LUX Relax Tone Titreşimli Masaj Aleti Cihazı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LUX Relax Tone Titreşimli Masaj Aleti Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Relax Tone Titreşimli Masaj Aleti Cihazı
Geri Bildirim Ver

LUX Relax Tone Titreşimli Masaj Aleti Cihazı Masaj Aleti

Yoğun geçen bir günün ardından stres ve yorgunlukla beraber vücudunuzda bazı sağlık sorunları olabilir. Kasların zorlanması, ağrıların başlangıcı için vücudunuz size bazı uyarılar verir. Vücut stresini azaltmak ve kasları rahatlamak amacıyla masaj uygulaması yardımcı olabilir. Sadece vücudun rahatlaması için değil, sağlığa da oldukça faydalı olan masajın farklı çeşitleri vardır. Bunlardan biri de elektronik bir cihaz yardımıyla yapılan türüdür. Relax Tone masaj aleti titreşimli özelliğiyle günün stresini vücudunuzdan atmanıza yardımcı olur. Ürünü belirtilen adımlarıyla çalıştırmanız yeterlidir. Bu sayede masaj tekniklerini bilmenize gerek kalmaz. Masaj aleti Relax Tone tüm vücudu çalıştıracak şekilde tasarlanır. Ürünü vücudunuzun ihtiyacı olan bölgede kullanabilirsiniz. Cihaz, hafif olmasıyla da kullanım sırasında zorluk yaratmaz.

  • Kas ağrısını azaltma
  • Bölgesel incelmeye yardımcı
  • Kolay kullanım

Kan Dolaşımını Hızlandırmaya Yardımcı LUX Relax Tone

Kan Dolaşımını Hızlandırmaya Yardımcı LUX Relax Tone

Tüm gün vücudunuzu taşıyan bacaklarda ödem oluşabilir. Fazla ödem zamanla bacaklarda varis meydana getirebilir. Özellikle gün boyu ayakta durması gereken bir işte çalışanlarda varis oluşumu riski artar. Bacaklarda oluşan varis ağrılara sebep olur. Lux Relax Tone titreşimli masaj aleti cihazı masaj aleti varis oluşumunu minimuma indirmeye yardımcı olur. Ürünü ayak bileklerinden yukarıya doğru kullanırsanız tüm gün aşağıya doğru giden kanı yukarıya çekmiş olursunuz. Bu sayede kan dolaşımı hızlanır. Ürün dakikada 2500’ün üzerinde titreşim verir. Böylelikle teninizin altındaki kasları uyarır. Kullanıldığı bölgedeki tüm kasları çalıştırmaya yardımcı olduğu için bölgesel incelmeye de destek verir. Ayrıca ürünün verdiği titreşim selülit görünümünün giderilmesine yardımcı olur. Müşterilerin bu konudaki deneyimlerini Lux Relax Tone titreşimli masaj aleti cihazı masaj aleti yorumları üzerinden inceleyebilirsiniz.

LUX Relax Tone ile Masaj Salonu Evinizde

LUX Relax Tone ile Masaj Salonu Evinizde

Ofis ortamında uzun süre aynı duruşta oturmak bel, boyun ve sırtta ağrılara neden olabilir. Günün yorgunluğunu ve stresini atmak için sürekli masaj salonuna gitmek mümkün değildir. Fakat Lux Relax Tone titreşimli masaj aleti cihazı sayesinde istediğiniz zaman masaj yapabilirsiniz. Ürünü küçük boyutuyla istediğiniz yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Farklı ihtiyaçlara göre tasarlanan Lux Relax Tone titreşimli masaj aleti 4 orijinal eklenti ünitesine sahiptir. Boyun, omuz ve sırt ağrıları için düz eklentiyi, selülit görünümünü azaltmak için dalgalı eklentiyi kullanabilirsiniz. Hareketli eklenti ünitesi ise yağ yakımını hızlandırmaya yardımcı olur. Ayrıca ürün mikro ayak törpüsü sayesinde ölü derileri temizleme konusunda etkilidir. Rahatlamak için 10-15 dakika kullanım yeterlidir. Lux Relax Tone titreşimli masaj aleti cihazı masaj aleti fiyatları sayesinde profesyonel masaj deneyimini bütçenize uygun olarak sağlar.

Kolay Kullanımıyla LUX Relax Tone Masaj Aleti Fiyatları ve Yorumları

Kolay Kullanımıyla LUX Relax Tone Masaj Aleti Fiyatları ve Yorumları

Masaj aleti özellikle yoğun iş temposunda ve masa başında çalışanların tercihi haline gelir. Her işin yoruculuğu farklıdır. Dolayısıyla gün sonunda kasılan ve ağrıyan bölgeler de farklı olur. Bunun için Lux Relax her bölge için farklı başlığa sahiptir. Bu başlıkların hız ayarı da müşteriler tarafından değiştirilebilir. Örneğin bacak bölgenizde kullanırken hızı yüksek ayara, boyun bölgesinde kullanırken hızı düşük ayara getirebilirsiniz. Lux Relax Tone titreşimli masaj aleti cihazı fiyatları ürünün tüm bu özelliklerine göre değişir. Ürüne uygun fiyata ulaşabilirsiniz. Ürün, sahip olduğu 4 eklenti ünitesi ve dakikada 2500’ün üzerinde verdiği titreşimle size keyifli bir masaj seansı verir. Ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini ve düşüncelerini Lux Relax Tone titreşimli masaj aleti yorumlarından görebilirsiniz. Kullanım kolaylığıyla pek çok kişi tarafından sevilen ürünü avantajlı fırsatlarla satın alabilirsiniz.