Mac Ruj - Frost Lipstick Fabby 773602577125

769 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mac Ruj - Frost Lipstick Fabby 773602577125

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mac Satıcı Ünvanı: ELCA KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331047250300019 Vergi Kimlik Numarası: 3310472503
    Bu ürün Mac tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • M·A·C rujları M·A·C'i ünlü yapan ikonik ürünlerdir
  • Bu formül, pürüzsüz bir uygulama ve arttırılabilir bir orta kapatıcılık sunar
  • Yüksek inci pigmentli, buzlu etkili, ışıltılı bir uygulama sonucuna sahiptir
  • Ürün boyut: 3g

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Işıltılı
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Stick
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Mac Ruj - Frost Lipstick Fabby 773602577125

Mac ruj - Frost lipstick Fabby canlı renkleri ve pratik kullanımıyla ön plana çıkar. Özel formül içeriğine sahip ikonik bir üründür. Pürüzsüz uygulama gerçekleştirebileceğiniz bu ürün orta örtücülük sunar. İnce pigmentli yapısı ve özel formülü sayesinde etkili ve ışıltılı bir görünüm sağlar.

 
  • Özel formül
  • Pürüzsüz uygulama
  • Pratik kullanım

Mac Ruj - Frost Lipstick Fabby Özellikleri

Mac Ruj - Frost Lipstick Fabby Özellikleri

773602577125 52595 ürün kodu ile Mac ruj makyajınızı mükemmel şekilde tamamlanmasına olanak sağlar. Gündüz veya akşam makyajlarında gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir üründür. Öz güvenli hissetmenize olanak sağlar. Göz alıcı bir görünüm sağlayabileceğiniz bu malzeme, sıklıkla tercih edilir. Kalıcı yapısı sayesinde dudağınızdan kolaylıkla çıkmaz. Gün boyu istediğiniz şekilde canlı ve renkli bir görünüm sergilemenize yardım eder. Kalıcı tonlara sahip olup yemek yerken veya su içerken dudaklarınızı saatler boyunca renkli, estetik bir şekilde görünmesini sağlayabilir. Saatler boyunca makyajınızın aynı görünmesine olanak sağlar. Bir kez uygulamada dahi uzun süreli kalıcılık sunmasıyla beğeni toplar. Kaliteli ve orijinal yapı özellikleriyle uzun ömürlü bir kullanım vadeder. İdeal ve hafif yapı özellikleriyle çantanızda taşıyarak istediğiniz an pratik, rahat şekilde kullanabileceğiniz bir üründür. Dudaklarınızın canlı ve estetik görünmesine olanak sağlar. Dudaklarınıza renk veren ve uzun süren kalıcılığa sahip ürünlerin başında gelir.

 

Mac Ruj - Frost Lipstick Fabby Kullanımı

Mac Ruj - Frost Lipstick Fabby Kullanımı

Mac ruj - Frost lipstick Fabby canlı renkleri, dikkat çekici tasarımı ve ergonomik yapısı ile ön plana çıkar. Birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen bir üründür. Kaliteli ve kalıcı formülü sayesinde dolgun ve renkli dudaklara kavuşmanıza yardım eder. Çarpıcı tonları, renkli tasarımı ve ilgi çekici görünümüyle dikkat çeken bu ürünü şık gece elbiselerinin yanı sıra günlük davetlerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sık sık makyaj tazelemeden tüm gece boyunca renkli ve tarz sahibi görünüm sergilemenize olanak sağlayan, alerji yapmayan bir formüldür. Canlı ve dikkat çekici yapısı ile öne çıkar. Pek çok kişinin ten rengiyle uyum sağlar. Makyaj ve ten renginize uygun olacak şekilde dizayn edilmiş olup çeşitli testlerden geçirilerek beğeniye sunulur. Kaliteli ve güvenilir yapısı sayesinde alerjik reaksiyona sebebiyet vermez. Uzun süre rahat ve emniyetli şekilde kullanılabilir. Mac ruj - Frost lipstick Fabby yorumları ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün özellikleri hakkında daha fazla bilgi verir.

 

Mac Ruj - Frost Lipstick Fabby Fiyatı

Mac Ruj - Frost Lipstick Fabby Fiyatı

Uzun süreli kullanım avantajı sağlayan bu ürün, pratik kullanımı ve yüksek kalıcı özellikleri ile dikkat çeker. Her dönem beğenilen güzellik ürünlerinden olup özellikle dudakları renklendirmek için kullanılan vazgeçilmez ürünler arasında yer alır. Stil görünümünün ve güzelliğinin düşkünü her kişinin tercihidir. İdeal ve hafif yapı özellikleriyle konforlu kullanım avantajı sağlar. Dudak ve yanaklarınızı uygun şekilde renklendirir. Yüzün diğer bölgelerinde de canlandırıcı etkiye sahiptir. Farklı şekillerde yararlanabileceğiniz bu ürünü uzun süre kullanabilir, bakım uygulamalarından aldığınız verimi kolaylıkla fark edebilirsiniz. Bireylerin yanı sıra profesyonel makyaj sanatçılarının da tercih ettiği özel bakım malzemelerindendir. Günlük makyajınızı renklendirilebilen, özel davetlerde tercih edebileceğiniz bir üründür. Koyu gece makyajlarının yanı sıra açık tonlu makyajlar yapabilir, renkli, sade veya gösterişli bir görünüm sergileyebilirsiniz. Yüzünüzün canlılık kazanmasını sağlayarak oldukça stil, şık ve dikkat çekici görünmenize yardım eder. Mac ruj - Frost lipstick Fabby fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.