Madame Blue Süngerli Koltuk Çekyat Örtüsü Damar Desenli Parlak Ve Kaymaz Örtüsü Mürdüm

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Madame Blue Süngerli Koltuk Çekyat Örtüsü Damar Desenli Parlak Ve Kaymaz Örtüsü Mürdüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SC HOME EV TEKSTİLİ Satıcı Ünvanı: SC HOME EV TEKSTİLİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757086569800001 Vergi Kimlik Numarası: 7570865698
    Bu ürün SC HOME EV TEKSTİLİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Süngerli Koltuk Çekyat Örtüsü Damar Desenli Parlak ve Kaymaz Örtü 1 SİPARİŞTE 1 ADET GÖNDERİM SAĞLANMAKTADIR. %100 Polyester özellikli leke tutmayan ipeksi kumaştır.
  • Ürünümüz 175x215cm ebata sahiptir. Normal bir Çekyat&
  • Kanepeye rahatlıkla olur.
  • Koltuklarınız da kesinlikle tüylenme yapmaz. Antibakteriyel kumaş yapısına sahip.
  • Süngerli alt yüzeyi sayesinde koltuğunuzda seriliyken kayma toplanma yapmaz.
  • Dekoratif desenlere sahip üst yüzeyi olduğundan evinize şıklık katar.
  • Her türlü leke ve kire karşı korumalıdır.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Boyut/Ebat 175 x 215
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Madame Blue Süngerli Koltuk Çekyat Örtüsü Damar Desenli Parlak ve Kaymaz Örtüsü Mürdüm

Ev içerisinde çok zaman geçirdiğiniz yerlerden biri salondur. Bununla beraber seçtiğiniz mobilyalar ile göz önünde bulunan yer de aynıdır. Oturma odalarında çok kullanılan eşyalar ise koltuklardır. Koltuk takımlarını yıllar boyu kullanabilmek amacıyla bazı önlemler alınabilir. Bu önlemler içerisinde başta koltuk ve çekyat örtüleri gelir. Madame Blue koltuk örtüsü mobilyalarınıza uyum sağlayacak mürdüm rengi ve şıklığı ile salonunuza yeni bir soluk getirir. Bulundurduğu özellikler değerlendirildiği zaman süngerli yapısından dolayı güvenle tercih edildiği görülür. Kanepe ve üçlü koltuklara rahatlıkla uyum sağlar. Ayrıca ürün dokuma yapısı sayesinde tüy toplamaz. Leke ve kirlere karşı korumalı bir yapısı vardır. Antibakteriyel özelliğe de sahip olan modelin dekoratif desenleri sayesinde oturma odanızda güzel bir görüntü yakalayabilirsiniz.

  • Leke tutmayan ipeksi kumaş
  • Damar desenli parlak görüntü
  • Süngerli kaymaz yapı

Madam Blue Koltuk Örtüsü Özellikleri

Madam Blue Koltuk Örtüsü Özellikleri

Madame Blue süngerli koltuk çekyat örtüsü damar desenli parlak ve kaymaz örtüsü oturma takımlarınızın uzun ömürlü kullanılabilmesi için nefes alan kumaşlardan üretilir. Nefes alan kumaşlar çekyatlarınızın hava almasını sağlayarak mobilyalarda koku olmasını engeller. Koltuk örtüsü seçerken dikkat edilmesi gereken hususlardan biri de ürünün materyalidir. Süngerli koltuk çekyat örtüsü mürdüm renge sahip olup, %100 polyester özelliklidir. Bu sayede dekoratif desenli örtü üzerine dökülebilecek herhangi bir madde, yüzeyde leke bırakmaz. Kolaylıkla temizlenebilen yapısı müşteriler tarafından beğenilir. Koltuk örtüsünün ebatı 175x215 cm şeklindedir ve standart bir çekyat ya da kanepeye rahatlıkla olur. Antibakteriyel özelliğe sahip örtü, kullanılan yüzeylerde tüylenme yapmaz. İpeksi yapısıyla dikkat çeken ürünün üzerinde bulunan damar desenli görünümü ile salonunuza hareket katabilir ve aynı zamanda şık bir dekor sağlayabilirsiniz.

Madam Blue Koltuk Örtüsü’nün Kullanımı

Madam Blue Koltuk Örtüsü’nün Kullanımı

Süngerli çekyat örtüsü özelliğine sahip Madam Blue koltuk örtüsü, çok yönlü olarak değerlendirilebilir. Kullanıldığı yüzeyden kaymayan ürün şönil ipliğinden üretilir. Kullanım talimatları doğrultusunda yıkanabilir ya da silinebilir. Ütülenmeye de uygun olan ürün antibakteriyeldir. Damarlı koltuk örtüsü çok amaçlı olmasıyla tam not alırken, çift taraflı kullanıma uygundur. Kenar kesiminin ultrasonic lazer teknolojisi ile yapılmasından dolayı dikiş atması gibi olasılıklar ortadan kaldırılır. Evcil hayvanlarınızın tüyü veya ev içerisinde oluşabilecek tozlardan etkilenmez, kumaş üzerinde barındırmaz. Temizleme aşamalarında çekme gibi bir problem ile karşılaşılmaz. Kullanılan materyalden ötürü tok bir yapıya sahiptir ve böylece koltuk ya da çekyat üzerinde sabit bir şekilde durur. Ürün, iç mekanlarda kullanıldığında renklerde solma görülmez. Mobilyanızın boyutu da göz önünde bulundurulduğunda, örtünüzü koltuğun her iki kolçağını kapatmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Madam Blue Koltuk Örtüsü Fiyatları ve Yorumları

Madam Blue Koltuk Örtüsü Fiyatları ve Yorumları

Tek bir dokunuş ile salon dekorasyonunuz olduğundan çok farklı bir hale bürünebilir. Bunu birçok şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Seçeneklerden birisi de hem mobilyanızın ömrünü uzatmak hem de oturma odanıza yeni bir hava katmak için kullanılabilecek koltuk örtüleridir. Madam Blue bu modeli salonunuza farklı bir dokunuş katmak için üretir. Madame Blue süngerli koltuk çekyat örtüsü damar desenli parlak ve kaymaz örtüsü fiyat olarak satın alınan dönem ve barındırdığı koşullar dahilinde farklılık gösterebilir. Nefes alan yapısı, polyester içerikli tok kumaşı ile kullanıldığı alanda zarif bir görüntü sağlarken aynı zamanda koltuklarınızın kirlenmesini de engeller. Kötü koku engelleme ve kolay temizlenebilme özellikleriyle pratikliği hedefleyen örtü mürdüm rengi zemin üzerinde parlak damar desenlerine sahiptir. 8698856610232 kodlu bu ürünü Trendyol farkı ve güvencesi ile kolayca satın alabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Madame Blue süngerli koltuk çekyat örtüsü damar desenli parlak ve kaymaz örtüsü yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.