LYN HOME & DECOR Gülen Köpek Suratlı Kağıt Oyuncak Torbası 50x80cm

149,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LYN HOME & DECOR Gülen Köpek Suratlı Kağıt Oyuncak Torbası 50x80cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LYN HOME DECOR Satıcı Ünvanı: LYN DEKOR VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609104756600001 Vergi Kimlik Numarası: 6091047566
    Bu ürün LYN HOME DECOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ebatı 50x80
  • çok amaçlı kağıt torba
  • kirli sepeti,oyuncak sepeti,saklama kutusu .. Vs gibi çok amaçlı kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hasır
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

LYN Home Decor Oyuncak Torbası Kağıt Gülen Köpek Suratlı 50x80 cm Fiyatı - Trendyol

Çocuk odaları genellikle evin çabuk dağılan alanıdır. Yapıları gereği hareketli olan çocuklar oyuncak ve eşyalarını etrafa dağıtabilir. Oyuncak torbası kullanmak bu dağınıklığı toparlamanın kolay bir yoludur. Lyn Home & Decor gülen köpek suratlı kağıt oyuncak torbası 50 x 80 cm LYN9000SPT hem çocuk odası dekorasyonuna sevimli bir hava katabilir hem de etraftaki dağınıklığı toplamak için kullanılabilir. Genişliği ile çok sayıda oyuncak alır. Çok amaçlı ürün, kağıt torba üzerine köpek figürü baskılıdır. Köpek figürü çocuklarınız tarafından sevilir ve odasına kolayca uyum sağlar. Kaliteli malzemeden üretildiği için dayanıklı olan ürünün kullanım ömrü uzundur. Dağılan oyuncakları bir arada tutmak, depolamak için oldukça şık bir torbadır. Dilerseniz çocuk odasında kirli sepeti, saklama kutusu olarak kullanabilirsiniz.

  • Sevimli köpek figürü
  • Geniş ebat
  • Çok amaçlı kullanım

Kullanışlı Lyn Home & Decor Oyuncak Torbası

Kullanışlı Lyn Home & Decor Oyuncak Torbası

Evin her yerinde oyuncaklar olması ve dağınıklık küçük çocuğu olanlarında sık yaşanan bir durumdur. Oyuncakların, eşyaların dağınıklığı sizi rahatsız edebilir. Bu dağınıklığı önlemek için Lyn Home & Decor oyuncak torbası kullanabilirsiniz. Kağıt torbadan üretilen ürünün üstünde gülen köpek suratı bulunur. Gülek köpek detayı hem çocuklarınızın hoşuna gidebilir hem de dekorasyona şıklık katabilir. Lyn Home & Decor gülen köpek suratlı kağıt oyuncak torbası 50 x 80 cm’lik geniş boyutuyla birçok oyuncak için depolama alanı yaratır. Dağınıklığı çocuğunuz ile birlikte toplayabilir, böylece hem birlikte zaman geçirebilir hem de sorumluluk bilinci aşılayabilirsiniz. İşlevsel ve çok amaçlı bir üründür. Kirli sepeti olarak kullanabilir ve çocuğunuzun çamaşırlarını ayırabilirsiniz. Kaliteli ve sağlam malzemesi sayesinde kullanım ömrü uzundur. Yırtılma, aşınma gibi durumlara karşı dayanıklıdır. Çocuk odası dekorasyonuna sevimli bir dokunuş yapabilirsiniz.

Sevimli Tasarımıyla Gülen Köpek Suratlı Oyuncak Torbası

Sevimli Tasarımıyla Gülen Köpek Suratlı Oyuncak Torbası

Kraft torba olan gülen köpek suratlı kağıt oyuncak torbası dağınıklığı ortadan kaldırır. Materyali son derece sağlamdır. Uzun kullanım ömrüne sahip ürün yırtılma, aşınma gibi durumlara karşı dayanıklıdır. 50 cm genişliğe ve 80 cm uzunluğa sahip ürün çok sayıda oyuncak alır. Çocuğunuza oyuncaklarını toplama alışkanlığı kazandırmak için iyi bir yol olabilir. Üzerinde bulunan gülen köpek suratı çocuklarınız için eğlenceli bir dekorasyon yaratmanıza yardımcı olur. Sevimli köpek figürü ortama renk katar. Çok amaçlı olan ürünü dilerseniz kirli sepeti, hobi kutusu, saklama kutusu olarak kullanabilirsiniz. Katlanabilir özellikli olduğundan kullanmadığınız zaman kaldırarak yerden tasarruf edebilirsiniz. Lyn Home & Decor gülen köpek suratlı kağıt oyuncak torbası 50 x 80 cm kullananlar çocuk odası dekorasyonuna hoş bir hava katabilir ve etraftaki oyuncak dağınıklığını engelleyebilir.

Gülen Köpek Suratlı Oyuncak Torbası Fiyatları ve Yorumları

Gülen Köpek Suratlı Oyuncak Torbası Fiyatları ve Yorumları

Çocuk odaları oyuncaklar, kıyafetler ve diğer eşyalar yüzünden dağınık olabilir. Çocuğunuzun çok sayıda oyuncağı olabilir ve bu durum dağınıklığı artırabilir. Lyn Home & Decor oyuncak torbası kullanarak dağınıklığı önleyebilirsiniz. Evinizin derli toplu durmasını sağlayabilirsiniz. Üzerinde gülen köpek suratı bulunan torba sağlam kraft malzemeden yapılır. İşlevsel bir ürün olduğu için dilerseniz oyuncak torbası dilerseniz hobi kutusu, kıyafet depolama alanı ya da kirli sepeti olarak kullanabilirsiniz. Dekorasyona sevimli bir hava katabilir ve çocuğunuza eşyalarını toplamayı öğretebilirsiniz. Lyn Home & Decor gülen köpek suratlı kağıt oyuncak torbası 50 x 80 cm fiyatları her bütçeye hitap eder. Fiyatları inceleyebilir, müşteri deneyimlerinden yararlanmak için Lyn Home & Decor gülen köpek suratlı kağıt oyuncak torbası 50 x 80 cm yorumlarını okuyabilirsiniz. Dağınıklık için iyi bir çözüm yolu olan kağıt oyuncak torbasını Trendyol’dan satın alabilirsiniz.