Machka Salıncak Suzuki Maruti- Alto 84-02

613,69 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Machka Salıncak Suzuki Maruti- Alto 84-02

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: suzukicakiroto Satıcı Ünvanı: HASAN ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210372053
    Bu ürün suzukicakiroto tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SALINCAK SUZUKİ MARUTTİ 84-99 ürün taiwan malıdır 1.sınıf kalitedir adet fiyatıdır Fiyatı Uygun Mu? Eşsiz kaynak bulma yöntemimiz ve merkezi stoğumuz sayesinde mümkün olan en iyi fiyata almanızı sağlıyoruz. suzukiotoparca Online Oto Yedek Parça Mağazası Tüketici odaklı suzukiotoparca online oto yedek parça mağazamız, müşterilere kapılarına kadar hizmet vermek için kapsamlı bir merkezi İstanbul ve Antalya depolar ağı ve fiziksel mağaza ile destekleniyor. "Güven karşılıksız verilmez, kazanılması gerekir." suzukiotoparca ile güven, sürekli hassasiyet ve güvenilir hizmet ile birlikte geniş ve gelişen yüksek kaliteli ürün yelpazemiz aracılığıyla sağlanır. Sağlam hizmetler, makul ve piyasadaki en iyi fiyatlar, rahat, şeffaf ve hızlı işlemlerimiz sayesinde yolculuğunuzu sorunsuz hale getirmekten büyük gurur duyuyoruz. Satıştaki tüm ürünlerimize güveniyor ve arkasındayız. İade ve Değişimlerde Giden ve Gelen Kargo Alıcıya Aittir. Bu ürün eşdeğer yedek parça olup birebir ölçülerdedir. Kargo Bilgisi : Anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleri ile mesafeye bağlı olarak 1 ila 2 gün içinde ürün adresinize teslim edilmektedir. Gönderim ücreti ürünün parasını ödemeden (satın almadan) önce sistem tarafından size belirtilecektir. Satın alınan ürünler Üretici / İthalatçı firmanın analizleri neticesinde garanti kapsamına alınmıştır. Satın alınan ürünleri, aracınıza uymadığında veya memnun kalmadığınızda 7 gün içerisinde, kullanmadan ve ambalajı hasar görmeden ( Tekrar satılabilirlik özelliğini yitirmeden ) iade edebilirsiniz. Satın aldığınız ürünlerin farklı olmaması için, ürün fotoğrafları ile numunesini karşılaştırmanızı önemle tavsiye ederiz. UYARI: Disk, helezon, bagaj amortisörü vs. gibi ürünler ürün açıklamasında takım yazmıyorsa ve takım olarak ihtiyacınız varsa 2 adet almanız gerekir. Ürün açıklamasında takım, paket vs. yazmıyorsa ürün adet fiyatıdır. İSTANBUL MERKEZ ADRES: İÇERENKÖY MAHALLESİ DOĞANBEY CAD ERTAÇ SOKAK NO:27/C ) (ANTALYA ŞUBE: ŞAFAK MAH AKDENİZ OTO SAN SİT 5029 SOKAK NO:91 KEPEZ ANTALYA )

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Suzuki Swift
Geri Bildirim Ver