Görselli Yorumlar

Seçili Ürünler

Daha fazla ürün

AVMpark

Mobilya sektöründe hizmet veren AVMpark, ürünlerini Trendyol güvencesiyle Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırıyor. Modern tasarımları kaliteyle buluşturan AVMpark erzak dolabından TV ünitesine, masadan sandalyeye yüzlerce ürün modelini en avantajlı fiyatlarla kullanıcılara sunuyor.

Birbirinden Şık ve Modern Mobilyalar Trendyol AVMpark Mağazasında!

Birbirinden Şık ve Modern Mobilyalar Trendyol AVMpark Mağazasında!

AVMpark masa sandalye modelleri; dayanıklı ahşap, metal ve mermer materyallerden oluşan tasarımlarıyla hem şık bir görünüm hem de uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor. Masa-sandalye setleriyle yemek odalarına konfor ve şıklık getiren AVMpark, çay seti modelleriyle de çay saatlerine keyif katıyor. Hardal, gri ve yeşil gibi renk seçenekleri bulunan çay seti modelleri hem modern tasarımlarıyla hem de konforlu yapılarıyla kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Mutfak ve kilerlerde düzen ve pratiklik sağlayan erzak dolabı modelleri de Trendyol AVMpark mağazasında kullanıcıları bekliyor. Tek kapaklı ve çift kapaklı seçenekleri bulunan erzak dolapları, ahşap ve mermer desenli modelleriyle dikkat çekiyor. Farklı dekorasyon stillerine hitap eden AVMpark erzak dolabı modelleri, derin hacimleri ve raflı kapak tasarımlarıyla geniş bir depolama alanı sunuyor. Kapaklı erzak dolabı modellerinin yanı sıra açık raf sistemine sahip modeller de günlük kullanımda pratik bir deneyim sunan yapılarıyla kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

AVMpark dresuar, TV ünitesi, masa, aplik, ayna, sehpa, portmanto, komodin, askı ve ayakkabılık gibi mobilya modelleriyle salondan antreye evin her alanına konfor ve şıklığı hakim kılıyor.

AVMpark Birbirinden Kullanışlı Ürünlerini Kullanıcıların Beğenisine Sunuyor!

AVMpark Birbirinden Kullanışlı Ürünlerini Kullanıcıların Beğenisine Sunuyor!

Birbirinden güzel ve kullanışlı ürünler, Trendyol AVMpark mağazasında kullanıcıları bekliyor. Hem kaliteli yapıya hem de modern tasarıma sahip ürünler arasında farklı renk ve boyutlara sahip raflar, kullanışlı ve şık kitaplıklar, yuvarlak ve dikdörtgen formlara sahip masalar yer alıyor. Ayrıca ahşap ve metal zigon sehpalar, klasik ayna-dresuar takımları ve ilgi çekici tarza sahip zürafa figürlü aplikler de markanın geniş ürün yelpazesinde kullanıcıları bekliyor.

Ahşap, beyaz ve siyah renk seçenekleri bulunan TV ünitesi modelleri, motif detaylı ve mermer desenli tasarımlarıyla gözleri üzerinde topluyor. Hem TV hem de kitap ve aksesuar sergilemek için kullanılabilen TV üniteleri, kullanışlı rafları ve kapaklı bölmeleriyle geniş depolama alanları sağlıyor. Te-Home TV ünitesi modellerinin yanı sıra zigon sehpa modelleriyle de dikkat çekiyor. Yuvarlak ve altıgen formlara sahip zigon sehpa takımları; ahşap, aynalı ve mermer desenli modelleriyle farklı ev dekorasyonlarına uyum sağlayarak salonlara şıklık katıyor. Antreden yatak odasına evin pek çok alanında kullanılabilen dresuar modelleri de iki ayaklı ve dört ayaklı modelleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Hem klasik hem de modern tarzlara hitap eden dresuar modelleri, mermer desenli ve gold detaylı tasarımlarıyla ilgi topluyor.

AVMpark Kampanyalarıyla Bütçenizi Yormadan Alışveriş Yapmanın Keyfini Çıkarın!

Siz de hem evinizin havasını değiştirecek hem de yaşam alanınızı daha konforlu kılacak mobilyalara sahip olmak için Trendyol AVMpark mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Yüzlerce mobilya arasından ihtiyaç ve zevklerinize en uygun modelleri evinizin konforunda, Trendyol güvencesiyle sipariş edebilirsiniz.

Beğendiğiniz ürünleri ister tek tıkla sepetinize ekleyebilir, isterseniz de favorilerinize kaydederek fiyat takibi yapıp daha sonra satın alabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında AVMpark indirimlerinden yararlanarak birbirinden kaliteli ürünleri kaçırılmayacak fiyatlarla satın alabilirsiniz. Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takip ederek birbirinden avantajlı AVMpark fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Marka ve ürünler hakkında fikir edinmek için AVMpark yorumlarını okumak isterseniz ürün sayfasında yer alan kullanıcı değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Aklınızdaki sorulara yanıt bulmak için de Trendyol'un sunduğu AVMpark iletişim kanalını kullanarak markayla kolayca irtibat kurabilirsiniz.