M.Ü. İLAHİYAT FAKÜLTESİ VAKFI YAYINLARI Tefsir Usulü Muhsin Demirci

260 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
251,71 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
263,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250,75 TL
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

M.Ü. İLAHİYAT FAKÜLTESİ VAKFI YAYINLARI Tefsir Usulü Muhsin Demirci

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rağbet Kitap Satıcı Ünvanı: RAĞBET YAYINCILIK DAĞITIM VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734097463100001 Vergi Kimlik Numarası: 7340974631
    Bu ürün Rağbet Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tefsir usulü Prof. Dr. Muhsin demirci / m.Ü. Ilahiyat fak. Vakfı yayınları Basım yılı: 2016
  • Baskı: 47
  • Sayfa sayısı: 360
  • Kağıt türü: Kitap kağıdı
  • Ebat: 16 x 24
  • Dil: Türkçe
  • Cilt durumu: Karton kapak
  • Isbn-10: 9755481852
  • Yazar: Prof. Dr. Muhsin demirci
  • Bilindiği gibi kur'an islam'ın inanç ibadet ve ahlak esaslarının yanısıra dünya ve ahiretle ilgili diğer konularda da aşkın ilkeler koyan yüce bir kitaptır. Bu yüzdendir ki müslümanlar onun telkin ettiği yüksek idealleri kendilerine rehber edinmişler ve hikmet dolu ifadelerini inceleme konusunda olağanüstü bir gayret ve titizlik göstermişlerdir. Hz.Peygamber s.A.V ile başlayan bu gayretler sahabilerden tabiilere ve onlardan da daha sonraki nesillere intikal ederek zamanımıza kadar gelmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Muhsin Demirci
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

M.Ü. İlahiyat Fakültesi Vakfı Yayınları - Tefsir Usulü

Tefsir Usulü Muhsin Demirci isimli alanında profesör unvanına sahip yazar tarafından hazırlanan başarılı bir eserdir. Yazar bu kitabı ile Hz. Muhammed ile başlayan ve sahabîlerden tabiîlere ve sonraki nesillere aktarılan kutsal kitabın daha anlaşılır kılınması gayretine ortak olur. Uzun yıllar boyunca tekrar okunmaya uygundur. Bir başvuru kitabı olarak değerlendirilebilir. 360 sayfadan oluşan kitap karton kapaklıdır. Bu sayede kolay yıpranmaz. Anlaşılır diliyle okuyucuların beğenisini kazanan kitabın baskı sayısı da hayli yüksektir. Tefsir Usulü:

  • İslami kitaplar kategorisinde yer alır. Kur’an-ı Kerim üzerine bir kitaptır.
  • İlahiyat öğrencileri başta olmak üzere İslam dinine ve onun yaşam tarzına ilgi duyan herkes tarafından okunmaya uygundur.
  • Yazarı alanında son derece eğitimli ve deneyimlidir. Derin ve hassas bir konu işleyen kitap yazarının başarılı anlatımıyla güvenli bir okuma sunar.

Tefsir Usulü Muhsin Demirci Kitabı Konusu ve Türü Nedir?

M.Ü. İlahiyat Fakültesi Vakfı Yayınları - Tefsir Usulü

Tefsir Usulü kitabı Kur’an-ı Kerim’in anlaşılmasına yönelik olarak kaleme alınan bir eserdir. Yazar kitabını müstakil bir yöntemden ziyade son vahiy külliyatının tanıtılmasına yönelik bir eser olarak tanımlar. Bu tanıtma amacı tarihsel süreç içindeki faaliyetler göz önüne alınarak okuyucuya aktarılır. Muhsin Demirci Tefsir Usulü özet olarak kutsal kitabın İslami geleneklere uygun şekilde anlaşılmasına yönelik altyapı oluşturma hizmeti sunar. Tefsir Usulü tür olarak İslami kitaplar kategorisinde değerlendirilebilir. Ana teması kutsal kitabın anlaşılması olduğu için kendine Kur’an ve Kur’an üzerine kitaplar arasında bir yer bulur. Tefsir Usulü yardımcı bir kaynak olarak da değerlendirilebilir. Kur’an’ın daha iyi anlaşılmasına yönelik okuyuculara destek olur. Görece derin bir konusu olmasına karşın Muhsin Demirci Tefsir Usulü kitabını rahat okunan bir dil ile kaleme alır.

Tefsir Usulü Muhsin Demirci Kitabının Yazarı Kimdir?

M.Ü. İlahiyat Fakültesi Vakfı Yayınları Tefsir Usulü Muhsin Demirci tarafından kaleme alınan bir eserdir. Muhsin Demirci ilkokul yaşlarından itibaren hafızlık yapmaya başlar. Hayatı sürekli ilahiyat ile iç içe geçer. İslami İlimler Fakültesi mezunu olan yazar bir süre öğretmenlik yapar. 1982 yılından bu yana Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden öğretim görevlisi olarak çalışır. Muhsin Demir 2004 yılından beri profesör unvanına sahiptir. Tefsir Usulü Muhsin Demirci tarafından kaleme alınan eserlerden sadece biridir. Yazarın bu kitap dışında yine ilahiyat alanında pek çok farklı kitabı da mevcuttur. Yazar tefsir konusuna pek çok kitabında özellikle eğilir. İslami geleneklerin ve yaşam tarzının doğru anlaşılmasına yönelik gayretini kaleme aldığı eserleri ile ortaya koyar. Aynı zamanda bir eğitimci olması sayesinde yazarın kitapları son derece akıcı bir dile sahiptir.

Tefsir Usulü Muhsin Demirci Kitabını Kimler Okumalıdır?

Tefsir Usulü Muhsin Demirci kitabı özellikle ilahiyat öğrencileri için iyi bir kaynaktır. Öğrencilerin bakış açılarına ve bilgi birikimlerine önemli katkılarda bulunur. Öğretim hayatlarına da destek olur. Öğrenciler dışında kutsal kitap tefsirleri ile ilgili merakı olanlar ve çalışmalar yapanlar tarafından da okunmalıdır. Anlaşılır dili ile Tefsir Usulü İslami gelenekleri daha iyi anlamak isteyenler tarafından da tercih edilebilir. Muhsin Demirci Tefsir Usulü yorumları Türkiye’nin lider online alışveriş platformlarından Trendyol’da mevcuttur. Web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden ürüne dair kullanıcı yorumlarına kolayca ulaşabilirsiniz. 7 gün 24 saat sunulan kesintisiz hizmet sayesinde dilediğiniz an alışveriş yapabilirsiniz. Uygun fiyatlardan ve avantajlı kampanyalardan yararlanarak ihtiyaçlarınızı ekonomik bir şekilde temin edebilirsiniz. Üstelik tüm bunları evinizin ya da iş yerinizin rahatlığında, alışveriş için fazla zaman ve enerji harcamadan gerçekleştirebilirsiniz.