Mac M·A·CXIMAL Silky Matte Lipstick Nemlendirme Etkili Yoğun Renk Sağlayan Ruj - Mehr

769 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mac M·A·CXIMAL Silky Matte Lipstick Nemlendirme Etkili Yoğun Renk Sağlayan Ruj - Mehr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mac Satıcı Ünvanı: ELCA KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331047250300019 Vergi Kimlik Numarası: 3310472503
    Bu ürün Mac tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dudakların İçin Daha Fazlası: Yenilenen İkonik M·A·C Ruj. Tüm dünyada ikonikleşmiş mat ruj ailesi şimdi ipeksi mat bitiş sağlayan formülü ile dudaklara daha yoğun renk, daha fazla konfor ve daha kalıcı etki sağlamak için yenilendi. DAHA YOĞUN RENK: Makyaj sanatçıları tarafından onaylanmış, ikonik ve yeni 40 farklı trend renk seçeneği ile yoğun pigmentli tam kapatıcılık sunar. DAHA FAZLA KONFOR: Formülünde bulunan hindistancevizi yağı, organik shea yağı ve organik kakao yağının karışımı sayesinde dudakları besler ve bakım yapar. DAHA FAZLA BAKIM: Anında ve 8 saate kadar dudakları nemlendiren formül. DAHA KALICI ETKİ: 12 saate kadar kalıcı kremsi ve tek dokunuşta yoğun renk sağlayan formülü ile daha belirgin gerçek renkler. DAHA LÜKS TASARIM: Özel tasarımdan zengin formülüne kadar her dokunuşta daha fazlasını hisset! DAHA DUYARLI: İkonik rujumuz sürdürülebilirlik misyonumuz çerçevesinde içinde bulundurduğu en az %30'u geri dönüştürülmüş materyalden oluşturulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Stick
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Mac 773602284580 Mehr 3 g 310 Ruj - Lipstick

Daha canlı bir yüz görünümü için ruj kullanımı gereklidir. Mac ruj lipstick Mehr 3 g 773602284580, dudak makyajına farklı bir hava kazandırır. Yüzlerce renk tonuna sahip markanın bu ürünü, günün her saati kullanıma uygundur. MAC tarafından tasarlanan bu ruj, ikonik bir üründür. Bahsi geçen bu ruj, güzel bir pembe rengine sahiptir. Bu sayede dudaklarınızda gül pembesi rengini taşımanıza olanak tanır. Hem resmi hem de günlük olarak tercih edilebilir. Açık bir renk olduğu için yaz aylarında ve gündüz saatlerinde daha sık kullanılır. Parlak bir görünüme sahip olduğu için ağır göz makyajlarına bile uyum sağlar. Dudağın üstünde kadifemsi duran bu ruj, stilinizi tamamlamak için ideal bir üründür.

  • Stick formlu pembe renk ruj
  • Doğrudan dudağa uygulanan orijinal ürün
  • Yoğun ve parlak bir görünüm

Mac Lipstick Mehr Rujun Özellikleri Nelerdir?

Mac Lipstick Mehr Rujun Özellikleri Nelerdir?

Mac ruj lipstick Mehr 3 g 773602284580, sahip olduğu özelliklerle kullanan kişilerin beğenisini kazanmayı hedefler. Pembenin gül kurusu ve şeftali rengi arasında bir tonu olan bu ruj, makyajınızı tamamlar. Kremsi dokusu sayesinde yumuşak bir duruş sergiler. Bahsi geçen makyaj malzemesi, güvenli bir içeriğe sahiptir. Bahsi geçen ürünü sürmesi kolaydır. Stick yapıda olduğu için kolayca açılır ve kullanılır. Dudakları daha belirgin hâle getirdiği için etkileyici bir görünüme katkıda bulunur. Bunun yanı sıra ürün, çekici bir dudak makyajı yapmaya olanak tanır. Dudaklara doğrudan uygulanabilen Mac ruj Mehr ultra parlak bir yapıya sahiptir. Pigmentasyonu yüksek olan bu ruj, günlük kullanım için uygundur. Sokak stilinizi tamamlayan bu makyaj malzemesi, yüzünüzü daha canlı göstermeye de katkı sunar.

Mac Lipstick Mehr Rujun Rengi Nasıldır?

Mac Lipstick Mehr Rujun Rengi Nasıldır?

Mac ruj lipstick Mehr 3 g 773602284580, hoş bir renk tonu bulunur. Pembenin orta tonlarından biri kullanılarak üretilen bu ürün, hemen her tene yakışır. Pürüzsüz ve dolgun gözüken dudaklar istiyorsanız bu ruj sizin için ideal bir kullanım sunar. Mac Mehr lipstick, çantada kolay bir şekilde taşınabilir. Bu sayede gün boyu makyajınızı tazeleme imkânı sunar. Gül kurusu ve şeftali birleşimi olan bu renk, hem resmi kıyafetlerle hem de günlük giysilerle rahatlıkla kullanılabilir. İş toplantılarında ya da arkadaş sohbetlerinde dudaklarınızın estetik görünmesini sağlar. Doğal bir renk tonu olduğu için açıktan koyuya birçok kombin parçasıyla sürülebilir. Sağlık açısından test ediliyor olması güvenli bir kullanım sunar. Kremsi ve yumuşacık dokusuyla söz konusu ürün kullanıcılarının beğenisini kazanmayı hedefler.

Mac Lipstick Mehr Ruj Kalıcı mıdır?

Mac Lipstick Mehr Ruj Kalıcı mıdır?

Rujlar, günün farklı saat dilimlerinde kadınların kullandığı kozmetik ürünlerdir. Mac ruj lipstick Mehr 3 g 773602284580, kalıcı bir yapıya sahip olduğu için büyük oranda tercih edilir. Hemen her yaşta olan yetişkin kadının kullanabileceği bu ruj, saatlerce dudakta kalır. Kremsi dokusu, çatlamaları önler. Beklenen performansı sergileyen ürün, kadınların kendini iyi hissetmesine katkıda bulunur. Yoğun bir dokusu olduğu için dudakları olduğundan daha kalın ve dolgun gösterir. Kolay çıkmayan yapısıyla özel günlerde dudakların hoş görünmeye devam etmesine olanak tanır. İş ya da sevgili yemeklerinde, sürekli tazelemek zorunda kalmadan keyifli zaman geçirmenizi sağlar. Yumuşak ve kadifemsi bir görünüm sunan bu ürün oldukça dayanıklıdır. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Mac ruj lipstick Mehr 3 g 773602284580 yorumlarına bakabilirsiniz. Sürme konusunda kolaylık sağlayan çanta boy bu ruju siz de hızlı bir şekilde Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.