Seçili Ürünler

Popüler Ürünler

En çok beğenilenler

En düşük fiyat

En yeniler

Videolar
North Tanıtım
1585
DRAGOS Warfire Beyaz
2000
Dragos Diamond
4275
Dragos Air Oyuncu Kasası
1036
192-7
241

Daha fazla ürün

Atom Bilişim

Teknolojinin gelişimini ilgiyle takip eden Atom Bilişim; bilgisayar modelleri, bileşenleri ve aksesuarlarını binlerce ürün seçeneğiyle beğeninize sunuyor. Kaliteli ürün, iyi hizmet ve %100 tüketici memnuniyeti ilkeleriyle çalışan mağaza; ürünlerini en güvenilir ve başarılı markalardan temin ediyor. Yolculuğuna 2010 yılında başlayan Atom Bilişim, İstanbul'daki mağazasından Türkiye'nin dört bir yanına ulaşmak için online alışveriş fırsatlarıyla artık Trendyol'da!

  • Anakart
  • Bilgisayar Kasası
  • Ekran Kartı
  • Hard Disk
  • İşlemci
  • Klavye
  • Laptop Soğutucu
  • Masaüstü Bilgisayar
  • Monitör
  • Mouse
  • Oyuncu Klavyesi
  • Oyuncu Kulaklıkları
  • Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı
  • RAM
  • SSD (Solid State Drive)
  • Şarj Cihazları&Kabloları
  • UPS ve Akü
  • USB Flash Bellek
  • Webcam

Atom Bilişim Bilgisayar Dünyasına Dair Her Şeyi Trendyol'da Sizinle Buluşturuyor!

Atom Bilişim Bilgisayar Dünyasına Dair Her Şeyi Trendyol'da Sizinle Buluşturuyor!

Trendyol Atom Bilişim mağazası; sektördeki tecrübe ve birikimini, teknolojik gelişmeler ışığında kullanarak size ekonomik ve keyifli bir alışveriş deneyimi vadediyor. Siz de mağazayı ziyaret ederek Atom Bilişim'in monitör, yazıcı, ekran kartı gibi birbirinden farklı binlerce ürününü inceleyebilir ve çok özel fiyatlara satın alabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol kullanıcılarının Atom Bilişim yorumlarını okuyarak alışveriş deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz.

Alışverişinizden sonra Atom Bilişim kargo takip sürecini Trendyol ayrıcalıklarıyla kolayca izleyebilirsiniz. Mağazayla ilgili tüm sorularınız için Trendyol üzerinden Atom Bilişim ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca siz de Atom Bilişim hakkındaki deneyiminizi Trendyol kullanıcılarıyla paylaşabilirsiniz.

Mağazadaki tüm ürünleri, şu kategoriler altında bulabilirsiniz:

Atom Bilişim Turbox, HP, Casper Gibi Markaların Ürünlerini Kaçırılmayacak Fırsatlarla Sunuyor!

En güncel bilişim teknolojilerini, kaliteli ürün ve iyi hizmet ilkeleriyle beğeninize sunan Atom Bilişim; bilgisayar ve internet deneyiminizi en iyiye taşıyacak binlerce ürün seçeneğine sahip. Ürün yelpazesini, uzun süre güvenle kullanacağınız ve tüm beklentinizi karşılayabilecek ürünlerle oluşturan Atom Bilişim Turbox, Intel, HP, Casper, Dell, Monster, Lenovo gibi dünya markalarını tüketicisiyle buluşturuyor.

Atom Bilişim masaüstü bilgisayar, notebook, tablet ve laptop modelleriyle size farklı özelliklerde yüzlerce ürün sunuyor. Bilgisayarınızın sadece iç aksamlarını yenilemek istiyorsanız Atom Bilişim anakart, fan, driver, ekran kartı, işlemci, RAM, harddisk seçeneklerine bakabilirsiniz. Bilgisayarların daha iyi bir performans ve daha yüksek hızla çalışabilmesi için gereken tüm bileşenleri; Atom Bilişim'in MSI, Intel, Samsung gibi güvenilir markalardan temin ettiği ürün yelpazesi içinde bulabilirsiniz.

Trendyol Atom Bilişim mağazasında kablo ve veri depolama araçlarında da birçok markanın ürün seçeneklerini bulabilirsiniz. Ayrıca daha iyi bir internet deneyimi için farklı özelliklerdeki modem ve ethernet çoğaltıcı modellerini inceleyebilirsiniz. Bilgisayar kullanımınızı kendi tercih ve konforunuza göre iyileştirebilmek istiyorsanız Atom Bilişim mouse, kulaklık, klavye, mouse pad, webcam, monitör gibi tüm çevre birimi ürünlerini de geniş çeşitlilikle Trendyol mağazasında satışa sunuyor. Tüm ihtiyaçlarınızı avantajlı fiyatlarla karşılayabileceğiniz Atom Bilişim indirimlerini kaçırmak istemiyorsanız mağazayı Trendyol'da takip etmeyi unutmayın!

Atom Bilişim Oyun Bilgisayarı Modelleriyle Kusursuz Performans!

Atom Bilişim Oyun Bilgisayarı Modelleriyle Kusursuz Performans!

Bilgisayar oyunu tutkunlarının aradığı her şey Trendyol Atom Bilişim mağazasında! Siz de daha sürükleyici bir oyun deneyimi için ihtiyacınız olan tüm bilgisayar modellerini, bileşenlerini ve aksesuarlarını Atom Bilişim ürünleri arasında bulabilir ve çok özel fiyatlarla kapınızdan teslim alabilirsiniz. Üstelik Trendyol'un hızlı ve güvenli teslimat ayrıcalığıyla en kısa sürede ürünlerinize kavuşabilir, keyifle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Oyunda heyecanı doruğa çıkaran bir performans için Atom Bilişim oyun bilgisayarı seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Güvenilir markaların farklı özelliklerdeki modellerini Atom Bilişim kampanyaları ile çok özel fiyatlara satın alabilirsiniz. Çevre birimi ürünlerini yenilemek istiyorsanız; konforlu bir kullanım sağlayan gaming monitör, klavye, mouse, kulaklık, webcam gibi oyunculara özel seçeneklere göz atabilirsiniz. LED ışıklarla renklendirilmiş ürünlerle daha güçlü bir atmosfer yaratabilir ve oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca sıra dışı tasarımlara sahip gaming bilgisayar kasası modellerini de inceleyebilirsiniz.

Telefon aksesuarları, bilgisayar yazılımları, yazıcı model ve sarf malzemeleri gibi pek çok ürünü daha Atom Bilişim fırsatları ve Trendyol ayrıcalıklarıyla satın alabilmek için ürünleri şimdi inceleyebilirsiniz.