1
Yastık kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Madame Coco Klimalı Yastık - Beyaz/açık Gri - 50x70 Cm

210 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Madame Coco Klimalı Yastık - Beyaz/açık Gri - 50x70 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Madame Coco Satıcı Ünvanı: DEHA MAĞAZACILIK EV TEKSTİLİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0273064836200012 Vergi Kimlik Numarası: 2730648362
    Bu ürün Madame Coco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klimalı Yastık - Beyaz/Açık Gri Microfiber yapısı ve yumuşaklığıyla uyku kalitenizi arrtıracak klimalı yastık ile konfor alanlarınızı yenileyin!Uyku sırasında oluşabilecek nemi ise hapseder kullanılmadığı saatlerde bunu havaya salar. Sıcaklık değişimlerine karşı boynunuzu korur ve size kaliteli bir uyku sunar. Kaliteli bir uyku için Madame Coco'yu seçin. -Doğal ve terleme yapmaz yapıdadır. -Koku yapmaz. yıkanabilir. -Hava alabilir kenarlara sahiptir. -Yüksek Hava Alma özelliği ile yıkaması ve kurutması kolaydır. Teknik Özellikler: Dış Kumaş: Mikrofiber İç Dolgu: Silikon Elyaf Renk: Beyaz/Açık Gri Ağırlık: 700 gr Ölçü: 50x70 cm Üretim Yeri: Türkiye Paket İçeriği: Yastık: 1 Adet

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Mikrofiber
  • Dolgu Materyali Elyaf
  • Özellik Antibakteriyel
  • Boyut/Ebat 50 x 70
  • Renk Beyaz
  • Ağırlık 0 - 499 gr
  • Beden 50 x 70

Yıkama Talimatları

  • Type 0
Geri Bildirim Ver

Madame Coco 1KYAST0143-8682116222174 Beyaz / Açık Gri Klimalı Yastık

Konforlu uyku için kaliteli bir yastığa ihtiyaç vardır. Madame Coco beyaz açık gri klimalı yastık, bu ihtiyacınızı gidermek için özel olarak tasarlanır. Bu yastık, yumuşak üst yüzeyi ve başınıza göre şekil alan iç dolgusu ile dilediğiniz her pozisyonda konforlu bir uyku deneyimi sunar. Ürün, hava alan ve nemi hapseden yapısı sayesinde son derece sağlıklı ve hijyenik bir yastıktır. Ürünün yıkanıp kurutulması da oldukça kolaydır. Kaliteli, konforlu, sağlıklı ve hijyenik bir uykunun hayalini kuranlar, Madame Coco beyaz açık gri klimalı yastığı gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

  • Standart ölçülerde üretilir.
  • Dış yüzeyi mikrofiber kumaşla kaplı, içi ise silikon elyafla doludur.
  • Hava alabilen ve terletmeyen özelliğe sahiptir.

Madame Coco Klimalı Beyaz Açık Gri Yastığın Özellikleri

Madame Coco Klimalı Beyaz Açık Gri Yastığın Özellikleri

Madame Coco beyaz açık gri klimalı yastık, 50 x 70 cm standart ölçülere sahip olması sebebiyle hemen her yastık kılıfı ve yatağa kolaylıkla uyum sağlar. Ürünün ağırlığı 700 gram, renkleri ise beyaz ve açık gridir. Bu yastık, son derece dolgun bir görünüme sahiptir. Madame Coco klimalı yastığın dış kumaşı mikrofiber, iç dolgusu ise silikon elyaftır. Mikrofiber, dayanıklı bir kumaş türü olduğu için bu yastığı defalarca yıkayarak uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz. Ürünün temizliği de son derece kolaydır. Bu yastığı çamaşır makinesinde 30 derecede yıkayabilirsiniz. Yıkama esnasında ağartıcı malzeme kullanmamaya dikkat etmelisiniz. Yıkadıktan sonra ise yastığın kendi kendine kurumasını bekleyebilirsiniz. Madame Coco beyaz açık gri klimalı yastık için çamaşır kurutma makinesi kullanmanız tavsiye edilmez.

Madame Coco Klimalı Beyaz Açık Gri Yastık Yumuşak mı?

Madame Coco Klimalı Beyaz Açık Gri Yastık Yumuşak mı?

Madame Coco klimalı yastık, uyku esnasında baş ve boynunuzun ihtiyaç duyduğu en doğru yumuşaklığa sahiptir. Yastığın dış yüzeyinin kaplandığı mikrofiber, yumuşak ve hafif bir kumaş türüdür. Bu kumaşın su geçirmez bir özelliğinin bulunmasının yanı sıra nem emiciliği de yüksektir. Dolayısıyla bu yastıkla uyurken terlemezsiniz. Ürünün iç dolgusunda bulunan silikon elyaf ise kafanızın yerleşimine göre şekil alarak başınızı destekler. Böylece yastığın hangi tarafına yatarsanız yatın aynı dolgunluk ve yumuşaklığı hissedersiniz. Yastığın tek tarafı, diğer yastıklar gibi bir süre sonra ezilmez. Aynı zamanda silikon elyaf da hava alarak dış yüzeydeki mikrofiber kumaşın terletmeme özelliğini destekler. Size de yalnızca beyaz / açık gri klimalı yastık ile yumuşak ve konforlu bir uykunun keyfini sürmek kalır.

Madame Coco Klimalı Beyaz Açık Gri Yastık Kaliteli mi?

Madame Coco Klimalı Beyaz Açık Gri Yastık Kaliteli mi?

Madame Coco beyaz açık gri klimalı yastık, kullanıcısına huzurlu ve sağlıklı bir uyku sunmak için özel olarak tasarlanan kaliteli bir üründür. Bu yastık, mikrofiber kumaşı sayesinde uyku sırasında oluşabilecek nemi hapseder. Dış yüzeyindeki gözenekler yardımıyla da ürün, yastığı kullanmadığınız zamanlarda uyku sırasında hapsettiği nemi havaya sağlar. Böylece her gece yattığınızda hijyenik ve yenilenmiş bir yastığa kavuşursunuz. Aynı zamanda bu ürün, sıcaklık değişimlerine karşı boynunuzu korur. Yastık, hava geçirgenliği bulunan kenarları sayesinde kötü kokuyu engeller. Ürün, uzun bir kullanım ömrü sunar. Madame Coco beyaz açık gri klimalı yastık yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilmeniz mümkündür. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.