5
Fanlı Isıtıcı kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Luxell Lx-6331 Fanlı Isıtıcı 2000 Watt.

489 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
8.9
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Luxell Lx-6331 Fanlı Isıtıcı 2000 Watt.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DTM Express Satıcı Ünvanı: DTM EXPRESS DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313093950200001 Vergi Kimlik Numarası: 3130939502
    Bu ürün DTM Express tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kumtel LX-6331, 2000 watt güç ile çalışır.
  • Kumtel LX-6331 fanlı isıtıcı açıldıktan saniyeler sonra ortamı hemen ısıtır. Uzun süreli çalışmaya karşı panelleri bulunur.
  • Luxell soba duvara da monte edilebilir. Ufak aparatı sayesinde yerde ayak ısıtıcısı olarak da rahatlıkla kullanılabilir.
  • Aşırı ısınma emniyeti eklenen LX-6331 modeli oldukça portatiftir. Saniyeler içerisinde bir yerden başka bir yere götürülebilir.
  • Kademeli güç kullanılabilmesi Luxell fanlı ısıtıcı 6331 için öne çıkan yanlardan biridir. Ortamın sıcaklığına ya da soğukluğuna bağlı olarak ısı ayarlamasına olanak verir.
  • İş yerinde ya da evde kolayca taşınabilen Luxell LX 6331 fanlı ısıtıcı, soğuk ve sıcak üfleme modlarıyla kullanıcıya kolaylık sağlar. 1000W ve 2000W olmak üzere farklı modları bulunur.
  • Kumtel LX 6331 2000 WT fanlı ısıtıcı, ideal hava delikleri ve pervanesi sayesinde çok gürültü yapmadan çalışır. Açma kapama düğmesinin üst kısımda olması kullanıcıya kolaylık sağlar.
  • Luxell fanlı ısıtıcı termik kesici emniyetine sahiptir. İstenmeyen durumların yaşanmaması için üzerinin örtülmemesi ya da herhangi bir nesne ile temas ettirilmemesi yeterlidir.
  • Çok büyük olmaması sebebiyle Luxell LX-2760 mini şömine ısıtıcı masa üzerinde de çalıştırılabilir. Sessiz çalışması ve kaliteli dış aksamı, cihazı görsel açıdan da kullanılabilir kılar.

Ürün Özellikleri

  • Güç 2000 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Bej
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Priz Tipi C
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Luxell LX-6331 Fanlı Isıtıcı 2000 Watt

Kış aylarında soğuk havadan yaz aylarında ise sıcak havadan rahatsız olunduğu için ısıtıcılara ve soğutuculara ihtiyaç duyulur. Luxell LX-6331 fanlı ısıtıcı 2000 watt ürün, bu ihtiyacınıza pratik bir çözüm olması için üretilir. Özellikle soğuktan korunmak amacı ile üretimi sağlansa da hem sıcak hem de soğuk üfleme modu ile müşterilerin beğenisini toplar. Kapalı ortamlarda kurtarıcı olan model, 1000 ve 2000 watt çalışma modları ile kademeli olarak güç kullanımı yapılmasına imkan tanır. Aşırı ısınma emniyeti, termik kesici emniyeti ve devrilme emniyeti ile güvenli bir kullanım sunar. Kolay taşınabilir olması sıklıkla tercih edilmesini sağlar. Aynı zamanda duvara monte etme seçeneğinin olması da bir avantajdır. Bej renk seçeneği ve şık tasarımı sayesinde müşteriler tarafından ilgi görür.

  • Aşırı ısınma emniyeti
  • Devrilme emniyeti
  • Soğuk ve sıcak kullanım

Luxell LX-6331 Fanlı Isıtıcı Özellikleri ve Kullanımı

Luxell LX-6331 Fanlı Isıtıcı Özellikleri ve Kullanımı

Portatif olan ve işlevsel kullanım avantajı sağlayan cihazlar her zaman ön plana çıkar. Luxell LX-6331 ürünü sayesinde sıcak veya soğuk havaya ihtiyaç duyduğunuz her an ısınabilir veya serinleyebilirsiniz. Kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün 2 farklı modu olması sebebi ile sadece bir ısıtıcı değildir. Hem soğuk hem sıcak ayarı ile bunaltıcı veya dondurucu havalarda kullanım imkanı sunar. 1000 ve 2000 watt seçeneğiyle iki kademeli güç kullanımı sağlar. Aynı zamanda aşırı yüklenme emniyeti ve termik kesici emniyeti sayesinde güvenli kullanım alanı sunar. Pratik ve hafif ürünler sıklıkla tercih nedeni olur. Luxell fanlı ısıtıcı kolay taşınabilir özelliğe sahiptir. Duvara monte edilebilir oluşu da ürünü öne çıkaran özelliklerden biridir. Bej renk seçeneği ile şık tasarımı buluşturan ürün dekoratif bir görünüme sahiptir.

Luxell LX-6331 Fanlı Isıtıcı Yorumları ve Avantajları

Luxell LX-6331 Fanlı Isıtıcı Yorumları ve Avantajları

Evin farklı odalarında, ofiste veya iş yerinde fazladan bir iklimlendirme aracına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu kullanışlı ürün sayesinde kısa süre içinde istediğiniz ayarı yapabilirsiniz. Hem sıcak hem soğuk hava üfleyen bir modele sahip olmak bir avantajdır. Aynı zamanda kademeli üfleme seçeneği mevcuttur. Kademeli üfleme seçeneği ile 1000 watt veya 2000 watt olmak üzere üründen 2 farklı şekilde faydalanabilirsiniz. Luxell LX-6331 fanlı ısıtıcı yorumları kısmına bakıldığı zaman ürünün dayanıklı ve kaliteli bir yapıya sahip olduğu rahatlıkla anlaşılır. Kolay taşınabilir olması ürünü öne çıkaran avantajlarından biridir. Hafif materyali sayesinde kolaylıkla duvara monte edilebilir. Termik kesici emniyeti ve aşırı ısınma emniyeti sayesinde sürekli kontrol gerekmeksizin güvenli bir kullanım sunar. Bej renk seçeneği müşterilerin oldukça çok ilgisini çeker. Küçük ve hafif tasarımı ile sık sık tercih edilir.

Bütçe Dostu Luxell LX-6331 Fanlı Isıtıcı 2000 Watt Fiyatı

Bütçe Dostu Luxell LX-6331 Fanlı Isıtıcı 2000 Watt Fiyatı

Luxell LX-6331 fanlı ısıtıcı 2000 watt fiyatı ürünün tüm özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Bu model iç mekanlarda hızlı sıcaklık ve serinlik işlemlerini yapmanıza yardımcı olur. 2000 watt gücü ile kısa süre içinde istediğiniz sıcaklığa ulaşmanızı sağlar. Ürün hafif ve şık tasarımı ile öne çıkar. Bu sayede kolaylıkla taşınabilir. Dilerseniz ürünü bebek, çocuk, genç odalarında; salonda ya da yatak odasında güvenle kullanabilirsiniz. Ürünün duvara monte edilebilmesi için sadece küçük el aletleri yeterlidir ve bu kolaylık sayesinde müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Güvenli kullanımın birinci öncelik olduğu göz önüne alınarak emniyetli şekilde üretilir. Aynı zamanda termik kesici emniyeti sayesinde güvenli kullanım imkanı sunar. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.