Luxell DİJİTAL SİYAH CAM ANKASTRE SET (5 GÖZLÜ OCAK + 8PRG. FIRIN + KUMANDALI DAV.)

9.739 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Luxell DİJİTAL SİYAH CAM ANKASTRE SET (5 GÖZLÜ OCAK + 8PRG. FIRIN + KUMANDALI DAV.)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DTM Express Satıcı Ünvanı: DTM EXPRESS DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313093950200001 Vergi Kimlik Numarası: 3130939502
    Bu ürün DTM Express tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LUXELL DİJİTAL SİYAH CAM ANKASTRE SET (5 GÖZLÜ OCAK + 8PRG. FIRIN + KUMANDALI DAV.) LUXELL DDT DİJİTAL SİYAH CAM FIRIN ( 8 PRG ) A Plus Enerji sınıfı Dijital dokunmatik kontrol paneli Pop-up kontrol düğmeleri Siyah cam ön panel 8 program Buz çözme modu Turbo fan Mekanik zaman ayarı Ayarlanabilir termostat Tel raf sistemi Hareketli açık rezistans sistemi Kolay temizlenebilir iç hazne 49 L emaye iç hazne İç aydınlatma lambası 2 adet köşeli emaye tepsi 1 adet ızgara raf LUXELL 50 OAHDF SİYAH CAM ANKASTRE OCAK ( 5 GÖZLÜ ) Gaz emniyet sistemi 5gözü gazlı 1 gözü wok Önden düğmeli siyah cam yüzey Ocak Genişliği 75 cm Otomatik çakmaklı Yuvarlak emaye ızgara Emaye bek kapaklar Doğalgaz'dan Lpg 'ye (Tüp Kullanımına ) dönüşüme uygun LUXELL DA-835 SİYAH CAM DAVLUMBAZ ( KUMANDALI ) Emiş gücü: 650 m3/h Moto gücü: 140w Siyah cam gövde 3 hız kademeli Dokunmatik kontrol paneli Uzaktan kumandalı Aydınlatma lambası Yıkanabilir aluminyum filtre (BACASIZ KULLANIM İÇİN KARBON FİLTRE YETKİLİ SERVİLERDEN ÜCRET KARŞILIĞI ALINACAKTIR)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Renk Siyah
  • Davlumbaz Şekli Eğimli
  • Ocak Yüzeyi Cam
Geri Bildirim Ver

Luxell Dijital Siyah Cam Ankastre Set (5 Gözlü Ocak + 8 Prg. Fırın + Kumandalı Dav.)

Mutfakların önemli ve vazgeçilmez eşyalarından olan ankastre setleri dolaplar ile birleşerek şık bir görüntü sunar. Luxell dijital siyah cam ankastre set (5 gözlü ocak + 8prg. fırın + kumandalı dav.) çok fonksiyonlu bir kullanım sağlayarak dekoratif görünüm kazanabilmenize de yardım eder. Tezgahınızın toplu ve düzenli görünmesini istiyorsanız siz de bu ankastre setini satın alabilirsiniz. Siyah renkli tasarımı sayesinde kiri belli etmeyen bir özelliğe sahiptir. Dayanıklı malzemeleri sayesinde kaliteli olan bu ürünü uzun süre kullanabilirsiniz. Mutfakta ince ve parlak bir görünüm oluşturabilirsiniz. Dijital dokunmatik panelleri sayesinde zahmetsizce dilediğiniz panelleri kullanabilirsiniz. Cam sistemlerini kolay bir şekilde temizleyerek pürüzsüz bir görünüm elde edebilirsiniz. 3’lü olarak satışa sunulan bu seti satın alarak mutfağınızda şıklık oluşturabilirsiniz.

  • Temiz bir görünüm
  • Kir tutmayan özellik
  • Kolay temizlenebilir cam

Temiz Görünüm Sunan Luxell Dijital Siyah Cam Ankastre Set

Temiz Görünüm Sunan Luxell Dijital Siyah Cam Ankastre Set

Ankastre setler beyaz eşyalarla tam uyum sağlayarak pürüzsüz bir görünüm sunar. Ayrıca cam malzemeden üretilen modeller kir tutmayan ve kolay temizlenebilen yapısıyla birlikte de işlerinizin hafiflemesini sağlar. Luxell dijital ankastre set cam malzemelerden üretilir. Kumandası bulunan davlumbazı rahat bir şekilde açarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Beş adet göze sahip olan ocak sistemi sayesinde birden fazla yemeği aynı anda pişirebilirsiniz. Sekiz adet programa sahip olan fırını sayesinde de birbirinden farklı lezzetli atlar ortaya çıkarabilirsiniz. İşiniz bittiğinde kolay ve pratik bir şekilde temizleyerek pürüzsüz bir görünüm oluşturabilirsiniz. Kolay temizlenme özelliği ile öne çıkan ürün seti zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Bu sayede mutfağınızı bakterilerden pratik bir şekilde arındırabilirsiniz. Luxell 3'lü ankastre set satın alarak çok fonksiyonlu bir kullanım elde edebilir temiz bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Özel Cam Sistemine Sahip Luxell Dijital Siyah Ankastre Set

Özel Cam Sistemine Sahip Luxell Dijital Siyah Ankastre Set

Cam malzemelerden oluşan ankastre setleri dayanıklı ve sağlıklı yapısıyla mutfakların vazgeçilmezidir. Luxell dijital siyah cam ankastre set hazırladığınız yemekleri pişirerek mutfakta yenilik yaratabilmenize yardım eder. 8 programa sahip fırını ile birbirinden farklı tatlar oluşturabilirsiniz. Kötü kokuyu dağıtmak için de kumanda ile kolaylıkla çalıştırılan davlumbazı açabilirsiniz. Yemeklerinizi özenle ve kolay bir şekilde pişirerek rahat bir deneyim imkanı elde edebilirsiniz. Luxell ankastre set siyah rengi sayesinde kir tutmaz ve pürüzsüz yüzeyi ile bakteri toplamaz. Bu sayede mutfaklarınızın sağlıklı ve hijyenik alanlara dönüşmesini sağlayabilirsiniz. Davlumbazda bulunan aydınlatma sistemi ile karanlık ortamda bile yemeğinizin durumuna bakabilirsiniz. Siz de özel cam sistemiyle kolay temizlenebilen ve rahat bir kullanım imkanı sunan bir ürün seti almak isterseniz Luxell siyah cam ankastre seti tercih edebilirsiniz.

Luxell Dijital Siyah Cam Ankastre Set Fiyatları

Luxell Dijital Siyah Cam Ankastre Set Fiyatları

Luxell markası tarafından satışa sunulan ankastre seti dijital programlara ve dokunmatik ekranlara sahiptir. Bu özelliği sayesinde mutfağınızda uzun süre kolay kullanım sağlar. Luxell dijital siyah cam ankastre set kullananlar dış yüzeyi, cam tasarımı ve programlarından oldukça memnun müşteri kitlesinden oluşur. Dayanıklı ve kaliteli bu ürün setini mutfağınızda uzun süre güvenle kullanabilirsiniz. Ürünün fiyatı tüm özellikleri dikkate alınarak ekonomik bir şekilde belirlenir. Luxell dijital siyah cam ankastre set fiyatına Trendyol üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bu avantajlı fiyatı sayesinde ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Dilerseniz müşteri yorumlarını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Luxell dijital siyah cam ankastre set yorumları sayesinde aklınıza takılan sorulara da cevap bulabilir ve daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.