6
Cibinlik kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

LYN HOME & DECOR Beyaz Şifon Cibinlik

500 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LYN HOME & DECOR Beyaz Şifon Cibinlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LYN HOME DECOR Satıcı Ünvanı: LYN DEKOR VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609104756600001 Vergi Kimlik Numarası: 6091047566
    Bu ürün LYN HOME DECOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçüler
  • Çap:45 cm , Uzunluk tavandan itibaren 240cm+50cm asma ipi uzunluğu olarak tasarlanmış olup toplamda 290 cm dir.
  • Kumaşı şifondur.
  • Bu cibinlikler ile çocuklarınıza oyun oynayabileceği, kitap okuyabileceği, uyuyabileceği veya dinlenebileceği rahat bir alaur.n oluşturabilir, odalarına da klasik ve zarif bir stil katabilirsiniz. Cibinliklerimiz sinekten korunmak için uygun değildir.
  • Kutu içeriğinde yuvarlak kasnak ve tavana asmak için kancalı vida ve dübel de vardır.
  • Cibinliğin kasnak kısmı plastiktir. Cibinliğin içinden geçer ve dışarıdan görünmez.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Set İçeriği Cibinlik + Aparat
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lyn Home & Decor Beyaz Şifon Cibinlik

Çocuk odalarının dekorasyonu için farklı özellikte ürünlere rastlamak mümkündür. Kız ve erkek çocukları için tercih edilebilen ürünler, odaya farklı bir hava katar. Yatak odasına, uyumak dışında dinlenmek gibi aktiviteler için de ihtiyaç duyulur. Bu nedenle, ferah ve iç açıcı olmasında fayda vardır. Lyn Home & Decor beyaz şifon cibinlik LYN80000 kodu sayesinde kolaylıkla bulunarak temin edilebilir. Beyaz rengin verdiği saflık ve huzuru yansıtan bu ürün, odada keyifle vakit geçirmeyi de mümkün hale getirir. Baza ve beşikleri şık kılan cibinliğin kurulumu ve kullanımı da pratiktir. Yıkandıktan sonra tekrar kolaylıkla takılabilir. Bu gibi özellikler, müşteriler tarafından ürünü tercih edilir kılar. Standart yataklara farklılık katan modern cibinlik sayesinde çocuklarınıza vakit geçirebileceği alanlar oluşturabilirsiniz.

  • Plastik ve yuvarlak kasnak
  • Şifon kumaş
  • Yatak ve beşik için uygunluk

Lyn Home Decor Cibinlik ile Şık Yatak Odaları

Lyn Home Decor Cibinlik ile Şık Yatak Odaları

Çocuk odası dekorasyonu söz konusu olduğunda seçilecek ürünlerin kalitesine dikkat etmek gerekir. Odada geçirilen vaktin verimliliğini etkileyen ürünler hem çocuğun yaşına hem de özelliklerine göre tercih edilebilir. Çocukların hayal dünyalarına ışık tutan, onların keyifle zaman geçirmesine olanak veren ürünlerden Lyn Home cibinlik; fazla yer kaplamayan tasarıma sahiptir. Yatağın üst kısmına takılır ve o bölgenin hareketlilik kazanmasına yardımcı olur. Lyn Home & Decor beyaz şifon cibinlik kullananlar tarafından tavsiye edilen bu ürün, ince kumaş yapısı ile dikkatleri üzerine çeker. Şifon bir kumaşa sahip olan bu ürün, yumuşacık yapısı sayesinde daha hoş bir görüntü verir. Beşikleri göz alıcı yapan cibinlik, bebekler ve çocuklar için herhangi bir tehlike oluşturmaz. Sıradan odalara minimal dokunuşlar ile farklı görünümler kazandırabilmek adına ürünü tercih edebilir ve kolayca kullanabilirsiniz.

Çocukların Göz Bebeği Lyn Home Decor Cibinlik

Çocukların Göz Bebeği Lyn Home Decor Cibinlik

Standart dekorasyon parçalarının yanı sıra cibinlik de yoğun olarak kullanılan ürünler arasında yer alır. Odaya klasik ve aynı zamanda zarif bir stil kazandırır. Tavana asılan kısımda bir kasnak yer alır ve bu alana cibinlik takılır. Kasnak, plastiktir ve cibinliğin içinden geçer. Bu nedenle kasnak dışarıdan görünmez ve şık görünüm oluşturur. Kasnağa takılan cibinlik kolaylıkla çıkarılıp yıkanabilir. Makinede yıkanabilen Lyn Home Decor cibinlik, temizlik konusunda sorun oluşturmaz. Kasnak dışında tavana asmak için kancalı vida ve dübel de bir arada bulunur. Bu sayede monteleme işlemi kolaylıkla halledilir. Lyn Home & Decor beyaz şifon cibinlik yorumları sonucunda, kullanışlı olduğu kanaatine varılan bu ürün, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Uzunluk ve genişlik açısından yataklara uyum sağlayabilen bu ürün satın alabilir, uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Lyn Home Decor Cibinlik Özellikleri ve Fiyatları

Lyn Home Decor Cibinlik Özellikleri ve Fiyatları

Cibinlik, çocuklara oyun oynayabilecekleri eğlenceli alanlar oluşturur. Kitap okuma, uyuma ya da dinlenme alanının rahat olmasına yardımcı olan bu ürün sayesinde evde daha kaliteli vakitler geçirilir. Ürün, 45 cm çapa ve 290 cm uzunluğa sahip olduğu için her ortama uyum sağlar. Lyn Home & Decor beyaz şifon cibinlik, abartıyı sevmeyen ve daha minimal alanlarda vakit geçirmek isteyen müşteriler tarafından tercih edilir. Sade bir yapıya sahip olan ürün, şıklığı da beraberinde getirir. Bu sayede kolaylıkla pek çok müşterinin tarzı ile uyum sağlar. Çeşitli dokunuşlarla farklılaştırılabilmesi, kişisel tarzın dışa yansımasına olanak tanır ve kişinin oda ile bütünleşmesini sağlar. Lyn Home & Decor beyaz şifon cibinlik fiyatları, bütçeye uygun olmasından dolayı dikkat çekicidir. Kullanışlı ve sağlam olan bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilir, indirimli fırsatlardan yararlanabilirsiniz.