En çok satanlar

En çok beğenilenler

Popüler Ürünler

En düşük fiyat

En yeniler

Daha fazla ürün

Arces

Arces

Perakende ve toptan satış sektöründe 2009 yılında hizmet vermeye başlayan Arces, 2013 yılında online satış yapmaya başlar. Kullanıcılara daima kaliteli ve köklü markaların ürünlerini satın alma fırsatı sunar. Hızlı, güvenilir ve iyi hizmeti sunmayı hedefler. Arces yorum ve deneyimlerde de kullanıcıların memnuniyeti görülür. Bolca tercih edilen ve güvenli markalarla çalışmayı hedefler. Eviniz, işyeriniz ve kişisel bakımınız için gerekli her ürünü bulabileceğiniz güvenli alışverişin adresi olan mağaza, kullanıcı ihtiyacını göz önünde tutar. Ülkenin dört bir yanına kaliteli ve güvenli ürünleri ulaştırmayı hedefleyen mağaza, kullanıcı istek ve ihtiyaçlarını tespit ederek her geçen gün yeni ürünleri hizmete sunar. Zamanı göstermesinin yanında dekorasyon amacıyla da kullanılan, evlerde ve iş yerlerinde çok aranılan ürünlerin başında Arces duvar saati çeşitleri gelir. Ofisinizi ve oturma odanızı muhteşem hale getiren temel duvar eşyalarından biridir. Saatler; renk, baskı ve desenlerden ilham alınarak göz zevkine hitap edebilmesi amacıyla değişik şekillerde tasarlanır. Ahşap, cam, metal malzemeler kullanılarak farklı şekil ve boyutlarda yüzlerce çeşit ürün sunulur. Hayvan figürlü, sarkaçlı veya dağınık sayılı olan modeller farklı kullanıcılara zevklere hitap eder. Evlerinize retro bir hava katacak Roma rakamlı tasarımlarla dekora farklılık getirebilirsiniz. Hem kaliteli hem estetik hem de uygun fiyatlı yüzlerce çeşit arasından tarzınıza uygun modeli seçebilirsiniz. Arces sunum ürünlerine Trendyol sayfasından göz atabilir ve şık bir dekorasyona imza atabilirsiniz.

Sıcak yaz günlerinde serinlemenin ve rahatlamanın kolay yollarından biri Arces vantilatör çeşitleridir. Duvar tipine göre ayaklı tasarımları ve su buharlı özellikleriyle sıcak yaz günlerini serinletir. Balkon veya teraslarınızda tercih edeceğiniz kanat vantilatör hem serinlik verir hem de ortama şıklık katar. Su buharlı ürünlerin farklı kademeleriyle ortama soğuk buhar vererek serinlik elde edebilirsiniz. Zaman ayarlayıcısı sayesinde istediğiniz zaman kendiliğinden kapanır. Kompakt veya havadar olan modellerle daha geniş alanları serinletebilirsiniz. Arces süpürge modelleri ise sert ahşap, halı, karo, mermer zemin gibi pek çok yüzeyde kullanılabilir. Kapsamlı bir temizlik için farklı modellere ve özelliklere sahip olan bu parçalar ofis, ev veya diğer kapalı mekan temizlikleri için idealdir. Misafirlerinizle sohbet ederken veya yorgunluk gidermek amacıyla içilen çay gerçek bir terapi haline dönüşür. Arces çaydanlık ve Arces çay makinesi çeşitlerini kullanarak lezzetli çaylar demleyebilirsiniz. Kullanıcı beğenilerine ve farklı tarzlara göre beyazdan kırmızıya, çelikten siyah renge kadar çeşitlilik gösterir. Otomatik olarak kaynar ve ısıyı içinde muhafaza eder. İstediğiniz yere götürerek soğumadan ve sofradan kalkmadan çay içebilirsiniz. Üst kısımlarında bulunan süzgeç sayesinde çay taneleri içeride kalır. Bu sayede çayın bardağınıza fazla dökülmesini engeller. Mutfakların vazgeçilmez ürünlerinden olan Arces bıçak çeşitleri keskin yapısı ve şık tasarımlarıyla yemek yapmayı severlerin beğenisine sunulur. Set halinde alabileceğiniz gibi tek ürün olarak sunulan özel kesimlere uygun bıçakları da tercih edebilirsiniz. Isıyı iyi dağıtan ve kaliteli malzemeden üretilen Arces tencere çeşitleri ise yemeklerin lezzetli ve kıvamında pişmesini sağlar. Karnıyarık tenceresinden düdüklü ve makarna pişirme tenceresine kadar birçok çeşit arasından ihtiyacınıza göre tercih yapabilirsiniz. Güzel bir et yemeği için döküm malzemeden üretilen parçaları kullanabilirsiniz. Yemeklerinizi kısa sürede pişirebilmesi için çelik düdüklü tencereyi güvenle kullanabilirsiniz. Pasta sunumu yaparken çikolatayı dilimleyebilir, salataların vazgeçilmezi olan havuçları parçalaması için Arces rende modellerini kullanabilirsiniz. Dikdörtgen ve üçgen rende çeşitleriyle kolaylıkla doğrama yapabilirsiniz. Ergonomik yapısıyla peynir ve sebzeleri pratik olarak dilimleyebilirsiniz. Paslanmaz çelikten üretilen bıçaklarıyla yemek yaparken büyük yardımcınız haline gelir. Trendyol üzerinden cazip fırsatlarla sunulan mağazanın ürünlerine göz atabilir ve ihtiyacınıza uygun parçaları temin edebilirsiniz.

İşlevsel ve Şık Arces Elektronik Aletleri

İşlevsel ve Şık Arces Elektronik Aletleri

Evinizin rahatlığında kuaförde yapılmış gibi görünen bakımlı ve güzel saçlara sahip olabilirsiniz. Değişik özelliklere sahip Arces saç düzleştiricisi modelleriyle kolaylıkla saçlarınızı yapabilirsiniz. Hızlı bir şekilde ısınan seramik taban sayesinde kolaylıkla istediğiniz şekli verebilirsiniz. Ekran üzerinde bulunan ısı göstergeleriyle saçınızın ihtiyaç duyduğu sıcaklığı ayarlayabilirsiniz. Seramik kaplama özelliğiyle ısıyı baştan uca eşit bir şekilde dağıtır. Saçlarınızın kolay şekil almasını sağlar ve zarar görmesini engeller. Hızlı ve pratik bir şekilde düzgün saçlara sahip olabilirsiniz. Kusursuz ve parlak bukleler ise Arces saç maşası çeşitleriyle oldukça kolay yapılır. Saçlarınızın dalgalı ve kıvırcık olması için kuaförde geçirdiğiniz zaman size kalır. Her saç tipine uygundur ve bu sayede güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Cihazların seramik yapısı ve ısıyı otomatik ayarlaması sayesinde saçlarınıza nazikçe şekil verebilirsiniz. Sıcaklığın yüzeye değmesini engelleyici sıcaklık koruma standıyla kullanımı oldukça kolaydır. Arces tıraş makinesi çeşitlerinin ultra keskin ve cilt dostu kıl düzeltici bıçaklarıyla kolayca tıraş olabilirsiniz. Uzun sakalları bile çekmeden rahatça kısaltabilir ve kişisel bakım için kullanılabilir. Su geçirmez sakal düzelticiler kolay temizlik için tamamen yıkanabilir tasarımla geliştirilir. Gelişmiş ses teknolojisine ve bass sistemine sahip Arces hoparlör seçenekleriyle de ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Müzik dinlemekten hoşlanıyorsanız, stereo ürünler ideal bir seçenektir. Surround hoparlörler ise sesleri her açıdan sunduğu için film izlemeyi harika bir hale getirir. Arces ısıtıcı çeşitleriyle suyu ocakta yapabileceğinizden daha hızlı ve daha güvenli ısıtabilirsiniz. Açık kaynama tehlikesi olmadan kaynayan suyu ihtiyacınıza göre kullanabilirsiniz. Isıtma ünitesi tabanda gizli tutulur ve suyu hızlı bir şekilde ısıtması için yol oluşturur. Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde sunulan bu ürünler, kullanıcı ihtiyacına uygun olarak geliştirilir. Mağazanın cazip fiyatlara sahip ürünleri arasından seçiminizi yapabilir ve ihtiyacınıza uygun cihazı satın alabilirsiniz.

Trendyol’da Arces Ürünleri Avantajlı Fiyatlarla

Trendyol’da Arces Ürünleri Avantajlı Fiyatlarla

Her geçen gün gelişen ve büyüyen mutfak sektöründe sürekli yenilenen Arces baharatlık çok çeşitli seçeneklerle sunulur. Cam, seramik ve plastik malzemeyle üretilen bu parçalar, günlük kullanımlar için oldukça şık ve pratik tasarıma sahiptir. Sağlam ve kırılmaz çelik ya da porselen malzemeden üretilen baharatlıklar arasında şık ve sağlıklı birçok çeşit yer alır. Pirinç, bambu veya bakır malzemeden üretilen modeller boyutları sayesinde kolay saklama fırsatı sunar. Standlı ürünlerinse sabit, dönen veya paslanmaz çelik çeşitleri bulunur. Düzenli görünmesini isterseniz duvara sabit modelleri de mevcuttur. Üç, yedi veya daha fazla sayıda baharatı muhafaza edebileceğiniz ürünleri ihtiyacınıza ve zevkinize göre seçebilirsiniz. Sağlıklı koşullarda ve kokuları kaybolmadan saklayabilirsiniz. Mutfağınızın renkli görünmesini isterseniz pembe, kırmızı, mavi gibi renkli Arces tabak parçalarını tercih edebilirsiniz. Sadelikten ve zarafetten hoşlanıyorsanız şeffaf cam takımlar zevkinizi yansıtır. Yemek pişirmeyi kolaylaştıran ve şık sunumlar yapmanızı sağlayan Arces fırın kabı çeşitleri ihtiyacınıza göredir. Birbirinden şık sunumlar için kaliteli ve sağlıklı ürünleri kullanabilirsiniz. Desenli, sade tasarımlı veya renkli birçok Arces servis çeşidiyle pratik olarak yemek yapabilir ve sunabilirsiniz. Yemeklerinizi lezzetli bir şekilde yapışmadan kolayca pişirebilirsiniz. Arces tepsi ürünleri porselen ve cam malzemeden üretildiği için temizliği de oldukça kolaydır. Makinede ve elde rahatlıkla yıkanabilir. Fırında, mikrodalgada veya buzdolabında kolaylıkla kullanabilirsiniz. Yanlarında bulunan tutacakları sayesinde zorlanmadan tutabilirsiniz. İkili veya üçlü olarak satın alabilirsiniz. Özellikle şık sofralar için standlı ürünler hem yemek yaparken hem de sunumlarınızda baş tacı olur. Hasır detaylı kaplar mutfaklarında farklılık arayanlar içindir. Oval veya kare şekilli, renkli veya sade desenli olmak üzere birçok çeşit arasından tercih yapabilirsiniz. Arces pratik gereçler sayesinde hayatınızın her anını kolaylaştırabilirsiniz. Mağazada ihtiyaçlarınıza uygun parçaları bulabilir, Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.