Sandalyesi Gibi Yüzlerce Araç Gereç Ürünü Trendyol'da!

Babymall Nitro bebek arabası, yürüteç gibi birçok farklı ürün çeşidiyle hem annelerin hem de bebeklerin hayatını kolaylaştırıyor. Bebeğinizle konforlu bir yolculuk yapmak ve bebeğinizi güvenli bir şekilde taşımak için Babymall kanguru, ana kucağı, oto koltuğu, baston bebek arabası, puset, travel sistem bebek arabası ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Babymall'un online alışveriş imkanı sunduğu Trendyol mağazasında bebeklerin ilk adımlarına eşlik edecek ürünler de yer alıyor. Siz de bebeğinizin adımlarını güçlendirmesine yardımcı olacak Babymall yürüteç ve yürüme arkadaşı ürünlerine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Babymall, bebeklerin yemek yeme alışkanlıklarını olumlu yönde etkileyen mobilyalarıyla ön plana çıkıyor. Babymall mama sandalyesi ve masa sandalye ürünleriyle hem anneler rahat ediyor hem de bebekler sofra düzenini, çatal kaşık tutmayı öğreniyor.

Babymall; akülü araba, bisiklet, scooter, uzaktan kumandalı araba, 3 tekerlekli bisiklet ve pedallı araba ürünleriyle de çocukların gerçek araba deneyimi yaşamalarını ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor. Siz de bebeğinizin yemek yeme, eğlenme ve seyahat etme ihtiyaçlarını doğru ürünlerle karşılamak için Trendyol'da Babymall bebek mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Trendyol Babymall Mağazası ile Bebeğinizin Tüm İhtiyaçlarını Karşılayabilirsiniz

Trendyol Babymall Mağazası ile Bebeğinizin Tüm İhtiyaçlarını Karşılayabilirsiniz

Babymall'da oyuncak, yatak bariyeri, ıslak mendil, yatak koruyucu, örümcek, buhar makinesi, bebek yatakları, bebek eşyaları gibi yüzlerce farklı ürünü bir arada bulabilirsiniz.

Babymall, bebek odası ürünleri ile bebeğinizin huzurlu ve güvenli bir ortamda büyümesine yardımcı oluyor. Babymall beşik, park yatak, hamak, anne yanı beşik modelleri, yatak, reflü yatağı, lazımlık ve dolap ürünlerinden bebeğiniz için en uygun olanları seçerek güzel bir bebek odası takımı hazırlayabilirsiniz. Bebek odasını tamamlamak için Babymall oyun halısı, uyku seti, dönence, oyuncak bebek, oyun çadırı, cibinlik ve çadır ürünlerine göz atabilirsiniz.

Bebeğiniz oyun oynarken hem güvende olsun hem de keyifli keyifli vakit geçirsin istiyorsanız Babymall salıncak, kaydırak, hoppala, sallanan at, top havuzu, oyun çiti, zıp zıp ve oyun parkı ürünlerine bakabilirsiniz.

Babymall; hastane çıkışı, uyku tulumu, tulum, müslin, elbise, önlük, müslin örtü, emzirme önlüğü gibi bebek tekstili ürünlerine de yer veriyor. Ayrıca Babymall'da emzik, diş kaşıyıcı, emzirme yastığı, suluk, çanta, mama, çıngırak, emzik zinciri, rezene, hava nemlendirici, lavabo, ateş ölçer, uyku arkadaşı, bebek küvet seti, termos ürünlerini de bir arada bulabilir, Babymall yorumlarını inceleyerek ürünler hakkında daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Babymall sipariş ve kargo takip işlemlerinizi Trendyol üzerinden yapabilir, gerekli durumlarda Babymall ile iletişime geçebilirsiniz. Babymall kampanya ve fırsatlarından daha erken haberdar olmak için markanın Trendyol sayfasını takip etmeyi unutmayın!