3
Konvektör kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Luxell Hc 2947 Konvektör Konveksiyonel Elektrikli Isıtıcı 2500w

1.096 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL

Ürün Bilgileri

Luxell Hc 2947 Konvektör Konveksiyonel Elektrikli Isıtıcı 2500w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LUXELL Satıcı Ünvanı: LUXELL DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609101691900001 Vergi Kimlik Numarası: 6091016919
    Bu ürün LUXELL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Luxell hc 2947 konvektör konveksiyonel ısıtıcı 2500w luxell hc 2947 konvektör konveksiyonel ısıtıcı 2500 watt şık tasarımıyla evinizin havasına hava katacaktır. Duvara monte ya da ayakları sayesinde sabit bir köşede durabilir. 2500 watt gu?Ç kademeli gu?Ç kullanımı (1125-2500w) ayarlanabilir termostat yüksek ısı kontrol sistemi aç-Kapa anahtarlı kontrol ince zarif gövde duvara monte edilebilir siyah ve beyaz renk seçeneği hc-2947 ürün kodu termostatlı ortalama ısıtma alanları açık alanda 22m2 kapalı alanda 28m2 ayak aparatı = var ınfrared watt aralığı = 2500 ısıtıcı türü = konveksiyonel watt = 2500 w

Ürün Özellikleri

  • Güç 2500 W
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Luxell Hc 2947 Konvektör Konveksiyonel Elektrikli Isıtıcı 2500w

Konvektör ısıtıcılar, havayı eşit ve hızlı bir şekilde dağıtan yeni nesil bir yönteme sahiptir. Özellikle bireysel olarak odaları ısıtmak isteyenler için popüler bir seçenektir. Kış aylarında kullanım pratikliği nedeniyle çokça tercih edilir. Modern modellerde şık tasarımlar, gelişmiş güvenlik önlemleri ve çoklu ısı ayarları bulunur. Bunlardan biri de Luxell HC 2947 Konvektör modelidir. Sahip olduğu yüksek ısı kontrol sistemi ve termik kesici emniyeti ile güvenle ısınmanızı sağlar. Şık bir tasarımı olan Luxell HC 2947 evinizde farklı bir hava yaratır. Tercihe göre duvara da monte edilebilir. Dilerseniz duvara monte etmeden kullanabilir, ayakları sayesinde kolayca bir odadan diğerine taşıyabilirsiniz. Ergonomik ayakları, ısıtıcıyı kolay bir şekilde hareket ettirmenizi sağlar.

  • Isı kontrol ve güvenlik sistemi
  • İnce zarif gövdeli şık tasarım
  • Duvara monte edilebilir

Şık Tasarımlı Konvektörle Güvenle Isının

Şık Tasarımlı Konvektörle Güvenle Isının

Luxell HC 2947 Konvektör Konveksiyonel Isıtıcı 2500W kademeli güç kullanımı sağlar. Bu özelliğiyle ısı ayarını dilediğiniz seviyede ayarlayabilirsiniz. Hem açık hem de kapalı alanlarda kullanabileceğiniz konveksiyonel ısıtıcının iki farklı renk alternatifi bulunur. Siyah veya beyaz renk alternatifleri ile kullanacağınız ortama göre bir seçim yapabilirsiniz. Aletin arkası ısınmadığı için rahatlıkla duvara monte edebilirsiniz. Böylece evcil hayvanlarınızın veya çocuklarınızın temasını azaltarak daha güvenli bir ortam oluşturabilirsiniz. Monte etmek istemediğiniz durumlarda hafif ve taşıması kolay olduğu için rahatlıkla farklı yerlerde konumlandırabilirsiniz. Luxell HC 2947 Konvektör Konveksiyonel Isıtıcı ince ve zarif bir gövdeye sahiptir. Bu şık tasarımlı ürün, ergonomik ayakları sayesinde düşme riski olmadan zemine veya halıya güvenli bir şekilde oturabilir. Kapalı alanda 28 metrekare büyüklükte odalı evler için idealdir.

Ayarlanabilir Termostat Kontrolü ile Luxell Konvektör

Ayarlanabilir Termostat Kontrolü ile Luxell Konvektör

Soğuk havalarda odanızın sıcaklığını dilediğiniz gibi ayarlayabilmek büyük bir avantajdır. Konfor seviyenizi üst seviyede tutmak için ısıtıcının ayarını sık sık değiştirmek isteyebilirsiniz. Ayarlanabilir termostat kontrolü ile Luxell HC 2947 Konvektör Isıtıcı 2500W, havalar soğuduğunda beklentilerinizi karşılayabilecek özelliktedir. Isıtıcınızı dilediğiniz odaya götürüp fişe takarak, ihtiyaç duyduğunuz her an rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. Çalıştırıldığı andan itibaren birkaç dakika içinde, herhangi bir ses çıkarmadan odayı ısıtır. Tercih edeceğiniz ısıtıcı, tüm odayı ısıtacak kadar güçlü olmalıdır. Eğer odanız çok küçükse, o zaman küçük bir ısıtıcı kullanabilirsiniz. Oda ne kadar büyükse, konvektör ısıtıcısı o kadar güçlü olmalıdır. 28 metrekareye kadar olan odalarınızı bu konvektör ısıtıcı ile pratik bir şekilde ısıtabilirsiniz. Ürününüzü dış mekanda kullanmayı da tercih edebilirsiniz. Böylece bahçeniz veya balkonunuzda serin akşamları daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Luxell Konvektör Isıtıcı Fiyatları

Luxell Konvektör Isıtıcı Fiyatları

Luxell konvektör ısıtıcı kullanım bakımından çok yönlüdür. Dilediğiniz zaman duvara monte edebilirsiniz ya da kolaylıkla farklı bir odada zeminde kullanabilirsiniz. Taşınabilir özellikte olması büyük bir avantajdır. Sahip olduğu aşırıcı sıcaklık kontrolü sayesinde güvenlidir. Yüksek sıcaklığa ulaştığında herhangi bir zarar oluşmadan otomatik olarak kapanabilir. Otomatik sıcaklık kontrolü, manuel sıcaklık kontrolü ve sigortası, ürünü çok daha güvenilir kılar. Bir konvektör ısıtıcı ne kadar fazla güvenlik özelliğine sahipse o kadar iyidir. Ürünün kullanışlı ve güvenli olmasının yanı sıra dayanıklılığı da önemlidir. Isıtıcı almaya karar vermeden Luxell Konvektör Isıtıcı HC-2947 yorumlarını kontrol etmek, enerji tasarruf performansını öğrenmek isteyebilirsiniz. Şık tasarımlı, portatif ve kolay kullanıma sahip Luxell HC 2947 Konvektör Konveksiyonel Elektrikli Isıtıcı 2500W fiyat bilgisine ve kullanıcı yorumlarına Trendyol’dan ulaşabilir, kampanya avantajlarıyla satın alabilirsiniz.