Luxell Ks-2760 Şömine Quartz Elektrikli Soba Ks-2760lxl

1.099 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Luxell Ks-2760 Şömine Quartz Elektrikli Soba Ks-2760lxl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Easy Shopping Satıcı Ünvanı: END ENDER ELEKTRİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334099741600001 Vergi Kimlik Numarası: 3340997416
    Bu ürün Easy Shopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Luxell Ks-2760 Şömine Quartz Elektrikli Soba Geri Bildirim Ver Luxell LX-2760 2200 W Elektrikli Isıtıcı Yüksek Kalite İster evde isterseniz işyerinizde kolayca kullanabileceğiniz ısıtıcı cihazı ile harikalar yaratan kusursuz bir performansa sahip olabilirsiniz. Yüksek kalitesi ile güvenilir ve ayrıcalıklı bir ısınma konforu yaşatır. Geniş Isıtma Alanı Daima kusursuz bir deneyim yaşayarak ısınma ihtiyaçlarınıza en ideal çözümler üretebilir, her ısı kademesinde en geniş ısıtma alanlarını yaratarak soğuk kış günlerinde kendiniz ve sevdikleriniz için sıcacık bir mekan oluşturabilirsiniz. Farklı Isınma Ayarı Şaşırtacak teknolojisi sayesinde asla yarı yolda bırakmayan elektrikli ısıtıcıda farklı tip ısıtma ayarları bulunur. Mekanın genişliğine bağlı olarak bu ayarları ister aynı anda seçebilir isterseniz tek bir ısıtma ayarı ile kendinize konforlu bir alan yaratabilirsiniz. Sınıfının En İyisi Açık ara sınıfının en kusursuz performansını yaratan ısıtıcı cihazı ile konfor ve güvene aynı anda sahip olabilirsiniz. Emniyet sistemi bulunan yenilikçi teknolojisi özellikle ebeveynlerin ve hayvan severlerin tercih etme sebebi olmaktadır. Minimum Enerji Tüketir Enerji tasarrufu konusunda minimum sarfiyat sağlayan ısıtıcı cihazı sizi ay sonunda sürpriz fatura derdinden kurtarır. Soğuk günlerde dilediğiniz her alanda uzun kablo boyutları konfor ve emniyet kazandırır. Şık Tasarım Isınma ihtiyaçlarınıza kaliteli çözümler sunarken mekanlarda göz kamaştıran bir tasarıma sahip elektrikli ısıtıcı cihazı aradığınız kusursuz performansı en etkili şekilde sağlayarak sizi asla yarı yolda bırakmaz.
Geri Bildirim Ver