En çok satanlar !

En Yeniler

En Çok Değerlendirilen

Triko Rahatlığı !

Daha fazla ürün

Alba

Alba Ayakkabı Modelleri Trendyol’da!

Alba

Birbirinden kaliteli ayakkabıları sizlerle buluşturan Alba, sektördeki yolculuğuna 1979 yılında Gaziantep'te küçük bir atölyeyle başladı. Ürettiği kaliteli erkek ayakkabıları ile kısa süre içerisinde tanınan bir marka oldu. 2000’li yılların başında ikinci kuşak yöneticilerin girişimleriyle global pazara açıldı. 2010 yılında Gaziantep’te yeni fabrikalarına taşınan marka, yenilenen modern üretim süreçleri ile beraber günlük ayakkabı üretimlerini bin çifte kadar çıkardı. Günümüzde ise gelişen teknolojiyi yakından takip ederek hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Sunduğu kaliteli ayakkabıların doğrudan üreticisi olması Alba’yı rakiplerinden daha farklı bir yere konumlandırıyor. Kendi üretimlerini yapan Alba ayakkabı fiyatları ve modelleriyle oldukça dikkat çekici bir çizgide ilerliyor. Kaliteli ve konforlu ayakkabılarını avantajlı fiyatlar karşılığında kullanıcılara sunuyor.

Gaziantep’te doğan Alba Türkiye'nin her noktasına ve yurt dışına ürettiği deri ayakkabıları artık Trendyol güvencesi ile ulaştırıyor. Günlük ayakkabı, iş ayakkabısı, bot, loafer, sneaker gibi farklı çeşitlerde ürünlerini beğeninize sunan Alba’ya siz de Trendyol güvencesi ile ulaşabilirsiniz.

Trendyol Alba mağazasında bulabileceğiniz kategoriler ise şöyle:

  • Casual Ayakkabı
  • Bot
  • Klasik Ayakkabı
  • Sneaker
  • Loafer
  • Cüzdan

Alba İş Ayakkabısı ve Aksesuarlarla Şıklık Sizinle

Klasik erkek giyiminin en önemli tamamlayıcısı şık bir ayakkabıdan geçer. Sektördeki 40 yıllık tecrübesi ile Alba erkek ayakkabısı ve aksesuarlarında oldukça geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Ürettiği ayakkabılarda kalite ve konfordan vazgeçmeyen Alba içi dışı deri şık iş ayakkabıları üretiyor. Bağcıklı, tokalı ve düz tasarım çizgisinde ürettiği ayakkabı modellerinde şıklık ve konforu eş zamanlı olarak müşterilerine sunuyor. Klasik ayakkabı modellerinde olduğu gibi aksesuarlarda da malzeme olarak çoğunlukla hakiki deri kullanılıyor. Tasarım ve malzeme çizgisi ile Alba kaliteden ödün vermeden şıklığınızı tamamlıyor.

Ayakkabı modellerinin yanı sıra Alba cüzdan ihtiyaçlarınız için de çözümler üretiyor. Ayakkabılarınızla takım yapmak ya da sevdiklerinize hediye etmek için cüzdan arıyorsanız Trendyol Alba mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Alba Erkek Hakiki Deri Ayakkabı Modelleriyle Konforu Hissedin

Alba Ayakkabı Modelleri Trendyol’da!

Bir ayakkabının kalitesi ve konforu malzemesiyle doğrudan ilişkili. Bu bağlamda Alba ayakkabı malzemeleri konusunda da oldukça seçici davranıyor. Çoğunlukla hakiki deri tercih ederek şıklığı ve konforu mükemmel bir şekilde bir araya getiriyor.

Nefes alabilme özelliğine sahip olan hakiki deri ayakkabılar, sıcak havalarda dahi ayaklarınızı serin tutar. Nemi emdiği için ayakta oluşabilecek kötü kokuları önlemeye yardımcı olur. Doğal ve yumuşak olduğu için belirli bir miktar esneyebilir. Çabuk yıpranmayan, kopmayan dayanıklı bir malzemeye sahip olur. Tüm bu özellikleri ile hakiki deri, Alba ustalarının elinde işlenerek sizlerle kaliteli ayakkabılar olarak buluşuyor. Ayakkabı konforu için malzeme kalitesi kadar taban seçimine de önem veren Alba, erkek hakiki deri ayakkabı modellerinde rahat ve hafif tabanları tercih ediyor.

Trendyol Alba mağazasında hem kendiniz hem de sevdikleriniz için geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Siz de mağazanın sayfalarını ziyaret ederek tüm Alba ürünleri, fırsatları ve indirimleriyle ilgili detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Trendyol Alba mağazasını takip ederek kampanyalardan haberdar olabilir, Trendyol farkıyla güvenli ve hızlı alışveriş yapabilirsiniz.