Mac Studio Fix Fluid Fondöten Spf 15 Nc15 773602103478

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
16 saat 14 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.900 TL

Ürün Bilgileri

Mac Studio Fix Fluid Fondöten Spf 15 Nc15 773602103478

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mac Satıcı Ünvanı: ELCA KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331047250300019 Vergi Kimlik Numarası: 3310472503
    Bu ürün Mac tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal mat sonucu, orta düzey örtücülük ve uva / uvb spf 15 güneş korumasıyla birleştiren modern bir fondöten. Rahat ve kalıcı:Yirmi dörtsaate kadar formunu korur. Pürüzsüz bir uygulama yanında hızlı ve kolay örtücülük sağlar. Özel işlem görmüş pigmentler ve yumuşak odaklı pudralar kusurların görünümünü minimize etmeye ve cildi pürüzsüz göstermeye yardımcı olur. Fazla yağı absorbe eder ve görünümünü azaltır. Cilde bakım yapan özel bileşenler içerir. Yağsızdır. Ürün %100 orijinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Orta
  • Renk Bej
  • Görünüm Mat
  • SPF SPF 4 - 20
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

MAC Studio Fix Fluid Fondöten SPF15

Makyaj malzemesi denince akla ilk gelen ürünlerden biri olan fondötenin kaliteli ve kapatıcı olması tercih sebebidir. Bununla birlikte ciltte sorunlara yol açmayacak içeriğe sahip olması gerekir. MAC Studio Fix fluid fondöten SPF15 kalitesi ve ile öne çıkar. Etkin bir performans gösteren sıvı formdaki fondöten, müşterileri fazlasıyla memnun eder. Kapatıcılık, güneş koruması mat görünüm ve yağ kontrolü sağlaması, ürünün tercih edilmesinde önemli olan faktörlerdir. 773602103478 kodlu MAC marka fondöten, bu özellikleri sayesinde birçok kişinin dikkatini çeker. Ürün cilt tarafından kısa sürede emilerek tenle bütünleşir. Canlı ve sağlıklı bir görünüm sunarak kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur. Bunlara ek olarak kolay bir şekilde temizlenir. Bu sayede herhangi bir cilt sorununa da yol açmaz.

  • Kaliteli ve kullanışlı özellik
  • Kolay kullanım avantajı
  • Etkileyici performans

Beğenilen MAC Studio Fix Fluid Fondöten SPF15 Özellikleri

Beğenilen MAC Studio Fix Fluid Fondöten SPF15 Özellikleri

UVA/UVB ışınlarına karşı SPF15 güneş korumalı formüle sahip MAC Studio fondöten şişesi modern bir şekilde tasarlanır. Sade ve şık ambalajı ile makyaj masalarını süsler. Ürün sürüldüğünde doğal ve mat bir örtücülük sağlayarak 24 saate kadar formunu ve kalıcılığını korur. Pürüzsüz bir uygulama ile hızlı ve kolay bir şekilde sonuç alabilirsiniz. Özel bir şekilde işlenen pigmentler ve yumuşak pudra özelliği ile kusurların görünümünü azaltır. Bu sayede pürüzsüz bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur. MAC marka Studio Fix fondöten, cildinizde bulunan fazla yağı emer ve yağlı görünümü azaltır. MAC Studio Fix fluid fondöten SPF15 kullananlar ürünün uygulama sonrası gösterdiği sonuçlardan oldukça memnun kalır. Güneş korumalı bir formüle sahip olması ile de beğeni kazanır. Siz de cilt kusurlarını kapatırken bakım yapan bir fondöten arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Yüksek Kapatıcı MAC Studio Fix Fluid Fondöten SPF15

Yüksek Kapatıcı MAC Studio Fix Fluid Fondöten SPF15

Ciltteki kusurları örten ve aynı zamanda besleyerek üstün bir performans ortaya koyan MAC Studio Fix fondöten ortadan yükseğe doğru ayarlayabileceğiniz düzeyde kapatıcılık sağlar. Ten renginizle bütünleşerek uygulandığı noktalarda kendini belli etmez ve cildinize uyum sağlar. Mat bir görünüm elde etmenizi sağlayan ürün cildinizin dolgun ve pürüzsüz görünmesine de yardımcı olur. Yağsız yapıdaki ürünün içerisinde bulunan özel bileşenler cildinize bakım yapar. Hızlı ve etkili bir sonuç almanızı sağlayan MAC fondötenin uygulaması da son derece pratiktir. Likit formdaki ürünü fırça, sünger ya da el yardımıyla kolayca uygulayabilirsiniz. Ter ve nemden etkilenmemesi de diğer bir avantajıdır. Müşteriler tarafından yapılan MAC Studio Fix fluid fondöten SPF15 yorumları oldukça olumludur. Yapılan bu yorumları inceleyerek müşteri deneyimlerini, ürünün kullanımı ve özellikleri konusunda aklınıza takılanları öğrenebilirsiniz.

Avantajlı MAC Studio Fix Fluid Fondöten SPF15 Fiyatı

Avantajlı MAC Studio Fix Fluid Fondöten SPF15 Fiyatı

MAC Studio Fix SPF15 fondöten, kullanım kolaylığı ile fark yaratır. 15 faktör güneş koruması, mat görünüm ve cilt bakımını bir arada sunan ürünün pompa başlığı, pratik bir uygulamaya olanak tanır. Dermatolojik olarak test edildikten sonra müşterilere sunulan ürün ciltte herhangi bir irritasyona neden olmaz. 24 saate kadar kalıcı olan ürün aynı zamanda teri ve yağı da absorbe eder. MAC Studio Fix fluid SPF15 fondöten sunduğu performans, etkili sonuç ve avantajları ile müşteriler tarafından sıkça tercih edilir. Tüm bu özelliklerin yanı sıra ürünün sahip olduğu uygun fiyat da bu tercihte rol oynar. MAC Studio Fix fluid fondöten SPF15 fiyatı sunduğu avantajlar, üretiminde kullanılan malzemeler ve ürün içeriği gibi özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Uygun fiyatlı bu ürüne Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.