Madame Coco Manon Yastık Kılıfı Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Madame Coco Manon Yastık Kılıfı Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün Açıklaması : Manon Ranforce 2'li Yastık Kılıfı - Taş Nude renkleriyle oldukça sade bir tasarıma sahip olan Manon Ranforce 2'li Yastık Kılıfı, dilediğiniz renkteki pike ya da yorgan kılıfınız ile kombin ederek kendi zevkinizi ve yaratıcı tarzınızı sergileyebilirsiniz. İsterseniz sade kombinlerinize uydurarak dingin bir hava yaratabilir, isterseniz renkli kombinleriniz için seçtiğiniz tonla enerjinizi dengeleyebilirsiniz. Elbette Madame Coco'da! Teknik Özellikler : Kumaş Türü: %100 Pamuk Kumaş Dokuması: Ranforce Renk: Taş Ölçü: 50x70 cm Özellik: Rengi Atmaz, Çekme Yapmaz Üretim Yeri: Türkiye Yıkama Talimatları: *30 derecede yıkayınız. *Düşük sıcaklıkta ütüleyiniz. *Beyazlatıcı kullanmayınız. *Kuru temizleme yapmayınız. *Makine kurutma yapılmaz. Paket İçeriği : Yastık Kılıfı: 2 Adet

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 50 x 70
  • Renk Gri
  • Beden 50 x 70
Geri Bildirim Ver

Madame Coco Manon Ranforce 2'li Yastık Kılıfı - Taş

Madame Coco Manon ranforce 2'li yastık kılıfı taş rengi ile sadeliği ön plana çıkarır. 2’li yastık kılıfı sayesinde yatak odanızda aynı tonu kullanabilirsiniz. Renk tonu ile sade ve zarif bir tasarıma sahiptir. Sadeliği ve şıklığı seviyorsanız Madame Coco 2’li yastık kılıfını tercih edebilirsiniz. Kolay uyum sağlayan renge sahip olan bu ürünü dilediğiniz pike ya da yorgan ile kullanabilirsiniz. Siyah, beyaz, kırmızı gibi renklerde nevresim takımlarınız ile kombin haline getirebilirsiniz. %100 pamuk kumaş dokumasıdır. Bu sayede gece boyu rahat uyku uyumanızı sağlar. Şık tasarımı sayesinde sadece dekoratif yastık kılıfı gibi de kullanabilirsiniz. 50 x 70 cm olarak tasarlanan bu ürün, standart yastıklar için uygundur. Kaliteli kumaşı sayesinde uzun yıllar kullanılabilir. Konforu ve şıklığı evinize getirebilirsiniz.

  • %100 pamuk
  • 2’li kılıf
  • Konforlu ve şık

Madame Coco Manon Ranforce Taş Yastık Kılıfı Özellikleri

Madame Coco Manon Ranforce Taş Yastık Kılıfı Özellikleri

Madame Coco Manon ranforce 2'li taş yastık kılıfı yıkandığı zaman solma yapmaz, böylece yatak odanız her zaman şık ve zarif görüntüsünü korur. Sade tasarımıyla her pike veya yorgan kılıfına uyum sağlar. Yatak odanızda kendi zevkinizi ön plana çıkarmak istiyorsanız bu yastık kılıfını tercih edebilirsiniz. Farklı nevresim setleri ile kullanarak tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Dilerseniz renkli ürünlerle kullanarak canlı bir yatak odası oluşturabilirsiniz. Tercihinizi sadelikten yana kullanıyorsanız düz renk çarşaf ve yorgan kılıfları ile kullanabilirsiniz. Aynı zamanda dilerseniz misafirleriniz için de kullanabilirsiniz. Hem sevdiklerinize hem de kendinize sağlıklı uyku sunabilirsiniz. %100 pamuk kullanılarak tasarlanan bu ürün insan sağlığı göz önüne alarak tasarlanır. Cilde zarar vermeden gece boyu aşırı terlemeyi önleyerek konforlu uykunun tadını çıkarmanızda yardımcı olur. Yıkama sonrasında çekme yapmayan bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Madame Coco Manon Ranforce Yastık Kılıfı Avantajları

Madame Coco Manon Ranforce Yastık Kılıfı Avantajları

Madame Coco yastık kılıfı kendi zevkinizi ön plana çıkarmanızda yardımcı olur. Nude rengi ile her renk ile kolayca uyum sağlar. Kaliteli kumaşı ve yapısı sayesinde formunu ve rengini her yıkama sonrası korur. Manon ranforce yastık kılıfı 30 derecede yıkanması için gerekir. Kurutma makinesi için uygun değildir. Kırışıklıklarını gidermek için düşük ısıda ütü yapılması gerekir. Beyazlatıcı gibi maddelerin ürün üzerinde kullanılması zarar verebilir. Yıkama talimatına uygun olarak yıkandığı takdirde yatak odanızda uzun yıllar aynı görüntüsünü korur. Dilediğiniz zaman istediğiniz ürün ile uyum içerisinde kullanabilirsiniz. Bazen sadelik istiyor bazen de canlı görüntülerden hoşlanıyorsanız isteğinize göre farklı nevresimlerle kombin haline getirebilirsiniz. Madame Coco Manon ranforce 2'li taş yastık kılıfı kullananlar yatak odalarını istedikleri gibi dizayn edebilir ve konforlu uykunun tadını çıkarabilir.

Madame Coco Manon Ranforce Yastık Kılıfı Fiyatı

Madame Coco Manon Ranforce Yastık Kılıfı Fiyatı

Madame Coco Manon ranforce 2'li taş yastık kılıfı fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. İnsan sağlığına uygun olarak tasarlanan bu ürün şık ve zarif duruşundan ödün vermez ve daima dikkat çeker. Uzun süre yeni görünümü koruyarak misafir odanızın ve yatak odanızın şık gözükmesinde yardımcı olur. Açık mürdüm rengi her dönem modasını korur ve evinize gelen herkesi kendine hayran bırakır. Yastık kılıfında hem rahatlık hem de şıklık arıyorsanız Madame Coco kalitesini tercih edebilirsiniz. Deliksiz uykunun kayfini bu ürün ile sürebilirsiniz. Dilediğiniz pike ya da yorgan kılıfı ile uyum içerisine sokarak kullanabilirsiniz. Madame Coco Manon ranforce 2'li taş yastık kılıfı yorumlarını okuyabilir ve ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol’dan uygun fiyatlara Madame Coco Manon ranforce yastık kılıfını satın alarak rahatlığın ve şıklığın tadını çıkarabilirsiniz.