1
Sulama Başlıkları kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Madalyon Cmc Medalyon 7 Çeşit Püskürtme Sulama Tabancası Seti Bahçe Hortum Su

145 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
149,90 TL
4. Ürüne %35 İndirim
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %30 İndirim
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Madalyon Cmc Medalyon 7 Çeşit Püskürtme Sulama Tabancası Seti Bahçe Hortum Su

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VirtuMarket Satıcı Ünvanı: EMRULLAH ALPSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0580304836
    Bu ürün VirtuMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Medalyon 7 Çeşit Püskürtme Sulama Tabancası Seti Bahçe Hortum Su ÖNEMLİ NOT:TETİĞE BASARKEN FONKSİYON AYARI YAPMAYINIZ.
Geri Bildirim Ver

Madalyon 7 Çeşit Püskürtme Sulama Tabancası Seti

Sulama gibi bahçe işleri, tüm günün stresinden ve yorgunluğundan kurtulmak için en güzel aktivitelerden biridir. Madalyon 7 çeşit püskürtme sulama tabancası seti, bu işi daha konforlu ve etkili hâle getirir. Farklı uçları bulunan tabanca seti, basit bir hortuma takılarak rahatlıkla kullanılabilir. Tabanca gibi tetikli çalışma prensibi bulunan set, herkes için keyifli ve konforlu bahçe sulama imkânı verir. Ürün üzerinde yer alan ayarlanabilen yedi püskürtme seçeneği, bahçe sulamanın yanında eşya, zemin ve araba yıkarken de kullanılabilmesini sağlar. Bu sayede geniş bir kullanım alanına hitap eden tabanca seti, musluk adaptörlerine de sahiptir.

  • Özellik: Tabanca formu ile kolay sulama ve yıkama
  • Fonksiyon: Koni, sağanak, sisleme, duş, jet, düz ve merkez püskürtme
  • İçerik: Normal ve stoplu 2 musluk bağlantısı, 1 musluk adaptörü, 1 tabanca

Madalyon Bahçe Sulama Tabancası Seti Özellikleri Neler?

Madalyon Bahçe Sulama Tabancası Seti Özellikleri Neler?

Madalyon 7 çeşit püskürtme sulama tabancası seti, bahçe sulama işini son derece kolaylaştırır. Madalyon tabanca, farklı fonksiyonlara sahip olması sayesinde suyu, geniş ölçülerdeki bahçelerin en uç noktalarına kadar ulaştırır. Özellikle uzak mesafelere ulaşabilen püskürtme uçları, sulanan bahçe içerisinde dolaşmanızı ve ayaklarınızın çamur olmasını engeller. Tabancanın püskürtme kısmı, sağa ve sola çevrilerek farklı fonksiyonlar arasında geçiş yapılabilir. Çıtçıtlı dönebilen uç kısmında püskürtme uçlarının isimleri de yer alır. Cone, center, flat, jet, shower, mist ve soaker uçları, yapmak istediğiniz işleme göre farklı hız ve yoğunluklarda su püskürtür. Set içinde yer alan adaptörler ve bağlantı elemanları ise tabancanın her hortumla uyumlu kullanılabilmesini sağlar. Adaptörler, güvenli ve konforlu bir kullanım için hortum, musluk ve tabanca bağlantılarını daha sağlam hâle getirir.

Madalyon 7 Çeşit Püskürtme Sulama Tabancası Seti Pratik mi?

Farklı püskürtme seçenekleri sunan tetikli bahçe sulama tabancası seti son derece pratik ve rahattır. Bu ürün, özellikle büyük ölçülerdeki bahçeleri saatlerce detaylı şekilde sulama zahmetini ortadan kaldırır. Madalyon 7 çeşit püskürtme sulama tabancası seti, bulunduğunuz noktadan bahçenin uzak mesafelerini de sulayabilmenizi sağlar. Farklı uçlar, suyu bitkilerin ihtiyaç duyduğu sulama modeline göre verir. Örneğin yağmurlama tekniği ile sulanması gereken narin çiçekler için sisleme ucu uygun olur. Bunun yanında yavaş ve çok suya ihtiyaç duyan bitkiler ise sağanak, yani soaker ayarı ile sulanabilir. Jet ayarı ise hem uzak mesafeleri sulamak hem de zemin ve araç yıkamak için oldukça kullanışlıdır. Bunun yanında su ne kadar hızlı çıkarsa çıksın tabanca setine hâkim olmak son derece kolaydır.

Madalyon Sulama Tabancası Seti Nerelerde Kullanılır?

Madalyon 7 çeşit püskürtme sulama tabancası seti, farklı su çıkışı seçenekleriyle her alana hitap eder. Bahçe sulama ürünleri arasında yer alan tabanca seti, sis, sağanak, jet gibi farklı uçlarıyla araç yıkamayı da oldukça kolaylaştırır. Özellikle arabasını kendi başına yıkamayı tercih edenler, yüzey yıpratıcı ürünlere ihtiyaç duymadan jet ucunu kullanabilir. Jet ayarı ile hızlı ve sert çıkan su, tekerlekler dâhil arabanın tüm dış yüzeyini kısa sürede tertemiz yapar. Flat ve center gibi yoğun ve geniş açılı uçlar ise zemin ve duvar temizliği için oldukça uygundur. Bunun gibi tüm uçlar, bahçede taş ve beton zeminleri fırça ve süpürge gibi araçlara gerek duymadan temizleyebilme imkânı verir. Sadece tabancanın tetiğine basarak evinizin veya iş yerinizin zeminini ve duvarlarını zahmetsiz şekilde yıkayabilirsiniz. Madalyon 7 çeşit püskürtme sulama tabancası seti yorumlarını inceleyerek geniş kullanım alanları hakkında fikir edinebilirsiniz. Bu ürünü, en uygun fiyatlarla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.