En çok değerlendirilenler

Videolar
anka gri
3220
Recycle
193
DIZAYN
209
İNDİA
93
karar halı vera
120

Görselli Yorumlar

En çok satanlar

En çok beğenilenler

En çok değerlendirilenler

Popüler Ürünler

Daha fazla ürün

Anatolian Carpet Store

Anatolian Carpet Store; halı, paspas ve battaniye gibi ev tekstili ürünlerini Trendyol aracılığıyla binlerce kullanıcıyla buluşturuyor. Anatolian Carpet Store; Saray Halı, Padişah Halı, Dinarsu, Merinos ve Pierre Cardin gibi birbirinden başarılı markaların kaliteli ve şık ürünlerini avantajlı fiyatlarla sizlere sunuyor. Siz de halıdan kilime, battaniyeden yatak örtüsüne kadar tüm ev tekstili ihtiyaçlarınız için Anatolian Carpet Store'u tercih edebilirsiniz. Ürün sayfalarında yer alan Anatolian Carpet Store yorumları sayesinde marka ve ürünler hakkında fikir edinerek hem ihtiyacınıza hem de bütçenize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Dilerseniz ürünler ve siparişlerinizle ilgili destek almak için Trendyol kullanıcılarına özel Anatolian Carpet Store iletişim kanalını kullanarak markayla kolayca irtibat kurabilirsiniz.

Her Tarza Uygun Binlerce Halı Modeli, Anatolian Carpet Store Ürünleri Arasında Sizleri Bekliyor!

Her Tarza Uygun Binlerce Halı Modeli, Anatolian Carpet Store Ürünleri Arasında Sizleri Bekliyor!

Anatolian Carpet Store; halı modelleri arasında salon, mutfak, yatak odası, çocuk odası, koridor ve antre gibi pek çok alan için uygun yüzlerce seçeneğe yer veriyor. Siz de salon gibi büyük alanlar için ideal boyutlara sahip halı modelleri arasında hem klasik tarza hem de modern çizgilere sahip tasarımlar bulabilirsiniz. Farklı renk ve desen seçenekleriyle öne çıkan uzun ince halı modellerini de koridor gibi dar alanlarda kullanabilirsiniz. Özel yapıları sayesinde kolayca temizlenebilen yolluk tipi halı modellerini de mutfağınız için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Beyaz, gri, pudra ve kahverengi gibi renk seçenekleri bulunan pelüş kürk halı modelleriyle el dokuma jüt halı modellerini de antrenizde konumlandırarak evinizin girişine hoş bir hava katabilirsiniz. Desenli ve düz renkli seçenekleriyle size tercih hakkı tanıyan yuvarlak halı modellerini ise ister çalışma odasında ister antrede değerlendirebilirsiniz.

Büyük küçük fark etmeksizin pek çok halı modeli, özel jel tabanlı tasarımıyla kaymayı önleyerek güvenli kullanım imkanı sunuyor. Siz de kaydırmaz tabanlı halı modellerini, çocuk odasından mutfağa evinizin çeşitli alanlarında güvenle tercih edebilirsiniz. Yumuşacık dokuları sayesinde adeta ayaklarınıza masaj yapan halı modelleriyle konfor ve şıklığı bir arada deneyimleyebilirsiniz. Kaliteli malzemelerden üretilen halı modellerini, uzun süre keyifle kullanabilirsiniz. Hangi halı modelini seçerseniz seçin, Anatolian Carpet Store indirimleri sayesinde bütçe dostu fiyatlarla alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca halı modellerinin yanı sıra lacivert, gri, lila, pembe ve yeşil gibi renk seçenekleri bulunan kilim modellerini de inceleyebilirsiniz. Çift taraflı tasarımıyla dikkat çeken kilim modellerini çamaşır makinesinde yıkayarak kolayca temizleyebilirsiniz.

Siz de Trendyol'a Özel Anatolian Carpet Store Kampanyalarıyla Bütçenizi Yormadan Alışveriş Yapabilirsiniz!

Siz de Trendyol'a Özel Anatolian Carpet Store Kampanyalarıyla Bütçenizi Yormadan Alışveriş Yapabilirsiniz!

Halı ve kilim modelleriyle öne çıkan Anatolian Carpet Store; paspas, battaniye ve yatak örtüsü gibi çeşitli ev tekstili ürünlerini de beğeninize sunuyor. Anatolian Carpet Store paspas modelleri arasında hem büyük hem de küçük banyolar için uygun pek çok seçenek bulunuyor. Siz de aynı tasarıma ve farklı boyutlara sahip iki adet paspastan oluşan banyo setleri arasından banyonuza uygun bir model seçip satın alabilirsiniz.

Anatolian Carpet Store battaniye modelleri arasında da tomurcuk ve çiçek desenli kabartmalara sahip pek çok tasarım bulabilirsiniz. Pembe, beyaz ve pudra gibi renk seçenekleri bulunan battaniye modelleri arasından zevkinize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Özel dokuya sahip yumuşacık battaniye modellerini, şık tasarımları ve konforlu yapılarıyla ister yatak odasında ister salonda kullanabilirsiniz. Sadece uyurken değil, TV izlerken ya da kitap okurken de rahatlıkla kullanabileceğiniz battaniye modelleri sayesinde evinizde sıcacık vakitler geçirebilirsiniz. Tekli battaniye modellerinin yanı sıra battaniye, çarşaf ve yastık kılıfı gibi parçalardan oluşan yatak örtüsü setlerini de inceleyebilirsiniz. Güpürlü tasarımlarıyla göz dolduran yatak örtüsü setleriyle yatak odanıza romantik bir hava katabilirsiniz.

Siz de beğendiğiniz ürünleri favorilerinize kaydederek fiyat değişikliklerinden haberdar olabilirsiniz. Ayrıca markanın Trendyol mağazasını takip ederek Anatolian Carpet Store fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanarak bütçenizi yormadan ev tekstili alışverişi yapabilirsiniz.