Mac Little Mac - All Fired Up 1.8 gr Mini Ruj 773602577866

338,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mac Little Mac - All Fired Up 1.8 gr Mini Ruj 773602577866

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vera Design Satıcı Ünvanı: AHMET SALİH AKBULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 0160669943
    Bu ürün Vera Design tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 0

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Stick
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Mac 773602577866 49693 Little Mac - All Fired Up 1.8 gr Mini Ruj

Günlük bakımda kadınların sıkça tercih ettiği kozmetik ürünlerden biri rujlardır. Mac Little Mac All Fired Up pembe mini ruj hem rengi hem kalitesiyle dikkat çeker. Canlı pembe rengiyle bu ürün, hoş ve bakımlı görünmenize katkıda bulunur. Üstelik ruj, boyutları sayesinde her yere taşınabilir. Ürün stick formda olup kaliteli bir kap içerisine yerleştirilmiştir. Rujun kolayca dönebilen başlığıyla pratik bir şekilde dudaklarınızı renklendirebilirsiniz. Yüzünü daha canlı gösterecek hoş bir ruj arıyorsanız bu ürün doğru tercih olabilir.

  • Canlı pembe renge sahiptir.
  • Stick formunda bir üründür.
  • Mini seyahat boydur.

Mac Little Mac All Fired Up Mini Rujun Özellikleri Nelerdir?

Mac Little Mac All Fired Up Mini Rujun Özellikleri Nelerdir?

Mac Little Mac 1.8 gr pembe mini ruj oldukça hafif bir üründür. Söz konusu ürünün hafifliği pratik kullanım imkânı sunar. Ayrıca bu ruj modelinin boyutu hem cepte hem de çantada taşımak için oldukça elverişlidir. Bu sayede gün içerisinde istediğiniz her yerde rujunuzu hemen yenileyebilirsiniz. Bahsedilen ürünün seyahat boy olması tatile çıkarken yanınızda bulundurma avantajı sunar. Böylece büyük boy rujlarla valinizde ya da makyaj çantasında gereksiz yer işgal etmezsiniz. Mac Little Mac All Fired Up pembe mini rujun rengiyse pek çok renk kıyafetle hoş durabilecek bir tondadır. Üstelik bu ruju hem kışın hem de yazın farklı kombinleri renklendirmek için tercih edebilirsiniz. Mac’in bu ikonik rujuyla siz de tarzınızda fark yaratabilir ve etkileyici görünebilirsiniz.

Mac Little Mac All Fired Up Mini Rujun Rengi Nasıldır?

Mac Little Mac 773602577866 mini ruj dudaklarınızı fark edilir kılacak eşsiz bir renge sahiptir. Bu klasik ruj modelinin tonu yüzünüzü canlandırırken daha genç bir görünüm kazanmanızı sağlar. Söz konusu ürünün rengi ara bir pembe tondur. Rujun özgün pastel tonu sayesinde dudaklarınız daha dolgun ve bakımlı görünebilir. Mac Little Mac All Fired Up pembe mini rujun benzersiz tonuyla kolayca günlük bir şıklık yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda bu ürünün rengi, süslü kombinler tercih edildiğinde sade ve doğal bir hava katarak tarzınızı dengeler. Pembe renk ruj genelde her ten rengine uyumlu değildir. Ancak Mac Little Mac All Fired Up pembe mini rujun tonu kumral, beyaz veya esmer tene sahip tüm kadınlara oldukça yakışır. Mac’in kaliteli ve ikonik ruju sayesinde siz de gözleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

Mac Little Mac All Fired Up Mini Ruj Kalıcı mıdır?

Mac Little Mac 773602577866 mini rujun etkisi gün boyu sürer. Bahsedilen ruj modelini kullanmadan önce dudaklarınızı nemlendirebilirsiniz. Ürünü yalnızca bir ya da iki kez uygulamak yeterli olacaktır. Söz konusu rujun rengi baskın ve canlı olduğundan az miktarda sürmek istediğiniz sonucu almayı sağlar. Bahsi geçen ürünü birkaç saat arayla tazeleyebilirsiniz. Eğer çok daha kalıcı olmasını isterseniz ruju kullanmadan önce dudaklarınıza pudra sürebilirsiniz. Mac Little Mac All Fired Up pembe mini ruj doğru koşullarda saklanırsa rengini ve tazeliğini uzun süre kaybetmez. Aynı zamanda ürünün gün içinde daha kalıcı olması istenirse düzenli olarak dudak arındırıcısı kullanılması iyi olabilir. Söz konusu rujun uzun süreli etkisi sayesinde kendinizi her an şık hissedebilirsiniz. Siz de canlı rengiyle yüzünüzü aydınlatacak kalıcı bir ruja sahip olmak isterseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürünü daha önce kullananların fikirlerini görmek için Mac Little Mac All Fired Up pembe mini ruj yorumlarını okuyabilirsiniz. Ayrıca bu kaliteli ruju Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.