EN ÇOK SATANLAR

EN ÇOK BEĞENİLENLER

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Armutland

Armutland; armut koltuk, puf, minder ve hayvan yatağı gibi ürünleri kullanıcılarla buluşturan bir marka. Onlarca renk ve model seçeneği bulunan Armutland ürünleri, avantajlı fiyatlarla Trendyol'da boy gösteriyor. Siz de Trendyol Armutland mağazasında yer alan ürünleri inceleyerek beğendiklerinizi kolayca sipariş edebilirsiniz. Ürünler ve siparişlerinizle ilgili destek almak için Trendyol kullanıcılarına özel Armutland iletişim kanalını kullanarak markayla kolayca irtibat kurabilir; soru, görüş ve önerilerinizi satıcıya iletebilirsiniz. Ayrıca ürün sayfalarında yer alan Armutland yorumlarına göz atarak Trendyol kullanıcılarının alışveriş tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz markayı Trendyol'da takip ederek Armutland kampanyalarından haberdar olabilirsiniz. Böylece Armutland indirimlerinden yararlanarak kaçırılmayacak fiyatlarla alışveriş yapabilirsiniz.

Armutland, Armut Koltuk Modellerini Trendyol Aracılığıyla Beğeninize Sunuyor!

Armutland, Armut Koltuk Modellerini Trendyol Aracılığıyla Beğeninize Sunuyor!

Armutland armut koltuk modelleri arasında golf, large, deri, damla, relax ve aktif gibi pek çok tasarıma yer veriyor. Siz de farklı özellikleriyle öne çıkan armut koltuk modelleri arasından ihtiyacınıza, bütçenize ve zevkinize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Cepli tasarımlarıyla dikkat çeken Armutland golf armut koltuk modelleriyle konforlu bir şekilde otururken kitap, defter, kalem, telefon ve kumanda gibi eşyaları elinizin altında bulundurabilirsiniz. Armutland large armut koltuk modellerini de ekstra geniş yapısı sayesinde konforla kullanabilirsiniz. Siyah, beyaz, gri, krem, mavi, pembe, yeşil ve sarı gibi renk seçenekleri bulunan Armutland deri armut koltuk modellerini ise şık tarzlarıyla çalışma odasından salona evinizin pek çok alanında konumlandırabilirsiniz.

Derin çukurlu oturma alanlarıyla öne çıkan Armutland damla armut koltuk modelleriyle ister iç mekanlarda isterseniz de dış mekanlarda keyifli ve konforlu dakikalar geçirebilirsiniz. Hem çocuklar hem de yetişkinler için uygun seçenekleri bulunan Armutland relax armut koltuk modellerini de aile boyu keyifle kullanabilirsiniz. Spiderman ve Elsa gibi sevilen karakterlerle süslü armut koltuk modelleriyle de çocuğunuzu sevindirebilirsiniz. Armutland bahçe armut koltuk modellerini ise dayanıklı yapıları sayesinde balkon ve bahçe gibi dış mekanlar için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ayrıca klasik armut koltuk modelleriyle birlikte şezlong tipi armut koltuk modellerini de inceleyebilirsiniz.

Siz de Trendyol'a Özel Armutland Fırsatlarıyla Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Siz de Trendyol'a Özel Armutland Fırsatlarıyla Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Armutland, koltuk modellerinin yanı sıra çeşitli ürünleri de onlarca model seçeneğiyle sizlere sunuyor. Armutland armut minderler, hayvan yatakları ve puflar hem konforlu yapıları hem de şık tasarımlarıyla herkesin beğenisini kazanıyor. Siz de Armutland pofuduk koltuk modelleriyle birlikte minder ve puf modellerini de sepetinize ekleyebilirsiniz. Armutland yer minderi ve yer koltuklarıyla hem rahat hem de eğlenceli oturma alanları oluşturabilirsiniz. Yuvarlak ve küp gibi farklı formlara sahip olan Armutland ayak uzatma pufu modelleriyle de TV izlerken ya da kitap okurken ayaklarınızı uzatıp rahatça dinlenebilirsiniz.

Pembe, turuncu, kırmızı, mavi ve yeşil renk seçenekleri bulunan hayvan yatağı modellerini; kedi ve köpek gibi evcil hayvanlarınız için güvenle tercih edebilirsiniz. Çift dikişli tasarımlarıyla sökülme ve yırtılmalara karşı dayanıklılık kazanan hayvan yatağı modellerini, özel su geçirmez kumaşları sayesinde nemli bir bezle silerek kolayca temizleyebilirsiniz. Farklı şekillerde kullanılabilen işlevsel bir yatak ile bir adet yastıktan oluşan hayvan yatağı modelleriyle evcil hayvanınızın huzurla uyuyup keyifle oynayacağı konforlu bir alan oluşturabilirsiniz.

Turkuaz, siyah, yeşil, turuncu, pembe, kırmızı, mavi ve mor gibi pek çok renk seçeneği bulunan Armutland şezlong minderi modelleri arasında da beğeninize uygun bir model seçebilirsiniz. Nemli bir bezle silerek kolayca temizleyebileceğiniz şezlong minderi modellerini su geçirmeyen özel kumaşları sayesinde rahatça kullanabilirsiniz. Üç farklı bağlama noktası sayesinde kaymayı önleyen şezlong minderlerinin yumuşacık dokularıyla konforunuzdan ödün vermeden keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.