2
Kirpik Kıvırıcı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

Mac Kirpik Kıvırıcı / Full Lash Curler 773602276219

949 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL

Ürün Bilgileri

Mac Kirpik Kıvırıcı / Full Lash Curler 773602276219

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mac Satıcı Ünvanı: ELCA KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331047250300019 Vergi Kimlik Numarası: 3310472503
    Bu ürün Mac tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal kirpiklerinize yukarı doğru yumuşak kıvrımlar veren tam boy kirpik kıvırıcı.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Mac Kirpik Kıvırıcı / Full Lash Curler

Kirpik kıvırıcılar, kirpiklere baskı uygulayarak kaldırmaya ve kıvırmaya yarayan bir makyaj malzemesidir. Plastik bantları sayesinde kısa ve düz olan kirpiklerin uzun ve kıvrık görünmesini sağlar. Etkileyici görüntüyü artırmak için kıvırıcıdan sonra maskara uygulayabilirsiniz. Bu ürünlerin seçiminde kaliteli plastik bant olmasına dikkat etmek gerekir. Ürünün yumuşak plastik bantlara sahip olması kirpiklerinize zarar vermeden şekillendirmenizi sağlar. Kaliteli materyallerden oluşan Mac kirpik kıvırıcı / Full Lash Curler, kirpikleri dökmeden hassas şekilde kıvırır. Etkili bakışlara sahip olmak için kirpiklere şekil vermek makyajın önemli adımlarından biridir. Eğer kısa ve düz kirpikleriniz varsa Mac kirpik kıvırıcı ile etkili bakışlara kısa sürede sahip olabilirsiniz. 773602276219 kodlu ürün, kirpiklere zarar vermeden doğal bir görünüm kazandırır.

  • Kaliteli plastik bantlar
  • Doğal ve etkileyici kıvrım
  • 5-10 saniyede çarpıcı bakışlar

Kirpik Kıvırıcı / Full Curler Özellikleri

Kirpik Kıvırıcı / Full Curler Özellikleri

Etkili bakışların bir numaralı kuralı şüphesiz hacimli ve kıvrık kirpiklerdir. Hacimli ve uzun görünen kirpiklere sahip olmak için maskaradan önce kıvırıcı kullanmak etkili bir görünüm elde etmenizi sağlar. Lash Curler ile bu durumu kısa sürede elde edebilirsiniz. Ürünü kirpiklerinizde 5-10 saniye bekletmeniz istediğiniz görünümü elde etmek için yeterlidir. Maskara kullanmadan doğal bir görünüm elde etmek isteyenlerin tercih edebileceği bir üründür. Mac Full Lash Curler, tamamen kaliteli materyallerden üretilerek gözlerinize doğal bir görünüm kazandırır. Ürün ile istediğiniz şekli verdikten sonra maskara uygulaması yaparak kıvrımları kalıcı ve hacimle hale getirebilirsiniz. Mac Lash Curler, kısa sürede ve zarar vermeden doğal ve etkileyici bakışlar elde etmenizi sağlar. Tek bir uygulamada istediğiniz bakışlara sahip olabilirsiniz. Maskara kullanmadan ve zarar vermeden kolay şekilde istediğiniz görünümü elde etmenizi sağlar.

Kaliteli Kirpik Kıvırıcı / Full Lash Yorumları

Kaliteli Kirpik Kıvırıcı / Full Lash Yorumları

Ürün, maskara kullanmadan gözlerinizin dikkat çekici görünmesini sağlar. Aynı zamanda da maskaranın verdiği etkiyi artırır. Kısa ve düz kirpiklere sahipseniz, ürünü kullandıktan sonra maskara uygulayabilirsiniz. Ürün, göz kapağı üzerine yerleştirilerek yumuşak bandı sayesinde saniyeler içinde kirpiklerinizi kalkık ve uzun görünmesini sağlar. Küçük boyutu sayesinde yer kaplamadan istediğini yere yanınızda götürebilirsiniz. Mac kirpik kıvırıcı / Full Lash Curler yorumlarını ve kullanıcı deneyimlerini inceleyip ürünle ilgili bilgiye sahip olabilirsiniz. Ürünü doğal bir görünüm için kullanabilirsiniz. Makyaj yapmadığınızda dahi canlı ve doğal görünmenize yardımcı olur. Sizi uğraştırmadan birkaç saniye içinde mükemmel bakışlara sahip olabilirsiniz. Seyrek ve kısa kirpikler etkileyici bakışları elde etmenizi zorlaştırabilir. Bu yüzden ürünü kullanmak işinizi kolaylaştırır. Mac kirpik kıvırıcı / Full Lash Curler kullananlar, birkaç adımda etkileyici ve doğal bakışlara sahip olabilir.

Cazip Kirpik Kıvırıcı / Full Lash Fiyatı

Cazip Kirpik Kıvırıcı / Full Lash Fiyatı

Ürünü kullanmadan önce gözlerinizin makyajdan arındırılmış olmasına dikkat etmeniz gerekir. Aksi durumda kirpikleriniz ve ürün zarar görebilir. Temiz kirpiklerinize 5-10 saniye uyguladıktan sonra doğal görünen etkili bakışlar elde edebilirsiniz. Ürün, ergonomik tasarımı ile ellerinize tam oturarak kolay uygulama yapmanızı sağlar. Tamamen kaliteli materyallerden oluşan ürün, zarar vermeden pratik şekilde uygulama yapmanızı kolaylaştırır. Minimal tasarımı sayesinde fazla yer kaplamadan makyaj çantanızda taşıyabileceğiniz ürünlerden biridir. Mac kirpik kıvırıcı / Full Lash Curler fiyatı, üründe kullanılan materyale göre belirlenir. Ekonomik ve verimli sonuçlar elde etmenizi sağlayan ürünü kalitesi sayesinde uzun yıllar kullanabilirsiniz. Yeterli miktarda baskı uygulayarak yukarı kıvrılan ve doğal görünen kirpikler elde edebilirsiniz. Mac kirpik kıvırıcı / Full Lash Curler satın alarak, uzun ve kıvrık kirpikler elde edebilirsiniz. Trendyol üzerinden ürüne ulaşabilir ve birkaç adımda ürüne sahip olabilirsiniz.