Görselli Yorumlar

Bot & Outdoor - Çok Satan

Klasik Ayakkabı - Çok Satan

Sneaker - Çok Satanlar

Daha fazla ürün

Ayakmod

 Ayakmod

Ayakmod, binlerce ürünü ve onlarca markayı kullanıcılarıyla buluşturur. Giyim konusunda önemli unsurlardan olan ayakkabı ve çantalar günlük yaşam ve özel günler için vazgeçilmez eşyalardır. Ayakmod oldukça geniş ürün yelpazesiyle günlük yaşam ve özel günler için birbirinden farklı seçeneklere sahiptir. Ayakkabılar ve çantalar işlevsel özelliklerinin yanı sıra aksesuar olarak da kullanılır. İyi bir seçim kıyafetleri daha iyi gösterir ya da ön plana çıkarır. Şık bir ayakkabıyla iyi görünür ve iyi hissedersiniz. Mağazanın ürünleri şıklık ve kaliteyi bir arada sunarak kullanıcı memnuniyetini önemser. Aynı zamanda dayanıklı ve kullanıcı dostu sağlıklı ürün sunar. Ayakmod ayakkabı ve çantalar pek çok alternatifiyle kaliteli ve doğru bir tercihtir. Birbirinden farklı çeşitte terlik, sandalet, spor veya klasik çantayı geniş ürün gamı arasında bulmak mümkündür. Çantalar da tıpkı ayakkabılar gibi önemli giyim eşyalarından biridir. Çantalar dışarıya çıkarken yanınızda taşımak istediğiniz eşyaları muhafaza etmenize yardımcı olur. Bunun dışında aksesuar olarak da çantalara ihtiyaç duyulur. Çanta şık bir görünümün tamamlayıcı parçası olabilir. Ayakkabı modellerinde olduğu gibi çanta modellerinde de seçenek çok fazladır. Mağaza farklı renk, desen ve boyutta; günlük ya da klasik pek çok ürün çeşidini kullanıcılara sunar. Her kıyafetinize uyum sağlayacak tasarımı sunulan seçenekler arasında bulmak mümkündür. Mağazanın birbirinden farklı modelleri arasından istediğiniz markanın tasarımını tercih edebilirsiniz. Trendyol’dan mağazanın ürünlerini inceleyebilir, seçiminizi günlük ya da özel zamanlar için tasarlanan ürünlerden yana kullanabilirsiniz.

Ayakkabılar, çantalar ve kıyafetler pek çok eşya gibi günlük hayata ve özel günlere göre farklı farklı tercih edilebilir. Ayakmod gerek günlük gerek özel günler için tercih edilen birbirinden farklı tasarım ve modelleri kullanıcılara sunar. Çanta, ayakkabı, terlik ve sandaletlerin şık olmalarının yanında kaliteli ve dayanıklı olması da önemlidir. Bütün bu özellikler ürünlerin fiyatlarını belirleme noktasında öne çıkan unsurlardır. Ayak sağlığı da ürünlerin kalitesine göre korunur. Mağaza, popüler markaların uygun fiyatlı ürünlerini sunmasının yanında kullanıcı sağlığını önemser. Sağlığınıza uygun ürünleri Ayakmod’da bulabilirsiniz. Kaliteyi ve şıklığı bir arada bulunduran tasarımlar seçenekler arasındadır. Erkek ve kadın modelleri arasından kendiniz ya da aileniz için seçim yapabilirsiniz. Ürünler arasında çocuk ürünleri, çocuk çantaları ve okul çantaları da bulunur. Her bütçeye ve beğeniye uygun model ve tasarımlar seçenekler arasında vardır. Ürünlerin fiyatları birbirinden farklı olabilir. Materyal, malzeme ve el işçiliği gibi faktörler fiyatlar konusunda belirleyici rol oynar. Ürün açıklamalarından ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Spor çantalar ve spor bot ve ayakkabılar da modeller arasında bulunur. Spor modelleri günlük yaşamda, okulda ve iş hayatında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Spor çantalar arasında unisex modeller kadın ve erkek kullanıcıların ortak kullanımına uygundur. Çoklu kullanım imkanı sunan bu modeller fiyat performans açısından da uygun seçeneklerdir. Ayakmod çanta çeşitleri birbirinden farklı özellikte bulunabilir; spor, günlük, klasik, şık modeller renklerine, boyutlarına, cep ve fermuar sayısına göre farklı şekillerde kullanıcıya sunulur. Spor çantaların çeşitli materyallerle üretilen alternatiflerini de modeller arasında bulmak mümkündür. Spor ya da klasik bir çanta seçimlerinizden biri olabilir. Okulda ya da günlük yaşamda kullanabileceğiniz spor sırt çantaları da çanta modelleri arasında yer alır. Ayakkabıların bazıları gerçek deri materyal kullanılarak üretilir. Tüm ürünler arasından kullanılan materyal ve malzeme gibi özelliklere göre karşılaştırma ve seçim yapabilirsiniz. Birbirinden farklı markalar arasında hem fiyat hem de performans bakımından karşılaştırma yapabilir, bütçenize ve beğeninize uygun olan bir çizme, çanta, terlik, bot ya da sandalet satın alabilirsiniz. Mağazadan yapacağınız tüm alışverişleriniz ve aradığınız ürünlere kolaylıkla ulaşabilmek için Trendyol’u güvenle tercih edebilirsiniz.

Şık ve Rahat Ayakmod Modelleri

Şık ve Rahat Ayakmod Modelleri

Ayakkabı ve çanta seçerken tarz ve rahatlık gibi bireysel tercihler ve bütçeye uygunluk gibi ekonomik tercihler öne çıkar. Fiyatlar ise genişlik, büyüklük, hacim gibi boyut özellikleri ya da kullanılan malzeme gibi materyal özelliklerine göre değişiklik gösterir. Bunun yanında mevsimsel ve dönemsel şartlara göre de seçim yapılabilir. Ayakkabı ve çanta seçimi konusunda kriterler birbirinden farklıdır. Örneğin; bağcıklı ya da bağcıksız, cırt cırtlı, yüksek ya da alçak topuklu, spor ya da klasik gibi tasarım ve tarzlara sahip olanlardan birini tercih edebilirsiniz. Renklere ve giydiğiniz kıyafetlere göre de seçim yapılabilir. İş yaşamında kullanmak için klasik bir model tercih edilebilir. Çocukların okulda kullanabileceği modelleri de inceleyebilirsiniz. Cırt cırtlı modeller çocukların rahatlıkla giyip çıkarılması için uygundur. Bu modeller bağcıklı olanlara göre çocuklar için daha kullanışlıdır. Sonbahar ve kış aylarında ise boğazlı ya da uzun bot ve çizme modelleri de tercih edilebilir. Su geçirmeyen ürünler de seçenekler arasında yer alır. Aradığınız kışlık veya mevsimlik bir ürün için önü açık ya da kapalı, boğazlı veya bilekte modeller de bulunur. Yazlık ve rahat bir seçenek için Ayakmod sandalet ve babet de tercih edilebilir. Satın alırken mevsimsel ve mekansal şartlar gibi farklı yerlere göre kullanım amaçları göz önünde bulundurulabilir. Örneğin tatil ve günlük yaşam için Ayakmod terlik çeşitlerini seçebilirsiniz. Fiyatlar markalara ve modellerin özelliklerine göre farklılaşır. Ürün fiyatları kullanılan malzemeler ve tasarıma göre farklı farklı olabilir. Ürünü seçerken bu nitelikleri göz önünde bulundurabilirsiniz. Aradığınız kriterleri önceden belirleyebilirsiniz. Kriterlerinize uygun seçimleri açıklamaları okuyarak kolaylıkla yapabilirsiniz. Bütçenize uygun makul fiyatlı bir tercih için avantajlı fiyatlarıyla öne çıkan Ayakmod indirim ürünlerine Trendyol sayfasından göz atabilirsiniz.

Ayakmod Ayakkabı ve Çanta Modelleri Trendyol’da

Ayakmod Ayakkabı ve Çanta Modelleri Trendyol’da

Ayakmod’un sunduğu binlerce çeşit bot, çizme, sandalet, spor ve klasik ayakkabı ve çanta arasında kaliteyi ve şıklığı bir arada bulmak mümkündür. Trendyol’da mağazanın spor ya da klasik tarzda pek çok yürüyüş ayakkabısı, çanta, terlik, sandalet, sneaker, sırt çantası modelini bulabilirsiniz. Konforlu ve dayanıklı ürünler arasından tarzınıza uygun olanı bulmak için tüm seçeneklere göz atabilirsiniz. Her bütçeye ve beğeniye uygun marka ve model uygun fiyatlarla kullanıcılara sunulur. Kullanıcı dostu sağlıklı ve özel üretim seçkin markalar size oldukça geniş seçenek imkanı sunar. Temel renkler olan siyah ve beyaz dışında taba, kırmızı, ten, füme, kot kumaşı ya da farklı renkler ve kumaşlardaki tasarımlar bulunur. Pek çok rengin bir arada kullanıldığı desenli olanları da modeller arasında bulmak mümkündür. Klasik ya da spor ürünler de zengin ürün yelpazesi arasında bulunur. Boyut ve hacim olarak taşıma kolaylığı sağlayan, farklı büyüklükte tasarlanan çanta modelleri; el, sırt, kol, çapraz, postacı gibi farklı çeşitleriyle geniş ürün yelpazesi arasındadır. Sevdiğiniz ürünleri favorilerinize ekleyebilir, daha sonra satın alabilirsiniz. Mağazaya ait malzemeler arasında voleybol dizliği gibi ürünler de bulunur. Ayakmod mağazasından satın almak istediğiniz modeller için ürün görsellerini inceleyebilir, ürünler için yazılan açıklamaları okuyarak modeller, malzeme ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi ve fikir sahibi olabilirsiniz. Modeller arasında karşılaştırma da yapabilirsiniz. Bütçenize ve beklentilerinize uygun bot, çizme, yürüyüş ayakkabısı, sneaker ve babetleri ya da çantayı seçebilmek için mağazada yer alan modelleri ve Ayakmod kampanya ürünlerini inceleyebilirsiniz. Seçtiğiniz markanın modelini Trendyol’un uygun fiyat avantajlarıyla temin edebilirsiniz.