Mikrofiber Ürünler

Korseler

Atlet ve Slip

Avantajlı Paketler

En çok satanlar

Daha fazla ürün

AFM

AFM birbirinden kaliteli kişisel bakım, temizlik ve iç giyim ürünlerinin satışını yapan bir marka. Trendyol AFM mağazası üzerinden cildinizin ihtiyacınız olan ürünlere kolaylıkla ulaşabilir, rahat ve toparlayıcı iç giyim parçalarına sahip olabilirsiniz. Dilerseniz alışverişinizi tamamlamadan önce AFM yorumlarını okuyarak alacağınız ürünler hakkında fikir sahibi olabilir, mağazayı takip ederek AFM fırsatlarından ve kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

AFM Giyim Ürünleri İle Daha Sıkı ve Genç Bir Görünüme Kavuşun!

AFM Giyim Ürünleri İle Daha Sıkı ve Genç Bir Görünüme Kavuşun! 

Birçok iç giyim ürünü ve toparlayıcı modeliyle kaliteyi ve konforu bir arada vadeden AFM mağazası, en seçkin parçalarını Trendyol'da sizin beğeninize sunuyor. Size de kalite standartlarının üzerinde olan AFM Proslim ürünleri ile rahatlığın tadını çıkarmak kalıyor.

AFM termal tayt modellerinin vücut şekillendirici özellikleri sayesinde kısa zamanda çok daha sıkı bacaklara sahip olabilirsiniz. Daha fit bir görünüme kavuşmak için AFM korse tayt modellerini de tercih edebilirsiniz. AFM inceltici tayt ve medikal tayt çeşitlerini düzenli olarak kullanmanız halinde bacak bölgenizdeki farkı kendi gözlerinizle de görebilirsiniz. Spor yaparken termal tayt modellerini kullanmak enerji harcama seviyenizin artmasını ve daha kolay şekilde terlemenizi sağlar, daha hızlı ve sağlıklı şekilde sıkı bir vücuda sahip olabilirsiniz. Kaliteli bir spor deneyimi yaşamak için AFM kısa tayt ve slip tayt modellerini antrenmanlarınızda gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

AFM atlet ve korse modelleri hafif kumaşları sayesinde, günü konforunuz bozulmadan tamamlamanıza yardımcı olur. AFM toparlayıcı atlet ve korse atlet modellerini, daha fit görünmek ve incelmek için tercih edebilirsiniz. AFM parafin korse modelleri de içinde bulundurduğu parafin maddesi sayesinde daha çabuk terlemenize ve sağlıklı şekilde kilo vermenize yardımcı olur. Antrenmanlarınızda ve günlük hayatınızda ekstra ikinci bir iç giyim ürünü kullanmak istemediğinizde AFM süngerli atlet modelleri imdadınıza yetişir. Sıkı duruşları ve vücudunuzu saran yapıları sayesinde çok daha iyi bir görünüm kazanmanızı sağlar. Özel davetlerinizde daha zinde görünmek ve kıyafetinizi daha iyi taşımak için AFM çıtçıtlı korse ve askılı bel korse modellerini tercih edebilirsiniz. AFM inceltici korse çeşitleri, düzenli kullanımda incelmenize yardımcı olur. AFM agraflı korse çeşitleri, kolay giyilip çıkarma özellikleri sayesinde gün içinde çıkarmanız gereken durumlarda sizi yormaz, ayarlanabilen askıları sayesinde sıkılığını da kendiniz kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. AFM selülit korsesi modelleri, istemediğiniz çatlak görüntüsünü büyük ölçüde ortadan kaldırır, sürekli kullanımda selülit görüntüsünün gözle görülür şekilde azalmasını sağlar. Tüm kullanıcılar için geniş bir ürün yelpazesi içeren mağazada AFM erkek toparlayıcı ve erkek korse modellerine de kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Tüm bu ürünlere ve daha fazlasına ulaşmak için Trendyol AFM mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Kişisel Bakımdan Temizlik Gereçlerine Kadar Birçok Ürün AFM Mağazası'nda Sizi Bekliyor!

Kişisel Bakımdan Temizlik Gereçlerine Kadar Birçok Ürün AFM Mağazası'nda Sizi Bekliyor!

AFM ürünleri arasında kişisel bakımınız ve temizlik için gerekli olan birçok parçaya ulaşabilirsiniz. AFM mop, cam bezi, bez, paspas, mikrofiber eldiven ve havlu gibi bir evin olmazsa olmazları birçok temizlik ürününü en kaliteli halleriyle sizin beğeninize sunuyor. AFM temizlik ürünlerinin fonksiyonel olmaları ve özel kumaşlardan imal edilmeleri sayesinde kısa zamanda az efor sarf ederek daha verimli bir temizlik yapmanız mümkün.

AFM Prominoxil markasının ürünleriyle saçlarınıza ihtiyacı olan nem ve ışıltıyı kazandırabilirsiniz. Saç bakım ürünleri arasında bulunan AFM şampuan, saç bonesi ve banyo bonesi çeşitleriyle saçlarınızın çok daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlayabilirsiniz. AFM sir ağda makinesi, ağda kutusu, banyo kesesi gibi diğer ürünlere de Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Siz de dilediğiniz zaman Trendyol AFM mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, almak istediğiniz ürünleri sepetinize eklemek. Daha sonra almayı seçtiğiniz ürünler Trendyol'un hızlı ve güvenilir kargo hizmeti sayesinde adresinize teslim edilir. Aklınıza takılan tüm sorular için Trendyol üzerinden AFM iletişim kanalını kullanabilir, mağazayı takip ederek AFM indirimlerinden haberdar olabilirsiniz.