Luxell Ks-2760 Şömine Quartz Elektrikli Soba

1.099 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049 TL

Ürün Bilgileri

Luxell Ks-2760 Şömine Quartz Elektrikli Soba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Easy Shopping Satıcı Ünvanı: END ENDER ELEKTRİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334099741600001 Vergi Kimlik Numarası: 3340997416
    Bu ürün Easy Shopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Luxell LX-2760 2200 W Elektrikli Isıtıcı Yüksek Kalite İster evde isterseniz işyerinizde kolayca kullanabileceğiniz ısıtıcı cihazı ile harikalar yaratan kusursuz bir performansa sahip olabilirsiniz. Yüksek kalitesi ile güvenilir ve ayrıcalıklı bir ısınma konforu yaşatır. Geniş Isıtma Alanı Daima kusursuz bir deneyim yaşayarak ısınma ihtiyaçlarınıza en ideal çözümler üretebilir, her ısı kademesinde en geniş ısıtma alanlarını yaratarak soğuk kış günlerinde kendiniz ve sevdikleriniz için sıcacık bir mekan oluşturabilirsiniz. Farklı Isınma Ayarı Şaşırtacak teknolojisi sayesinde asla yarı yolda bırakmayan elektrikli ısıtıcıda farklı tip ısıtma ayarları bulunur. Mekanın genişliğine bağlı olarak bu ayarları ister aynı anda seçebilir isterseniz tek bir ısıtma ayarı ile kendinize konforlu bir alan yaratabilirsiniz. Sınıfının En İyisi Açık ara sınıfının en kusursuz performansını yaratan ısıtıcı cihazı ile konfor ve güvene aynı anda sahip olabilirsiniz. Emniyet sistemi bulunan yenilikçi teknolojisi özellikle ebeveynlerin ve hayvan severlerin tercih etme sebebi olmaktadır. Minimum Enerji Tüketir Enerji tasarrufu konusunda minimum sarfiyat sağlayan ısıtıcı cihazı sizi ay sonunda sürpriz fatura derdinden kurtarır. Soğuk günlerde dilediğiniz her alanda uzun kablo boyutları konfor ve emniyet kazandırır. Şık Tasarım Isınma ihtiyaçlarınıza kaliteli çözümler sunarken mekanlarda göz kamaştıran bir tasarıma sahip elektrikli ısıtıcı cihazı aradığınız kusursuz performansı en etkili şekilde sağlayarak sizi asla yarı yolda bırakmaz.

Ürün Özellikleri

  • Güç 2200 W
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Luxell Ks-2760 Şömine Quartz Elektrikli Soba

Günlük hayatta özellikle soğuk kış günlerinde evde, iş yerinde ve birçok alanda ısınmaya ihtiyaç duyulur. Pratik ve hızlı performansıyla Luxell elektrikli soba ısınma ihtiyacını karşılamak için kullanışlıdır. Özellikle Quartz ısıtma teknolojisi ile hızlı bir şekilde aktif olan ve doğrudan ısıtabilen bu ürün rahatlıkla tercih edilebilir. Taşınabilir olması ürünün kullanımını pratikleştirir. Ürün ayrıca, devrilme emniyeti ile de güvenliğinizi koruyarak her anlamda memnun eder. Luxell KS-2760 model elektrikli ısıtıcı 2200 W güce sahiptir. Isıtma alanı 20 metrekare olan bu ürün, ısının yayılma gücüyle birlikte anında ısıtma özelliği ile öne çıkar. Boyutları büyük olmamakla beraber kolay taşınabilir bir ürün olduğu için salonda, mutfakta veya odada yer kaplamadan kullanılabilir. Ayarlanabilir ısısıyla istediğiniz derecede kademeli olarak çalışma özelliğine sahiptir.

  • A sınıfı enerji tasarrufu
  • Ergonomik boyutlar
  • Quartz ısıtma tipi

Luxell Ks-2760 Şömine Quartz Elektrikli Soba Özellikleri

Luxell Ks-2760 Şömine Quartz Elektrikli Soba Özellikleri

Kolay ve pratik ısınma avantajıyla ön plana çıkan Luxell KS-2760 şömine tipi Quartz ısıtıcı, küçük ebatıyla ihtiyaç duyulan her yerde kolaylıkla kullanılabilir. A sınıfı enerji tüketimi olması müşteriler için bir avantajdır. Az enerji tüketimi ile müşterilere kolaylık ve tasarruf sağlar. Ürün, devrilme emniyeti ile düşme veya devrilme gibi durumlarda otomatik olarak kendini kapatır ve elektrik bağlantısını keser. Böylelikle sizi veya yakınlarınızı riskli durumlardan korur. Tel tasarımı elipsoidal olup tüp sayısı dörttür. Quartz ısıtma tipi ile ısınmış olan mekanın içerisinde havanın dağılmasını ve cisimlerin de ısınmasını kolaylaştırır. Böylelikle ışıma yöntemiyle etkili bir ısınma seviyesine ulaşır. Ayarlanabilir termostat özelliği ile ısıyı odanın derecesine göre ayarlayabilir ve havanın ısısınını sabit tutabilirsiniz. Luxell KS-2760 yorumlar üzerinden ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Luxell KS-2760 Şömine Quartz Elektrikli Soba Kolaylıkları

Luxell KS-2760 Şömine Quartz Elektrikli Soba Kolaylıkları

KS-2760 şömine Quartz elektrikli soba, müşterilere çeşitli kolaylıklar sağlar. Bu kolaylıklar arasında hız ve pratiklik öne çıkar. Hızlı ve pratik oluşuyla evin ya da ofisin her yerinde ısınma ihtiyacınızı kolaylaştırır. Kullanışlı ebatıyla güçlü ve anlık ısınma sağlar. Dayanıklı ve sağlam malzemesiyle uzun yıllar kullanıma sahip Luxell KS-2760 şömine Quartz elektrikli soba, farklı yöntemler kullanarak ısıtma sağlayan diğer araçlara gereksinim duymadan A sınıfı enerji tasarrufu ile ideal bir şekilde ihtiyacınızı karşılar. İsteğe bağlı bir şekilde kolay taşınabilir özelliğiyle ister iç mekanda ister dış mekanda kullanabileceğiniz bu ürünler, soğuk kış günlerinde ısınmanıza yardımcı olur. Özellikle cisimleri de ısıtma özelliği ile soğuk havanın yayılmasını engeller. Ürünün Quartz özelliği ve rezistans sistemi, bulunduğu ortamı hızlı bir şekilde ısıtmak üzere tasarlanır.

Luxell KS-2760 Şömine Quartz Elektrikli Soba Fiyatları

Luxell KS-2760 Şömine Quartz Elektrikli Soba Fiyatları

Luxell elektrikli soba fiyatları etki alanına, gövde tipine, zamanlayıcı ayarına, renk seçeneklerine ve güvenlik sistemine göre değişir. Sobanın duvara monte özelliği ve emniyet sistemleri de fiyatta etkili olur. Devrilme emniyeti bulunan 2760 model elektrikli soba, düşme veya devrilme gibi durumlarda elektriği kesme özelliği ile birlikte sunulur. Quartz tipi bulunan Luxell KS-2760 elektrikli ısıtıcı, enerji tüketimi olarak A sınıfında yer alır. Özellikle pratik ve kolay kullanımıyla müşterinin ilgisini çeken bu ürün, yüksek performansıyla da öne çıkar. Hem ön hem de üst bölümünden ısı yayan ürün, zahmetsiz kullanımı ve güçlendirilmiş teknolojisiyle günlük hayatınızın her alanında yerini alır. 20 metrekare ısıtma alanı bulunan Luxell KS-2760 fiyatlarıyla da memnun eder. Fiyat aralığını Trendyol’dan inceleyebilir, yeni ev döşeyen yakınlarınıza kullanışlı bir ev hediyesi olarak da ürünü değerlendirebilirsiniz.