Özel İsimli Çantalar

Görselli Yorumlar

En Çok Beğenilenler

Daha fazla ürün

Alpacca

Capcanlı Tasarımıyla Alpacca Çanta ve Sneakerlar Trendyol'da Sizi Bekliyor

Alpacca

2008 yılından beri başarıyla faaliyet gösteren Alpacca çanta, koltuk, sneaker ve pufları ile öne çıkan bir marka. Ayrıca Alpacca bebek sandalyesi ile koltuğu, casual ayakkabıları, koltuk takımı ve renk renk armut koltuk tasarımları ile de tüketicilerin karşısına çıkıyor. Markanın birbirinden güzel tasarımlarına ve ilgi çekici ürünlerine Trendyol’dan kolayca ulaşabilirsiniz. Trendyol Alpacca mağazasında yer alan ürünlerin her birini ayrıntılı bir şekilde inceleyebilir ve kullanıcı yorumlarını görüntüleyebilirsiniz. Bunlara ek olarak sayfada yer alan Alpacca Sneaker ve casual ayakkabı modellerinin ölçü tablosunu inceleyerek ayak numaranıza en uygun olan ürünü seçebilirsiniz. Sayfada yer verilen Alpacca koltuk ve pufların boyutlarını da görüntüleyerek yaşam alanınız için en uygun modele karar verebilirsiniz.

Alpacca Türkiye daima uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerine Trendyol mağazasında yer veriyor. Trendyol'daki Alpacca indirimleri ile kaliteyi avantajlı bir fiyat karşılığında internet üzerinden en konforlu şekilde satın alabilirsiniz. Trendyol Alpacca mağazasında bulacağınız bazı ürün grupları şöyle sıralanabilir:

Alpacca'nın rengarenk desenli ve ilgi çekici tasarıma sahip sırt çantaları tüm çocukların favorisi. 23-19-8 cm boyutlarında üretilen Alpacca sırt çantası eğlenceli görselleri ile fark yaratıyor. Trendyol Alpacca mağazasında su geçirmez astarlı çeşitler de dahil olmak üzere farklı kumaşlardan üretilen sırt çantası modellerini bulabilirsiniz. Eğlenceli görselleri, rengarenk desenleri ile sıra dışı tasarımı sayesinde çocuğunuzun göz alıcı ve sevimli bir tarza sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Alpacca ürünleri hem kız çocuklarının hem de erkek çocuklarının kalbini fethedecek tarzda özenle seçilen baskılara sahip. Çantanın içerisinde bulunan çift cepli kullanım alanı ile çocuğunuzun hem giysi ve yiyecek gibi ihtiyaçlarını hem de oyuncaklarını rahatça yerleştirerek taşımasını sağlayabilirsiniz. Capcanlı renkleri ve ergonomik tasarımıyla Alpacca çantalar 0-8 yaş aralığındaki bebek ve çocuklar için ideal boyutlarda üretiliyor.

Alpacca sneaker ve casual ayakkabı modelleri ise hem kız hem de erkek çocuklarının giyebileceği unisex karakterde üretiliyor. Trendyol Alpaca mağazasında 21'den 35 numaraya kadar çocuk ayakkabısı modellerini bulmak mümkün. Alpacca sneakerlar sırt çantaları ile kolayca kombinlenebilen özel desenler ile tasarlanıyor. Trendyol'da yer alan Alpacca ürünleri ile çocuğunuzun sevimli, trendy ve capcanlı bir tarza sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

  • Sırt çantası
  • Sneaker
  • Casual ayakkabı
  • Bebek sandalyesi ve koltuğu
  • Armut koltuk
  • Puf
  • Koltuk takımı

Kaliteli Kumaşı ve Ergonomik Modelleriyle Alpacca Koltuk Takımları, Puf ve Bebek Koltuklarıyla Tanışın

Capcanlı Tasarımıyla Alpacca Çanta ve Sneakerlar Trendyol'da Sizi Bekliyor

Alpaca farkıyla üretilen armut koltuklar, bebek koltukları ile puflar kaliteli kumaşı ve canlı renkleriyle dekorasyonunuzun en iyi tamamlayıcısı olarak öne çıkıyor. Yapımında kullanılan birinci kalite boncuk köpük dolgu sayesinde otururken vücudunuzun şeklini alarak konforlu hissetmenizi sağlar.

60-60-60 boyutlarındaki Alpacca bebek koltukları ve 80-80-65 cm boyutlarındaki armut koltukları evinizin her köşesine rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Puf, bebek koltuğu ve armut koltuklar capcanlı renkleri, solmayan kaliteli kumaşıyla size uzun ömürlü bir kullanım vadediyor. Fermuarlı ve astarlı tasarımı sayesinde yıkayarak rahatça kullanabilirsiniz.

Siz de Trendyol Alpacca mağazasındaki koleksiyonları dilediğiniz zaman inceleyebilirsiniz. Eviniz ve çocuğunuz için beğendiğiniz ürünleri yalnızca bir tık ile sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz. Her daim göz alıcı tasarımı ve kalitesi ile fark yaratan Alpacca ürünleri Trendyol'un hızlı kargo hizmeti ile kısa sürede talep ettiğiniz adrese gönderilir. Sizden yalnızca bir tık kadar uzakta bulunan bütçenizin dostu Alpacca kampanyalarını zahmetsizce takip edebilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyat politikası, kaliteli ürünleri ve benzersiz tasarımları kullanıcılarına sunan Trendyol'a özel Alpacca fırsatlarını yakalayarak özel indirimlerden yararlanabilirsiniz.