Luxell Pelle White 3'lü Ankastre Set

8.299 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Luxell Pelle White 3'lü Ankastre Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEPODÜNYASI Satıcı Ünvanı: RAFET PEPENOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1576181858000011 Vergi Kimlik Numarası: 7280089285
    Bu ürün DEPODÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LX-A6SF2 (6 DT.) BEYAZ ANKASTRE FIRIN A+ Class Enerji Sınıfı Isıya dayanıklı kolay temizlenen çift cam kapak Beyaz kontrol paneli 4 Pişirme fonksiyonu 2 Tepsi 1 Izgara 58 lt.iç hacim İç Aydınlatma Turbo Fan Dijital Programlama LX-40 TAHDF BEYAZ ANKASTRE CAM OCAK 4 gözü gazlı · Cam yüzey · Yandan düğmeli · Paslanmaz emaye bek kapakları · Emayeli lama ızgara · Özel emniyet tertibatlı gaz muslukları · Gaz Emniyet Sistemli · Doğalgaz dan Lpg dönüşüme uygundur · Çakmaklı LX-835 BEYAZ DAVLUMBAZ Emiş gücü:650 m3/h Motor gücü:140W Ses Seviyesi :56DbA Beyaz gövde 3 hız kademeli Ayarlanabilir led aydınlatmaum Yıkanabilir alüminyum filtre Dokunmatik kontrol panel Uzaktan kumanda Temperli Beyaz cam Bacasız kullanım ( Karbon filtre servislerden ücretli temin edilir) ÜCRETSİZ KURULUM

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Davlumbaz Şekli Eğimli
  • Ocak Yüzeyi Cam
Geri Bildirim Ver

Luxell lxpellewhite Beyaz Dijital Ankastre Set

Luxell DA-835 beyaz dijital ankastre set, yeni bir mutfak takımına ihtiyacı olan bireylerin tercih edebileceği bir üründür. Taşınanların, evlilik hazırlığı yapanların veya mutfağını değiştirmek isteyenlerin bu ankastre seti satın almaları mümkündür. Davlumbaz, ocak ve fırından oluşan bu set yardımıyla hayalinizdeki tüm yemekleri, zahmetsizce ve güvenle pişirebilirsiniz. Yüksek emiş gücüne sahip davlumbaz, size mutfağınızda dilediğiniz yemeği hazırlama özgürlüğü tanır. Üstelik ocağınızı da aydınlatır. Ocak ise dört tencereyi aynı anda pişirme kapasitesine sahiptir. Turbo fanı, çeşitli pişirme fonksiyonları ve ızgarasıyla hizmetinizde olan fırın, 58 litre iç hacmiyle kalabalık sofraları donatmanıza yardımcı olur. Üç sene garanti kapsamında bulunan bu ürünü, uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanmanız mümkündür.

  • Üç parça
  • Elektrik ve doğalgazla çalışma
  • Enerji tasarruflu

Luxell Beyaz DA-835 Dijital Ankastre Setin İçeriği

Luxell Beyaz DA-835 Dijital Ankastre Setin İçeriği

Luxell DA-835 beyaz dijital ankastre set, toplam üç parçadan oluşur. Set içerisinde davlumbaz, ocak ve fırın mevcuttur. Davlumbaz, Luxell markasının DA-835 model ürünüdür. Saatte 650 metreküp emiş gücüne sahiptir. Dokunmatik kontrol paneli üzerinden kontrol edebileceğiniz bu cihazda üç kademeli hız ayarı bulunur. Aynı zamanda uzaktan kumandaya da sahip olan bu davlumbaz, ocağınızı aydınlatmayı da başarır. Set içerisindeki ocak, markanın 40TAHDF kodlu ürünüdür. Dâhilî emniyet sistemine sahip, gazlı bir ocaktır. Dört gözlü ocağın yandan düğmeli ve otomatik çakmaklı olması, kullanıcıya kolaylık sağlar. Bu ocağın ızgaraları ve bek kapakları emayeden üretilir. A6SF2-DT fırın ise 58 litre iç hacme sahiptir. Bu fırında kontrol paneli, iç aydınlatma, dijital zamanlayıcı, turbo fan, tel ızgara ve dört farklı pişirme fonksiyonu bulunur. Fırın, tepsileriyle birlikte gönderilir.

Luxell Beyaz DA-835 Dijital Ankastre Set Tasarruflu mudur?

Luxell Beyaz DA-835 Dijital Ankastre Set Tasarruflu mudur?

Luxell DA-835 beyaz cam davlumbaz, 140 W motor gücüne sahiptir. Davlumbazı 1 saat boyunca aralıksız çalıştırsanız bile harcayacağı elektrik enerjisi 140 kW'tır. Yüksek emiş gücü sayesinde tüm kokuları hızla hapseden davlumbazın uzun saatler boyunca çalışmasına gerek yoktur. Dolayısıyla cihaz, minimum enerjiyle maksimum ferahlık sağlamayı başarır. Set içerisindeki ocak ise doğalgazla çalıştığı için fazla enerji harcamaz. Üstelik bu üründe doğalgazdan LPG'ye dönüşüm özelliği de mevcuttur. Daha fazla tasarruf etmek isteyen bireylerin ocaklarını LPG yakıtlı hâle getirmeleri mümkündür. Set içerisindeki fırın ise A sınıfı enerji tüketimiyle çalışır. Turbo özelliği sayesinde yemeklerinizi hızla pişirir ve bunu yaparken enerji kaynaklarını korur. Doğal kaynakları dengeli kullanan bu set hem enerji hem bütçe tasarrufu sağlamanıza yardımcı olur.

Luxell Beyaz DA-835 Dijital Ankastre Set Ergonomik midir?

Luxell Beyaz DA-835 Dijital Ankastre Set Ergonomik midir?

Luxell beyaz dokunmatik dijital ankastre set, oldukça ergonomik bir üründür. Setin kullanımı son derece kolaydır. Dokunmatik panelleri, dijital göstergeleri ve uzaktan kumandasıyla bu set, konforlu bir deneyim sunar. Cihazları hassas şekilde ayarlamanız ve her birinin çalışma durumunu takip etmeniz mümkündür. Ayrıca ocak düğmelerinin yan tarafta olması, sizi görünmez kazalardan korur. Setin temizliği de en az kullanımı kadar zahmetsizdir. Set içerisindeki üç ürünün tamamının yüzey materyali camdır. Üstelik davlumbaz, yıkanabilir alüminyum filtreye; fırın ise çıkarılabilir ızgara ve sökülebilir kapaklara sahiptir. Dilediğiniz parçayı çıkarıp rahatlıkla yıkamanız ve camın kayganlığından faydalanarak tüm ürünleri hızlıca temizlemeniz mümkündür. Aynı zamanda ürünlerin beyaz olması, size istediğiniz temizleyiciyi kullanma şansı verir. Cihazların renginin ağarmasından korkmazsınız. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Luxell beyaz DA-835 dijital ankastre set yorumlarına göz atabilirsiniz. Dilerseniz siz de bu seti Trendyol'dan satın alarak konforlu ve tasarruflu bir mutfak deneyimine sahip olabilirsiniz.