En Çok Satanlar

Görselli Yorumlar

Popüler Ürünler

RAMPAGE İLE OYUNA HAZIRMISIN

Daha fazla ürün

APPA

Appa, yüksek kalite ve yüksek verimlilik sunmayı amaçlayıp bilgisayar, tablet ürünleri, oyuncu aksesuarları satan bir marka. Trendyol güvencesiyle evinizin konforunda alışveriş yapmanıza imkan tanıyan Appa, yeni nesil teknolojik ürünlerini kullanıcıyla buluşturuyor. Appa tripod, klavye, telefon tutucu, mouse pad ve çok daha fazlasını siz de Trendyol aracılığıyla keşfedebilirsiniz.

APPA

Appa Bilgisayar Aksesuarları ile Teknolojiyi Yakalayın

Bir bilgisayarı daha verimli kullanabilmek için bazı aksesuarlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Klavye koruyucuları, klavyeler, mouse pad, uzatma kabloları, fişle bu aksesuarlardan sadece birkaçı. Siz de bu alanda ihtiyacınız olan her şeyi tek bir çatı altında bulmak için Trendyol Appa mağazasına göz atabilirsiniz. Appa teknoloji ürünleri alanında öne çıkıyor. Mağazanın bilgisayar aksesuarları hem masaüstü bilgisayarlar hem de dizüstü bilgisayarlar için kullanılabiliyor.

Örneğin birden fazla USB aygıtının masaüstü veya dizüstü bilgisayarınıza bağlanmasına izin veren Appa USB çoklayıcı gibi ürünler sayesinde hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Bilgisayarınızın klavyesini korumak için Appa klavye koruyucu modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Bu klavye koruyucuların kullanımı oldukça kolay ve klavyenizin tozdan korunmasını sağlıyor. Mağazanın mouse padleri ise birçok desen ve renk seçeneği sunuyor. Tarzınıza uygun Appa mouse padleri Trendyol güvencesiyle satın alabilirsiniz.

Appa HDMI çoklayıcı ve splitter ürün gruplarıyla da kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt vermeyi başarıyor. HDMI kablolarınızı tak-çıkar yapmadan konforlu bir şekilde cihazlarınızın görüntüleri arasında geçiş yapmak istiyorsanız birbirinden kaliteli HDMI çoklayıcılar Trendyol Appa mağazasında!

Birbirinden Kaliteli Yardımcı Aksesuarlar Appa Trendyol Mağazasında

Bir bilgisayar, ayrı güç kaynakları gerektiren birçok parçaya sahip. Bu durum da, birden fazla elektrik prizine ihtiyaç duyulmasına neden oluyor. Çoklu fiş noktası her iç mekanda mevcut olmadığından, uzatma kablolarını tercih etmek büyük kolaylık sağlıyor. Bu uzatma kablolarının bir diğer önemli avantajı da monitörü ve CPU'yu voltaj dalgalanmalarından korumaları. Trendyol Appa mağazasında yer alan uzatma kablosu modellerini inceleyerek ihtiyaç duyduğunuz ürünü kolayca satın alabilirsiniz. Appa adaptör, bluetooth receiver adaptör ve daha birçok ürün modeli Trendyol’da sizi bekliyor!

APPA USB fan modelleri ise masaüstü ve laptop bilgisayarlar için pratik çözümler sunuyor. Şık görüntüyü vurgulamak için birçok ürün çeşidine sahip olan Appa LED çeşitleriyle de fark yaratıyor. Gece görüşünü iyileştiren, göz sağlığını destekleyen APPA LED USB lamba modelleri arasından seçim yapabilir, aldığınız ürünle keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Appa Oyuncu Aksesuarları Trendyol’da!

Appa Oyuncu Aksesuarları Trendyol’da!

Teknoloji ve tasarımdaki yenilikleri takip eden, kullanıcılarına en iyi ürünleri sunmayı amaçlayan Appa Türkiye oyuncu aksesuarlarıyla da isminden söz ettiriyor. Bilgisayarda video oyunları oynamak; artık sadece zaman geçirmek için yapılan bir aktivite değil, oldukça rekabetçi ve sürükleyici bir faaliyet. Bugün birçok yetişkin için ciddi bir hobi olan bilgisayar oyunları, çeşitli aksesuarlar sayesinde oyuncuların daha keyifli bir şekilde zaman geçirmelerine izin veriyor. Oyunlardan daha çok keyif almak isteyen kullanıcılar ise modern teknoloji ve yeniliğe ihtiyaç duyuyor. Tüm bunların farkında olan Appa, oyuncu kulaklıklarından oyuncu mouselarına kadar onlarca kategoride yüksek performanslı ürünler sunuyor.

Hassasiyet gerektiren oyunlarda rekabete ayak uydurmak için hayati önem taşıyan oyun aksesuarları da Appa Trendyol mağazasında! Siz de Appa ürünlerine göz atarak etkili bir oyun klavyesi veya oyun yeteneklerinizi geliştirecek hassas bir oyuncu mouseu seçebilirsiniz. Trendyol Appa’da çok çeşitli oyuncu kulaklıkları da var.

Siz de teknolojik ihtiyaçlarınızı Trendyol Appa kampanyaları ile uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Appa indirimleri ve fırsatları için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz. Tek tıkla sepetinize eklediğiniz ürünleri Trendyol güvencesiyle en kısa sürede hızlı bir şekilde teslim alabilirsiniz.