En çok değerlendirilenler

Daha fazla ürün

Artoloji

Artoloji, birçok sanatçının eserini dijital dünyayla buluşturarak sanatseverlere sunuyor. 120'yi aşkın sanatçının 1000'den fazla eserini beğeninize sunan Artoloji; resim, fotoğraf, gravür, seramik, illüstrasyon ve grafik dallarında üretilmiş muhteşem eserlerle ruhunuza hitap ediyor. Bu harika eserleri incelemek için hemen Trendyol Artoloji mağazasını ziyaret edebilir; dilediğiniz esere, hızlı ve güvenilir alışveriş imkanıyla sahip olabilirsiniz.

Artoloji Dijital Çizim ile Sanatın Uçsuz Bucaksız Dünyasını Keşfedebilirsiniz!

Artoloji Dijital Çizim ile Sanatın Uçsuz Bucaksız Dünyasını Keşfedebilirsiniz!

Artoloji, binlerce yıldır var olan sanata modern bir bakış açısı açısı getiren dijital çizim ürünleriyle dikkat çekiyor. Sanatçı Ceyda Kurteş'in tasarımı olan Artoloji Sarıkız Efsanesi adlı tablo, dijital çizimin tuvale yansımasının müthiş bir örneği olarak sanatseverlerle buluşuyor. Sarıkız Efsanesi'ni tuvaline taşıyan sanatçının eserlerine Trendyol Artoloji mağazasından ulaşabilirsiniz. Mağazanın koleksiyonlarında dijital çizimlerin yanı sıra farklı teknikler kullanılarak üretilen Artoloji Doğaya Dönüş, Anadolu Kadını, Tavus Kuşu gibi çeşitli eserlere rastlamak da mümkün. Değişik tekniklerde ve türlerde daha pek çok çalışma görmek için Artoloji'nin isimsiz eserlerini de inceleyebilirsiniz.

Trendyol Artoloji mağazasını ziyaret ederek birbirinden yetenekli ellerden çıkan dijital illüstrasyon eserlerine göz atabilirsiniz. Trendyol üzerinden sunulan Artoloji indirimleri ve fırsatları sayesinde hayatınıza renk ve anlam katacak yüzlerce eserden dilediğinizi çok özel fiyatlar karşılığında satın alabilirsiniz.

Artoloji'nin İstanbul Kardeleni Gibi Pek Çok Seramik Sanatı Örneği Artık Trendyol'da!

Artoloji'nin İstanbul Kardeleni Gibi Pek Çok Seramik Sanatı Örneği Artık Trendyol'da!

Beyhan Uç'un marifetli ellerinden çıkan Artoloji İstanbul Kardeleni eseri, seramik sanatının güzel bir yansımasını ortaya çıkarıyor. Sanatçı, yok olma tehlikesi bulunan bitki türlerini seramiklere aktararak ölümsüzleştirmeyi hedefliyor. Artoloji'deki Sığır Kuyruğu eseri ise sanatçının bitki türleri ile ilgili çalışmalarının bir diğer örneğini oluşturuyor. Sanatçının eserlerine ve seramik sanatının pek çok farklı örneğine Trendyol Artoloji mağazasından ulaşabilir ve evinizin konforunda inceleyerek en beğendiklerinizi sepetinize ekleyebilirsiniz. Satın aldığınız tüm ürünleri Trendyol güvencesi ve hızlı gönderim ayrıcalığıyla en kısa sürede kapınızdan teslim alabilirsiniz.

Artoloji, seramik sanatı dışında başka pek çok alanda esere ev sahipliği yapıyor. Didem Ünlü tarafından kağıt üzerine karışık teknikler kullanılarak yaratılan Artoloji Teyzem Koleksiyonu; aile, kadın, çocuk, hafıza gibi kavramların katmanlar halinde kağıda yansımasının güzel bir örneğini sunuyor. Artoloji'nin Arı Kuşu, Karanlığın İçinden, Vesikalık, Eskici gibi pek çok ürününü daha Trendyol mağazasını ziyaret ederek inceleyebilirsiniz. Karma çalışmalar ilginizi çekiyorsa, Artoloji'nin kolaj eserlerine göz atabilirsiniz.

Birbirinden Değerli Artoloji Ürünleriyle Sanatı Evinize Taşıyın!

Artoloji, resim sanatının en meşhur tekniklerinden biri olan sulu boya tekniğiyle yapılan eserlere de yer veriyor. Bir vazo içerisindeki Japon çiçeklerinin, Zeynep Bato'nun ellerinde sanata dönüşmesiyle ortaya çıkan Artoloji Japon Çiçeği; koleksiyonunuzdaki yerini almayı bekliyor. Yağlı boya sanatının en güzel örnekleri içinse Artoloji'de Ukde, Şuur gibi eserlere de göz atabilirsiniz. Renklerin karmaşasının oluşturduğu ahenge şahit olmak için Artoloji'deki Zeynep Arslanoğlu eserlerini de inceleyebilirsiniz.

Akrilik çalışmalardan oluşan Artoloji Leyla Pekmen eserleri, ilişkileri konu alıyor. Sanatçı eserinde ilişkilerin karmaşıklığını kağıda yansıtıyor. Artoloji Yersiz Yurtsuz eserinde de aynı teknikle yapılmış, geometrik tasarımları görüyoruz. Bu eserler dışında; Antoloji Uğur Bişirici, Meltem Sırtıkara, Elif Sicim gibi akrilik çalışmalar yapan diğer sanatçılara ve eserlerine Trendyol ayrıcalıklarıyla ulaşabilirsiniz. Çini ve heykel tasarımlarına merak duyuyorsanız Artoloji'nin Hayat eserinde iki farklı sanatı bir arada bulabilirsiniz. Ayrıca Artoloji'de enstalasyon ve minyatürün göz alıcı örneklerini de inceleyebilirsiniz.

Görsel sanatların her alanındaki özgün çalışmaların buluştuğu Artoloji'de Sığınak, Tree Pose, Belentepe, Yalnız Kadın gibi çok çeşitli tekniklerle yapılmış çalışmalara göz atabilir ve Artoloji kampanyaları sayesinde dilediğiniz ürüne kaçırılmayacak fırsatlarla sahip olabilirsiniz. Trendyol kullanıcılarının Artoloji yorumlarını okuyarak alışveriş deneyimlerini öğrenebilir ve tüm sorularınız için Trendyol üzerinden Artoloji ile iletişime geçebilirsiniz.