mabrum gıda Kampanya 5 Kg Medine Mebrum Hurma

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

mabrum gıda Kampanya 5 Kg Medine Mebrum Hurma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MABRUM GIDA Satıcı Ünvanı: AYDIN TOPLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8540545166
    Bu ürün MABRUM GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 KGMebrum Medine Hurması
  • Hurma denince akla gelen, kahverengine sahip, ince kabuklu, lezzetli ve besleyici bir çeşittir. Hac ve Umre ziyaretlerinde ikram edilmek üzere en çok tercih edilen cinstir. Bu hurma Türk insanının damak tadına hitap eden ve Türkler tarafından en çok rağbet gören türdür. 500 g Mebrum Medine Hurması yaklaşık 48 adet hurma içerir.
Geri Bildirim Ver

Mabrum Gıda Kampanya 5 kg Medine Mebrum Hurma

Hurma, lezzetli tadı ve sağlığa faydalı sebebi ile pek çok kişinin sık sık tercih ettiği bir yiyecektir. Mabrum Gıda kampanya 5 kg Medine Mebrum hurma sayesinde siz de bu sağlıklı ürünün faydalarından yararlanabilirsiniz. 1 paket içerisinde toplam 5 kg ürün bulunur. Uzun süre rahat bir şekilde tüketebileceğiniz ürünü ideal saklama koşulları altında dilediğiniz sürece saklayabilirsiniz. Medine Mebrum hurma, ideal rengi ve lezzetli aroması sebebiyle oldukça fazla rağbet görür. Özel dış paketi sayesinde ürünler zarar görmeden size ulaştırılır. Kahverengi görünümü ile tazeliğini belli eden ürün, oldukça lezzetlidir. İnce kabuklu yapısı sayesinde tüketirken dişlerinize takılmaz. Siz de Hac ve Umre gibi özel dini ibadetler sonrasında sizi ziyarete gelen misafirlerinize ikramlık olarak verebilirsiniz.

  • İnce kabuklu
  • İdeal kahverengi görünüm
  • Lezzetli ve besleyici

Avantajlı 5 kg Medine Mebrum Hurma Fiyatı

Avantajlı 5 kg Medine Mebrum Hurma Fiyatı

Mabrum Gıda kampanya 5 kg Medine Mebrum hurma fiyatı belirlenirken ürünlerin tazeliği ve paket içerisinde bulunan ürün miktarı dikkate alınır. Taze ürünlerin paketlenmiş olarak size sunulduğu bu 5 kg ambalaj içerisindeki hurmalar oldukça lezzetlidir. 5 kg paketi sizi uzun süre idare eder. Bu sayede ürünü dilediğiniz gibi bolca ikram edebilirsiniz. İnce kabukları ile ürünün tadı oldukça lezzetlidir. İdeal kahverengi görünüme sahip olan hurmalar hijyenik bir şekilde paketlenir. 5 kg paket içerisinde size iletilen bu hurmaların faydaları düşünüldüğünde ürünün fiyatının oldukça uygun olduğu söylenebilir. Hurma, lezzetli olmasının yanında aynı zamanda sağlığınız için faydalı bir atıştırmalık olarak kullanılabilir. Doğal şeker içeriği ile diyet atıştırmalığı olarak sık sık tercih edilir. Yüksek lif içeriği sayesinde ürün aynı zamanda sindirim sisteminiz üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir.

Mabrum Gıda Kampanya 5 kg Yorumları

Mabrum Gıda Kampanya 5 kg Yorumları

Mabrum Gıda kampanya 5 kg Medine Mebrum hurma yorumları ürünün lezzetine odaklanır. Taze hurmalardan oluşan paket içerisindeki ürünler kahverengi bir görünüme sahiptir ve aynı zamanda ince kabukludur. Lezzetli olmalarının yanında sağlığınız için de sayısız faydası bulunan bu ürünü gönül rahatlığıyla sevdiklerinize ikram edebilirsiniz. 5 kg’lık büyük paket sayesinde ürünü dilediğiniz miktarda bitme endişesi olmadan tüketebilirsiniz. Hac ve Umre ziyaretleri sonrasında sizi ziyarete gelen kişilere ikram edebileceğiniz hurmaları aynı zamanda günlük diyetinize ekleyerek ürünün faydalarını görebilirsiniz. İçerisinde bulunan doğal şeker sayesinde tatlı krizleri sırasında bu faydalı atıştırmalığı tüketebilirsiniz. Sindirim sistemi üzerinde de faydaları bulunan hurmayı her zaman dilediğiniz gibi yiyebilirsiniz. Lezzetli tadı ve sağlığa faydaları ile sık sık tercih edilen bu ürünün 5 kg’lık paketine siz de sahip olabilirsiniz.

Mebrum Lezzetli Hurma 5 kg Paket Özellikleri

Mebrum Lezzetli Hurma 5 kg Paket Özellikleri

Mebrum hurma 5 kg paketi içerisinde oldukça fazla ürün bulunduğundan bu paketi hurma sever kişilere hediye edebilirsiniz. Sağlığa pek çok faydası bulunan ürünü tüketerek siz de vücudunuzdaki faydalarını kendiniz görebilirsiniz. 5 kg’lık paket içerisindeki hurmalar taze mahsuldür ve oldukça lezzetlidir. İnce kabuklu ve etli olduklarından ürünler lezzetlidir ve ikramlık olarak sunulabilir. Hac ve umre ziyareti yapan kişiler bu paket içerisindeki hurmaları ikramlık olarak kullanabilir. 500 gram hurma içerisinde yaklaşık olarak 48 adet hurma bulunur. İçerisinde bol bol hurma bulunan bu paket içerisindeki ürünleri bitme endişesi olmadan misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Lezzetli olmasının yanı sıra ürün aynı zamanda sağlığınız için de oldukça faydalıdır. Hurma Mebrum gıda 5 kg’lık pakete sahip olmak istiyorsanız ürüne Trendyol üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.